NICKLIO Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν ειναι φυσιολογικό η κάρτα γραφικών να ανεβάζει σε full load χωρίς κανένα overclock 80 βαθμούς με τους ανεμιστήρες να δουλεύουν στο 95%. Πρόκειται για μία 3060 με αρκετά καλή απόδοση , όμως με αυτές τις θερμοκρασίες σε πολύ καλά αεριζόμενο κουτί και περιβάλλον. Η κάρτα ειναι ενός έτους και λίγων μηνών και καλύπτεται απο 3 χρόνια εγγύηση. Θα βγάλω άκρη με την εγγύηση ; Τι λέτε; την έχω αγοράσει απο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Ποια υλοποιηση ειναι?Ξαφνικα αρχισε να το κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Μαλλον πρέπει να κάνεις repaste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, charllestone είπε Μαλλον πρέπει να κάνεις repaste Αφού καθαρίσει πρώτα από σκόνη όμως! Repaste μέσα σε ένα χρόνο δεν είναι κάπως νωρίς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Ναι καθάρισμα πρώτα. Να σου πω, εγω ειχα παρει μια gigabyte rtx 2060 και μεσα στον χρονο ηθελε repaste γιατί απ' οτι καταλαβα κ αργότερα που πηρα rtx 2070 η οποια ειχε το ιδιο θεμα, η παστα που χρησιμοποιεί η gigabyte ειναι αισχος. Και στις 2 καρτες μετα το repaste ειχα 10+ βαθμούς κατω και ξαφνικά εγιναν silent. Οπότε ισως να φταιει κ αυτο εδω, σε κάθε περίπτωση ενα repaste είναι εύκολο και σχετικά οικονομικό δεν χανεις κ κατι να το κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NICKLIO Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, charllestone είπε Ναι καθάρισμα πρώτα. Να σου πω, εγω ειχα παρει μια gigabyte rtx 2060 και μεσα στον χρονο ηθελε repaste γιατί απ' οτι καταλαβα κ αργότερα που πηρα rtx 2070 η οποια ειχε το ιδιο θεμα, η παστα που χρησιμοποιεί η gigabyte ειναι αισχος. Και στις 2 καρτες μετα το repaste ειχα 10+ βαθμούς κατω και ξαφνικά εγιναν silent. Οπότε ισως να φταιει κ αυτο εδω, σε κάθε περίπτωση ενα repaste είναι εύκολο και σχετικά οικονομικό δεν χανεις κ κατι να το κανεις Είναι όντως η gigabyte rtx 3060. To σκέφτηκα αυτό για την αλλαγή πάστας , ομως δεν ξέρω αν θα βοηθήσει και αν θα χαθεί η εγγύση αν την ανοίξω. Ποιά πάστα προτείνετε να χρησιμοποιήσω ; Ειναι πεντακάθαρη η κάρτα δεν έχει ούτε σκόνη, ούτε τίποτα. Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας ολους. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από NICKLIO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Νομίζω στην gigabyte δεν χάνεται η εγγύηση, δεν εχει πουθενά sticker σε καμία βίδα. Ψαξτο πάντως. Εγω χρησιμοποιώ arctic mx-4 που ειναι από τις καλύτερες, αλλάζεις παστα και ησυχάζεις για χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Αλλη μια νικη της Gigabyte... Δοκιμασε MX-6 για παστα, ειναι αρκετα βελτιωμενη σε σχεση με την 4. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μπορω να πω οτι η στοκ paste οταν την ανοιξεις θα θελεις και οδοντοβουτσα επειδη δεν φευγει ευκολα ειναι σαν τσιμεντο,απο τα τεστ που εχω κανει και θες το κεφαλι σου υσηχο η MX6 ειναι η καλυτερη!!!οταν την παρεις εχει ενα BARCODE να δεις αν ειναι γνησια διοτι εγω την πατησα!!! Επεξ/σία 31 Αυγούστου από panakos_thess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 7 ώρες πριν, kostas_anes είπε Αλλη μια νικη της Gigabyte... Δοκιμασε MX-6 για παστα, ειναι αρκετα βελτιωμενη σε σχεση με την 4. Τι ζόρι τραβάνε τελευταία με τα thermal paste οι εταιρείες. Προφανώς δε θα βάλουνε arctic και thermal grizzly, οκ σε μεγάλη κλίμακα είναι ένα κόστος για αυτούς. Αλλά από την arctic έως την οδοντόκρεμα που βάζουνε υπάρχει τεράστια απόσταση. Πολλές κάρτες και σε φίλους μου ξεκινάνε throttling πριν την εγγύηση. Παλιά δεν ήταν τόσο χάλια. Τι διάολο ζαβοί είναι; Προτιμάνε τη δυσφήμηση για τόσο λίγα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, tzavardin said: Τι ζόρι τραβάνε τελευταία με τα thermal paste οι εταιρείες. Προφανώς δε θα βάλουνε arctic και thermal grizzly, οκ σε μεγάλη κλίμακα είναι ένα κόστος για αυτούς. Αλλά από την arctic έως την οδοντόκρεμα που βάζουνε υπάρχει τεράστια απόσταση. Πολλές κάρτες και σε φίλους μου ξεκινάνε throttling πριν την εγγύηση. Παλιά δεν ήταν τόσο χάλια. Τι διάολο ζαβοί είναι; Προτιμάνε τη δυσφήμηση για τόσο λίγα λεφτά; Αστα να πανε ειδα και ενα βιντεο πως φτιαχνουν της καρτες γραφικων η PowerColor και ειδα κατι παστες του κιλου!! Επεξ/σία 31 Αυγούστου από panakos_thess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 55 λεπτά πριν, panakos_thess είπε Αστα να πανε ειδα και ενα βιντεο πως φτιαχνουν της καρτες γραφικων η PowerColor και ειδα κατι παστες του κιλου!! Παιδια αυτες οι παστες του κιλου, σε αξιολογες εταιρειες τουλαχιστον, ειναι υψηλης ποιοτητας. Τωρα η Gigabyte αναμενομενο να τα κανει αυτα, οταν καλα καλα δεν μπορούν να σχεδιασουν πλακετες σωστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Απο το 1997 που ασχολούμαι με υπολογιστές έχουν περάσει απο τα χέρια μου κάρτες πολλών εταιρειών. Πάντα οι gigabyte άντεχαν στον χρόνο. Ότι και να λέμε πάντα ήταν αξιόπιστες. Απλά δέν ήταν ποτέ top υλοποιήσεις για να πάρεις το top performance. Είναι τραγικοί όμως πλέον τα τελέυταία χρόνια που κάνουν τετοιές γυφτιές με τις πάστες τους και τα χάλια rgb led τους.. Γιατί κατα τα άλλα μια χαρά κάρτες είναι. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από charllestone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Αν η υλοποίησή σου έχει sensors, ρίξε μια ματιά σε όλες τις max θερμοκρασίες, όχι μόνο του chip. (από HWInfo) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου On 31/08/2024 at 20:11, panakos_thess said: Μπορω να πω οτι η στοκ paste οταν την ανοιξεις θα θελεις και οδοντοβουτσα επειδη δεν φευγει ευκολα ειναι σαν τσιμεντο,απο τα τεστ που εχω κανει και θες το κεφαλι σου υσηχο η MX6 ειναι η καλυτερη!!!οταν την παρεις εχει ενα BARCODE να δεις αν ειναι γνησια διοτι εγω την πατησα!!! Δεν χρειαζετε οδοντόβουρτσα, μπατονετες (αρκετές) και οινόπνευμα θέλεις και γίνετε μια χαρά δουλιτσα χωρίς να τα κάνεις όλα χάλια. 22 hours ago, tzavardin said: Τι ζόρι τραβάνε τελευταία με τα thermal paste οι εταιρείες. Προφανώς δε θα βάλουνε arctic και thermal grizzly, οκ σε μεγάλη κλίμακα είναι ένα κόστος για αυτούς. Αλλά από την arctic έως την οδοντόκρεμα που βάζουνε υπάρχει τεράστια απόσταση. Πολλές κάρτες και σε φίλους μου ξεκινάνε throttling πριν την εγγύηση. Παλιά δεν ήταν τόσο χάλια. Τι διάολο ζαβοί είναι; Προτιμάνε τη δυσφήμηση για τόσο λίγα λεφτά; Πιστεύω πως βάζουν παστές οι οποίες είναι ναι μεν μέτριες, αλλά θεωρητικά κρατάνε καιρό. Επιπλέον δεν "δουλεύουν" όλες οι παστές καλά όταν τις βάζεις πάνω σε γυμνά die που έχουν οι gpu (και τα laptop cpu).Οι πιο λεπτορευστες φεύγουν από τα πλάγια με τον καιρό και πρακτικά είναι σαν να μην έχει πάστα. Τέλος σε αυτά τα components καλό θα ήταν έχετε τσεκαρει ότι δεν είναι ηλεκτρικά αγωγιμες(αν και οι περισσότερες πλέον νομίζω πως δεν είναι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα