SergioX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Το έχει ξεκινήσει ή τελειώσει κάνεις ώστε να μοιραστεί εντυπώσεις?Θέλω να το ξεκινήσω αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα...Από τα τρέιλερ πάντως φαίνεται αρκετά καλό.Κραταω βέβαια μικρό καλάθι καθώς οι τελευταίες ταινίες ήταν ψιλό απογοητευτικες.
eaglos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Ωραιο, στυλιζαρισμενο σχεδιο, αφθονη δραση, καμποσες φιλοσοφιες και στοχασμους, ξυλο, αιμα, πιστολιδια. Βλεπετε σχετικα ευκολα απλα εχει αρκετα εντονο το ταξιδι στο χρονο και παραλληλες χρονικες ροες. Αυτα συνηθως καταληγουν σε λουπες και λογικα κενα οποτε μπορει να εξελιχθει σε φολα στην πορεια.
SergioX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Το τελείωσα μέσα σε 2-3 μέρες,μου άρεσε αρκετά. Απευθύνεται σε πιο ωριμο κοινό με αφθονους αποκεφαλισμους, ακρωτηριασμους και γενικά αίματα.Αυτο βέβαια που μου άρεσε είναι το σενάριο:ανατρέπει ή μάλλον προσπαθεί να ανατρέψει αρκετά από αυτά που ξέρουμε ότι ισχύουν στις ταινίες με τα ταξίδια στον χρόνο και τις επιθέσεις του Skynet.Πλατιαζει λίγο με την ιστορία του πατέρα και των παιδιών αλλά οκ...Ένα 8 απο μένα
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ένα tip από εμένα, άσχετο με την συγκεκριμένη σειρά αλλά σχετικό με το netflix. Αν γυρίσετε το netflix στα Αγγλικά (επεξεργασία Προφίλ->Γλώσσα) θα εμφανίσει αρκετό περιεχόμενο που δεν θα το εμφάνιζε στα Ελληνικά. Ιδίως στην κατηγορία Anime θα εμφανιστούν πάρα πολλά (π.χ. demon slayer jujutsu, one punch man κτλ), ΙΑπωνικές/Κινέζικες/Κορεάτικες σειρές και ταινίες αλλά και Αμερικάνικα toons (star trek: prodigy, the hollow), τα οποία δεν έχουν Ελληνικούς υπότιτλους, μόνο Αγγλικούς. Εννοείτε ότι πρέπει να έχουμε μια σχετική άνεση στην παρακολούθηση Αγγλικών υποτίτλων. Αυτό βέβαια δεν επηρεάζει αυτά που έχουν ήδη Ελληνικούς υπότιτλους, τα οποία θα εμφανίζουν τα Ελληνικά κανονικά. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2024 από micos000 4 1
HateMe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 On 08/09/2024 at 23:20, micos000 said: Ένα tip από εμένα, άσχετο με την συγκεκριμένη σειρά αλλά σχετικό με το netflix. Αν γυρίσετε το netflix στα Αγγλικά (επεξεργασία Προφίλ->Γλώσσα) θα εμφανίσει αρκετό περιεχόμενο που δεν θα το εμφάνιζε στα Ελληνικά. Ιδίως στην κατηγορία Anime θα εμφανιστούν πάρα πολλά (π.χ. demon slayer jujutsu, one punch man κτλ), ΙΑπωνικές/Κινέζικες/Κορεάτικες σειρές και ταινίες αλλά και Αμερικάνικα toons (star trek: prodigy, the hollow), τα οποία δεν έχουν Ελληνικούς υπότιτλους, μόνο Αγγλικούς. Εννοείτε ότι πρέπει να έχουμε μια σχετική άνεση στην παρακολούθηση Αγγλικών υποτίτλων. Αυτό βέβαια δεν επηρεάζει αυτά που έχουν ήδη Ελληνικούς υπότιτλους, τα οποία θα εμφανίζουν τα Ελληνικά κανονικά. Δεν ήξερα καν πως είχε Ελληνικά το Netflix 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα