Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλές προσφορές. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσουν. https://www.sigmaoffice.gr/προσφορές-καρέκλες-γραφείου/

Την Helix που την είχα πάρει πριν 2 χρόνια γύρω στα 300€, την έχει 210€ και 230€ με το προσκέφαλο.

Την Nyx την έχει 220€.

Με +30€ μεταφορικά στις φέρνει στο σπίτι, αλλά μπορείς να παραλάβεις από το κατάστημα.

Έχει αρκετές στο κατάστημα στη Ν. Φιλαδέλφεια για δοκιμή.

Επεξ/σία από matrixxx
link
  • Like 7
Δημοσ.

Θα κάνω και μια αντιπρόταση επειδή έψαχνα και γω ψιλοοικονομική καρέκλα γραφείου και είχα διαβάσει για την Μάρκους από ΙΚΕΑ θα πω ότι στα 169 ευρώ + 10 έκπτωση από COSMOTE κουπόνι με έβγαλε ασπροπρόσωπο τους 4 μήνες που την χρησιμοποιώ πολλές ώρες καθημερινά.

10€ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€ ΣΤΗΝ IKEA

Ανανέωσε κάθε χώρο του σπιτιού σου με τα αγαπημένα προϊόντα της IKEA με αποκλειστική προσφορά!

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη έχεις 10€ έκπτωση σε κάθε αγορά σου άνω των 100€, σε ένα κατάστημα IKEA ή στο eshop με κωδικό COSMOTE DEALS FOR YOU!

https://www.ikea.gr/proioda/markus-peristrefomeni-karekla/70261150/

Δημοσ.
5 ώρες πριν, alogoalogoalogo είπε

Θα κάνω και μια αντιπρόταση επειδή έψαχνα και γω ψιλοοικονομική καρέκλα γραφείου και είχα διαβάσει για την Μάρκους από ΙΚΕΑ θα πω ότι στα 169 ευρώ + 10 έκπτωση από COSMOTE κουπόνι με έβγαλε ασπροπρόσωπο τους 4 μήνες που την χρησιμοποιώ πολλές ώρες καθημερινά.

Ανανέωσε κάθε χώρο του σπιτιού σου με τα αγαπημένα προϊόντα της IKEA με αποκλειστική προσφορά!

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη έχεις 10€ έκπτωση σε κάθε αγορά σου άνω των 100€, σε ένα κατάστημα IKEA ή στο eshop με κωδικό COSMOTE DEALS FOR YOU!

Δε φαίνεται να λειτουργεί ο κωδικός. 

Πώς είναι η καρέκλα; Έχω διαβάσει πως αν είσαι ψηλός είναι καλύτερη, τι ύψος έχεις;

Δημοσ.
2 hours ago, alexx_bauer said:

Δε φαίνεται να λειτουργεί ο κωδικός. 

Μήπως "δεν λειτουργεί" επειδή θέλει κάρτα μέλους  ΙΚΕΑ Family?  (το λέει στους όρους στην κοσμοτε)

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, MakisCE είπε

Μήπως "δεν λειτουργεί" επειδή θέλει κάρτα μέλους  ΙΚΕΑ Family?  (το λέει στους όρους στην κοσμοτε)

Δε νομίζω, έχω κάρτα family και δεν

Δημοσ.

μόλις έβγαλα κωδικό και τον χρησιμοποίησα (έχοντας κάνει login)
και μου αφαίρεσε 10€ κανονικά   (για άλλο προϊόν παρόμοιας αξίας)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 03/09/2024 at 12:33, alogoalogoalogo said:

Παιδιά αυτό παίζει χρόνια και εάν δεν κάνω λάθος παλιότερα ήταν 10% (πάλι από 100 και πάνω) π.χ εάν αγόραζες κάτι 200 ευρώ είχες 20ευρω εκπτωση.

Όσο για τις sigma καρέκλες, είχα μια παλιού τυπου "διευθυντική" του 150ευρου καμια 15ετια αλλά με πολύ περιστασιακή χρηση

Spoiler

έλειπα 7 χρόνια φοιτητής, μετά στρατό,μετά εξωτερικο και από το 2019 την είχα ως "δεύτερη"

Εάν και για τον σωματότυπο μου ήταν άβολη του κερατά(καμία "διευθυντική" δεν κάνει για ψηλούς), είχε κάτσει το υλικό του καθίσματος και είχε ψιλοσκιστει η επένδυση μπορώ να πω πως είχε βγει καλή κατασκευη(είμαι στα τριψήφια κιλά), οι μηχανισμοί δουλεύανε σωστα και παρόλο που ήταν πλαστικός ο "αστερίας" για τα ροδακια ήταν κομπλέ και γενικά δεν ετριζε, δεν κουνούσε κοκ.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φαίνονται υπερβολικές οι τιμές με "έκπτωση" και εκτός πραγματικότητας οι αρχικές;

Μπορεί να μην υπάρχουν ακριβώς οι ίδιες σε άλλα καταστήματα, αλλά γιατί να πάρει κάποιος gaming καρέκλα με €530 όταν με τα ίδια ή λιγότερα μπορεί να πάρει Anda Seat που είναι και επώνυμη; Τι παραπάνω πέραν του design έχει η Nyx που αναφέρθηκε από αυτή π.χ.;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@alogoalogoalogo .... ήμουν σε τεράστια έρευνα αγοράς τον προηγούμενο χειμώνα. 

Είχα καταλήξει ανάμεσα στη Markus και στην πολύ πιο ακριβή Gronfjall. 

Μετά απο έρευνα, αξιολογήσεις, reviews δοκιμές, συστάσεις κλπ. κατέληξα στην δεύτερη. Με κέρδισε η 10ετης εγγύηση, νεότερο προϊόν (σε σχέση με την Markus) άρα εφαρμογή πιο σύγχρονης τεχνολογίας άνεσης και αντοχής κλπ αλλά και ότι το κάθισμα ήταν αισθητά πιο σκληρό απο της Markus (αρκετοί reviewers είχαν αναφέρει ότι μετά απο αρκετή έως βαριά χρήση, το κάθισμα "κάθεται" κάπως). Μετά απο αρκετή αναμονή (ήθελα λευκή, κωδικός που δεν ήταν διαθέσιμος Ελλάδα, special order)

Κάπου εδώ να αναφέρω ότι ΔΕΝ είμαι gamer, δεν νιώθω άνετα στις "σφηνωμένες" θέσεις των gaming καρεκλών, δεν είμαι υπέρβαρος και  περνάω κάποιες ώρες την ημέρα στο χώρο του οικιακού γραφείου μου αλλά όχι πολλές. (180cm/82kg)

Δεν είχα - έχω θέματα με τη μέση η παρεμφερή και σχετικά χρόνια προβλήματα. Και τέλος η καρέκλα στο χώρο εργασίας μου είναι μία αναπαυτική, άνετη και αρκετά παραμετροποιήσιμη Profim αλλά αρκετά ακριβότερη (σε σχέση με την Gronfjall ... γιατί αρχικά έψαχνα να αγοράσω μία ίδια).

Τελικά,  φέτος το καλοκαίρι και εντελώς ξαφνικά, υποφέρω απο κοκκυγκοδυνία. Με τον ορθοπεδικό μου (αλλά κ εγώ προσωπικά) κατέληξα ότι εν μέρει ευθύνεται η κακή στάση του σώματος (μόλις άλλαξα κάθισμα/καρέκλα - με κοινή καρέκλα/πολυθρόνα σαλονιού/τραπεζαρίας, ο πόνος σχεδόν σταμάτησε) και εν μέρει η Gronjall.

Η καρέκλα είναι πραγματικά σε άψογη κατάσταση. Ενώ αισθητικά με καλύπτει απόλυτα μάλλον θα πρέπει να μπει σε αγγελία για να βρεθεί ο αντικαταστάτης της, σίγουρα πιο ακριβή και σίγουρα όχι απο ΙΚΕΑ.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 2
Δημοσ.

....σε αυτό το χρώμα που την έχω εγώ, είναι  (ως επί το πλείστον, κοινώς αποδεκτό)  καλύτερης αισθητικής απο οποιαδήποτε καγκούρικη gaming καρέκλα. Αλλά ότι αρέσει και όπως βολεύεται (ή δεν βολεύεται) ο καθένας 

Screenshot_2024-09-05-18-11-47-24_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...