Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Google Play Store εισάγει μια νέα λειτουργία που αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία των χρηστών Android.

Η δυνατότητα ταυτόχρονης ενημέρωσης πολλαπλών εφαρμογών, ένα χαρακτηριστικό που έλειπε εδώ και καιρό, φαίνεται να κάνει την εμφάνισή της σε ευρεία κλίμακα.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση έρχεται ως συνέχεια μιας προηγούμενης ενημέρωσης που επέτρεπε την ταυτόχρονη εγκατάσταση πολλαπλών νέων εφαρμογών. Ενώ αυτή η λειτουργία ήταν χρήσιμη για την αρχική ρύθμιση μιας συσκευής, η δυνατότητα παράλληλης ενημέρωσης υπαρχόντων εφαρμογών αναμένεται να έχει πιο άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινή χρήση.

Σύμφωνα με αναφορές από το 9to5Google, η νέα λειτουργία επιτρέπει την ταυτόχρονη ενημέρωση τριών εφαρμογών, αριθμός που συμβαδίζει με τις δυνατότητες του App Store του iPhone. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το όριο ισχύει επίσης και για τις νέες εγκαταστάσεις εφαρμογών, όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν δύο ταυτόχρονες εργασίες.

image.png.912a995788dcb82ca5c0fd6dfac2360b.png image.png.724e1cd4f66d8ff00d404c5bb47838b3.png

Η εμφάνιση της λειτουργίας σε διάφορες συσκευές και λογαριασμούς χρηστών υποδηλώνει ότι πρόκειται για μια ευρείας κλίμακας αλλαγή από την πλευρά της Google η οποία την ενεργοποιεί σταδιακά. Ωστόσο, δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως απάντηση σε ένα από τα πιο μακροχρόνια αιτήματα των χρηστών Android. Μέχρι τώρα, το Play Store ξεκινούσε τη λήψη της επόμενης ενημέρωσης εφαρμογής μόνο αφού ολοκληρωνόταν η εγκατάσταση της προηγούμενης, μια διαδικασία που μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα για χρήστες με πολλές εφαρμογές.

Παρά τις βελτιώσεις, το Google Play Store εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προκλήσεις. Οι χρήστες πρέπει να παραμένουν σε επαγρύπνηση για πιθανές εφαρμογές που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό, ενώ το περιβάλλον της πλατφόρμας εξακολουθεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις και καρουσέλ προώθησης εφαρμογών που μπορεί να είναι ενοχλητικά για ορισμένους.

Η Google φαίνεται να ανταποκρίνεται σταδιακά στα αιτήματα των χρηστών για βελτιώσεις στο Play Store. Οι δοκιμές για παράλληλες λήψεις ενημερώσεων είχαν αναφερθεί ήδη από το Μάρτιο του τρέχοντος έτους, με κάποιες αναφορές να χρονολογούνται ακόμη και από το 2019.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... κυρίως εδώ: ....σε επαγρύπνηση για πιθανές εφαρμογές που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό,  και εδω .... το περιβάλλον της πλατφόρμας εξακολουθεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις και καρουσέλ προώθησης εφαρμογών που μπορεί να είναι ενοχλητικά (έως επικίνδυνα θα συμπλήρωνα) για ορισμένους.... Είναι το πρόβλημα και όχι αν μπορούν να ενημερωθούν ταυτόχρονα 2 ή 3 ή και παραπάνω εφαρμογές.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

"Το Google Play Store εισάγει μια νέα λειτουργία που αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία των χρηστών Android. "

Σωστα, θα βελτιωσει το 3λεπτο που καθε βδομαδα/μηνα ασχολειται καποιος να κανει update τις εφαρμογες...

Σε αλλα νεα αν θυμαμαι καλα ταυτοχρονη ενημερωση εφαρμογων γινοταν στις πρωτες εκδοσεις android.

  • Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το ίδιο και εδώ.

25 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Σε μένα ήρθε η συγκεκριμένη λειτουργία, το παρατήρησα πριν 2-3 μέρες.

12 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Το ειδα και εγω χθες και λεω τι εγινε κολλήσε το update;


Animated GIF

Νομίζω αυτήν την εβδομάδα ξεκίνησε.
Την Δευτέρα τις αναβάθμιζε ακόμα μια - μια τις εφαρμογές.

 

 

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑ και ο πατέρας μου μου έλεγε τα 80's σε 20 χρόνια θα πηγαίνουμε πετώντας στο χωριό σε 40 χρόνια θα διακτινίζεστε  στο χωριό και περάσαν τα 40 χρόνια και έχουμε ταυτόχρονες ενημερώσεις εφαρμογών....

  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ταχύτητα εγκατάστασης των εφαρμογών στο κινητό, εξαρτάται κυρίως απο τον επεξεργαστή και έπειτα απο την ταχύτητα και τον τύπο της ram;

Εμένα το XZ1 με τον Snapdragon 835, αργεί στην εγκατάσταση και λίγο στο browsing σε σχέση με το Samsung A54 με τον Exynos 1380 που έχω ως κύριο κινητό.

Ομως μέχρι κάπου το 2022-23 ήταν γρήγορο.Οπότε οι εφαρμογές, οι browsers αλλά κυρίως τα sites, γίνονται όλο και πιο απαιτητικά σε hardware;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, AntiCambeR said:

Η ταχύτητα εγκατάστασης των εφαρμογών στο κινητό, εξαρτάται κυρίως απο τον επεξεργαστή και έπειτα απο την ταχύτητα και τον τύπο της ram;

Εμένα το XZ1 με τον Snapdragon 835, αργεί στην εγκατάσταση και λίγο στο browsing σε σχέση με το Samsung A54 με τον Exynos 1380 που έχω ως κύριο κινητό.

Ομως μέχρι κάπου το 2022-23 ήταν γρήγορο.Οπότε οι εφαρμογές, οι browsers αλλά κυρίως τα sites, γίνονται όλο και πιο απαιτητικά σε hardware;

απο ολα
Ταχύτητά cpu (καθος ειναι συμπιεσμενες οταν κατεβαίνουν)
ταχυτητα ram
ταψυτητα αποθηκευτικού χώρου
και το τελευταιο ποση ελευθερη ram εχεις εκεινη την στηγμη για να απλωθει

με λιγα λογια ΟΛΑ

ετσι ακομη και κινιτο 2 χρονων σε αυτο το θέμα ηδη υστερεί σε σχεση με τα κινιτα του τωρα

σκεψου μονο και μονο ποσο μεγαλωσαν εφαρμογες και βαρεναν τα sites αυτο και μονο κινιτο 2 χρονων (ναυαρχιδα) το κανει να βογγαει γερα

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...