leolipop Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Η ταχύτητα εγκατάστασης των εφαρμογών στο κινητό, εξαρτάται κυρίως απο τον επεξεργαστή και έπειτα απο την ταχύτητα και τον τύπο της ram; Εμένα το XZ1 με τον Snapdragon 835, αργεί στην εγκατάσταση και λίγο στο browsing σε σχέση με το Samsung A54 με τον Exynos 1380 που έχω ως κύριο κινητό. Ομως μέχρι κάπου το 2022-23 ήταν γρήγορο.Οπότε οι εφαρμογές, οι browsers αλλά κυρίως τα sites, γίνονται όλο και πιο απαιτητικά σε hardware; Oπως το λες, ειναι θεμα συσκευης.Ενα galaxy s9 plus κανει τουλαχιστον τον 3πλασιο χρονο για να εγκαταστησει μια εφαρμογη σε σχεση με poco x5. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Μπραβο. Πολυ βολικο ειδικα οταν εχεις να κανεις 20-30 εφαρμογες update και περιμενεις μιση ωρα γιατι τις κανει μια μια ειναι θεμα. Τωρα θα γινονται στο 1/3 του χρονου αρκει να ειναι γρηγορη η συνδεση και να κατεβαινουν οι εφαρμογες γρηγορα. 34 λεπτά πριν, leolipop είπε Oπως το λες, ειναι θεμα συσκευης.Ενα galaxy s9 plus κανει τουλαχιστον τον 3πλασιο χρονο για να εγκαταστησει μια εφαρμογη σε σχεση με poco x5. Θα ελεγα οτι φταιει το UFS αλλα βλεπω το ενα εχει 2.1 εκδοση το αλλο 2.2 και δεν υπαρχει διαφορα σε ταχυτητες μεταξυ τους. Οποτε ειναι καθαρα στο soc. Με τα UFS 3 UFS 4 ξεφυγαμε στο storage speed και παιζει μεγαλο ρολο στην εγκατασταση μιας εφαρμογης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Black Demis είπε απο ολα Ταχύτητά cpu (καθος ειναι συμπιεσμενες οταν κατεβαίνουν) ταχυτητα ram ταψυτητα αποθηκευτικού χώρου και το τελευταιο ποση ελευθερη ram εχεις εκεινη την στηγμη για να απλωθει με λιγα λογια ΟΛΑ ετσι ακομη και κινιτο 2 χρονων σε αυτο το θέμα ηδη υστερεί σε σχεση με τα κινιτα του τωρα σκεψου μονο και μονο ποσο μεγαλωσαν εφαρμογες και βαρεναν τα sites αυτο και μονο κινιτο 2 χρονων (ναυαρχιδα) το κανει να βογγαει γερα Με s23 ultra και ufs 4 θεωρώ τραγικό να βλέπω την λέξη "εγκατασταση" για 30 δευτερόλεπτα σε app των 30mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Ποιος βλέπει τις εγκαταστάσεις των apps? Αυτά δεν γίνονται αυτόματα όταν κοιμόμαστε; Έβαλα πάντως να κάνω χειροκίνητα και όντως κάνει 3 μαζί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 1 hour ago, kostasfalcon said: Με s23 ultra και ufs 4 θεωρώ τραγικό να βλέπω την λέξη "εγκατασταση" για 30 δευτερόλεπτα σε app των 30mb εκει ειναι και λογισμικο της samsung που μαλ.... αν και στην αρχη τουλαχιστον οσο το ειχα κατέβαζε σβελτα μετα απω ενα χρονο γονάτισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maglor1981 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Σε S23 Ultra η ίδια εφαρμογη εγκαθίσταται-ενημερωνεται πιο γρήγορα από galaxy store από ότι google store. Καλά το ταυτόχρονα το είχε ηδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Άργησαν να το υιοθετήσουν όπως φαίνεται όταν άλλοι έχουν ξεφύγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicnumbers Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Τους πηρε 13 χρονακια αλλα οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, maglor1981 είπε Σε S23 Ultra η ίδια εφαρμογη εγκαθίσταται-ενημερωνεται πιο γρήγορα από galaxy store από ότι google store. Καλά το ταυτόχρονα το είχε ηδη Ενημερώνονται το ίδιο γρήγορα όμως; Μια φορά ένας μου είχε φέρει ένα Samsung, πήγα να του εγκαταστήσω μια εφαρμογή από το galaxy store, και διαπίστωσα ότι ήταν 2-3 εκδόσεις πίσω από αυτή που υπήρχε ήδη στο play store. Εκτός αν έχω χάσει επεισόδια, καθώς είχε γίνει πριν 3-4 χρόνια, τώρα έχει βελτιωθεί; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpap Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου “Το Google Play Store εισάγει μια νέα λειτουργία που αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία των χρηστών Android” Αφού μου βελτιώνεται τόσο την εμπειρία γιατί πιάνομε συνέχεια κορόιδο. Σημείωση: Α ρε Aγγλικό GetApps που σας χρειάζεται. Το κινέζικο που είναι τώρα αυξάνει δραματικά τα νεύρα του χρήστη που δεν είναι κινέζος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b-boy_steve Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Πλέον τα update εφαρμογών με 5g στο s24 ultra γίνονται με ταχύτητα φωτός χωρίς πλάκα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vforvaggelis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Πλέον τα update εφαρμογών με 5g στο s24 ultra γίνονται με ταχύτητα φωτός χωρίς πλάκα!!! Αντιθετως σε s20+ τα ζωα μου αργα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b-boy_steve Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 34 minutes ago, vforvaggelis said: Αντιθετως σε s20+ τα ζωα μου αργα... Ναι το ξέρω. Το ίδιο και στο s22 ultra. Στο s23 ultra γίνονται σφεντόνα και ακόμα ποιο γρήγορα στο s24 ultra. Αλλά το 22 μου φαίνεται απελπιστικά αργό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 23 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Ναι το ξέρω. Το ίδιο και στο s22 ultra. Στο s23 ultra γίνονται σφεντόνα και ακόμα ποιο γρήγορα στο s24 ultra. Αλλά το 22 μου φαίνεται απελπιστικά αργό.. Έχεις τσεκάρει ελεύθερο χώρο αποθήκευσης στο s22 ultra ; Μήπως είναι πολύ λίγος ή στο όριο για να φουλάρει, δηλαδή 2gb ή λιγότερο; Η ταυτόχρονη εγκατάσταση είναι πιθανόν να καθυστερεί τη διαδικασία και όχι τόσο το ταυτόχρονο κατέβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα