Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TechnoState είπε

....σε αυτό το χρώμα που την έχω εγώ, είναι  (ως επί το πλείστον, κοινώς αποδεκτό)  καλύτερης αισθητικής απο οποιαδήποτε καγκούρικη gaming καρέκλα. Αλλά ότι αρέσει και όπως βολεύεται (ή δεν βολεύεται) ο καθένας 

Screenshot_2024-09-05-18-11-47-24_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Τώρα το έκανες ακόμα χειρότερο. Άσε τα κοινώς αποδεκτό και πες ότι σου αρέσει εσένα περισσότερο (που αυτό είναι όντως αποδεκτό), γιατι γενικώς δεν 😋

• Confused 1
Δημοσ.
2 hours ago, TechnoState said:

....σε αυτό το χρώμα που την έχω εγώ, είναι  (ως επί το πλείστον, κοινώς αποδεκτό)  καλύτερης αισθητικής απο οποιαδήποτε καγκούρικη gaming καρέκλα. Αλλά ότι αρέσει και όπως βολεύεται (ή δεν βολεύεται) ο καθένας 

Screenshot_2024-09-05-18-11-47-24_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Εμένα μου φαινετε ίδια με την jarvfallet με διαφορετικό προσκέφαλο και ίσως λίγο πιο "φουσκωμένο" κάθισμα.

Και εκτιμώ πως αυτό το προσκέφαλο βγήκε για να κόβει λίγο ήχους/προσθέτει λίγη ιδιωτικοτητα εάν είσαι σε εργασιακό περιβάλλον.

Τώρα γενικά από άποψη αισθητικής δεν έχει νόημα να συζητάμε, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του.

Δημοσ.

.... καλά σίγουρα, γούστα είναι αυτά κυρίως. Στην πραγματικότητα, γνωστοί κ φίλοι που έχουν επισκεφθεί το σπίτι μου, η πρώτη ερώτηση, στο χώρο του γραφείου είναι...απο που πήρα την καρέκλα 😜😜😜

Στο δια ταύτα, σχεδιαστικά βασίζεται στην άκρως ποιοτική, άνετη και στιβαρή Fern της Haworth ως ένα οικονομικότερο αντίγραφο αυτής. Άλλωστε , την συγκεκριμένη  απεναντίας,  ούτε την προτείνω ούτε την συστήνω.

Αναφορικά με τις καρέκλες της Sigma και επειδή με ενδιαφέρει το θέμα, δυστυχώς οι εκθέσεις αφορούν Αθήνα και Θεσσαλονίκη μόνο. Το showroom της Αθήνας δεν έχει αρκετά μοντέλα προς δοκιμή κ πλησιέστερος συνεργάτης του (Ζυμαρίδης-Woodwell) έχει ακόμα λιγότερα διαθέσιμα προς επίδειξη - δοκιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...