Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 minutes ago, @topos said:

Δεν χρειαζετε οδοντόβουρτσα, μπατονετες (αρκετές) και οινόπνευμα θέλεις και γίνετε μια χαρά δουλιτσα χωρίς να τα κάνεις όλα χάλια.

Πιστεύω πως βάζουν παστές οι οποίες είναι ναι μεν μέτριες, αλλά θεωρητικά κρατάνε καιρό.

Επιπλέον δεν "δουλεύουν" όλες οι παστές καλά όταν τις βάζεις πάνω σε γυμνά die που έχουν οι gpu (και τα laptop cpu).Οι πιο λεπτορευστες φεύγουν από τα πλάγια με τον καιρό  και πρακτικά είναι σαν να μην έχει πάστα.

Τέλος σε αυτά τα components καλό θα ήταν έχετε τσεκαρει ότι δεν είναι ηλεκτρικά αγωγιμες(αν και οι περισσότερες πλέον νομίζω πως δεν είναι).

ωραια... και να ρωτησω αν καποιος θελει να καθαρισει τα smds που υπαρχουν γυρω απο το τσιπ?θα εχει ευκολια να τα βγαλει?νομιζω οχι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, panakos_thess said:

ωραια... και να ρωτησω αν καποιος θελει να καθαρισει τα smds που υπαρχουν γυρω απο το τσιπ?θα εχει ευκολια να τα βγαλει?νομιζω οχι!

Και αυτά καθαρίζονται με τον παραπάνω τρόπο.

-Αλλά εάν έχει γίνει σωστή εφαρμογή της πάστας δεν θα έπρεπε να χρειάζονται καθαρισμα-

Επεξ/σία από @topos
  • Haha 1
Δημοσ.
23 minutes ago, @topos said:

Και αυτά καθαρίζονται με τον παραπάνω τρόπο.

-Αλλά εάν έχει γίνει σωστή εφαρμογή της πάστας δεν θα έπρεπε να χρειάζονται καθαρισμα-

okay...θα ηθελα να μου πεις πως μπορεις να καθαρισεις την παστα αναμεσα στα smd με την μπατονετα!!ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, panakos_thess said:

okay...θα ηθελα να μου πεις πως μπορεις να καθαρισεις την παστα αναμεσα στα smd με την μπατονετα!!ευχαριστω

Όταν έχει ξεραθεί η πάστα , η μπατονετα την ξεκολλάει και φεύγει ολόκληρο το "κομμάτι", εάν χρησιμοποιεις οδοντόβουρτσα προσπαθείς να την αφαιρέσεις λίγο λίγο.Παιρνει περισσότερο χρόνο.

Τώρα εάν εσένα παρόλαυτα σε βολεύει καλυτερα η οδοντόβουρτσα supers.

Επεξ/σία από @topos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...