Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπερα. 
Ηρθε ο καιρος να ψαχτω για baby monitor. 
Baby monitor δε θελω να παρω γιατι ειναι και πανακριβα, και μετα δε σου χρησιμευουν πουθενα.

Σκεφτομαι να παρω μια ip camera (ή και παραπανω) και να τις δουλευω για αρχη σαν baby monitor.

Αυτο που θελω ειναι το εξης. περα απο τις ειδοποιησεις που θα σκανε σε ανιχνευση κινησης και κλαμματος, να μπορω  οταν θελω, να ακουω ηχο απο την καμερα, συνεχομενα. ωστε αν ακουστει κλαμμα και κοιμαμαι, να με ξυπνησει αυτο γιατι η ειδοποιηση μπορει και να μην την καταλαβω.

με κλειστη οθονη κινητου (και φανταζομαι ανοιχτη εφαρμογη στο μπακγκραουντ) θα γινεται αυτο? το να ακουω συνεχεια?

Επισης αν παω καποια επισκεψη πχ και θελω το μπειμπι μονιτορ μαζι, αν βαλω την καμερα στο wifi του νεου σπιτιου θα παιξει κατευθειαν? ή παιζει μπελας?

Οσον αφορα τις ip καμερες, γιατι παντου οπου διαβαζω μιλανε για θεματα ασφαλειας? ποσο ευκολο ειναι αν σε χακεψουν? επισης μπορεις να κανεις κατι ωτε να μεγαλωσεις το σεκιουριτι στο δικτυο σου?

Κοιταγα κατι tapo (c200, c220). κανουν αυτο που θελω? εχετε να προτινετε τιποτε αλλο?

Αν δε γινεται να εχω την καμερα σε always listen mode, θα μπορουσα θεωρητικα να βαλω κανα παλιο ταμπλετ και να βλεπω και να ακουω συνεχως απο εκει?
(αν και σε ηχο απο το κινητο μου θα βολευε πολυ παραπανω)

Ευχαριστω

Επεξ/σία από burnin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@burnin Το πιο "φθηνό" είναι οποιαδήποτε IP κάμερα (υπάρχουν άπειρες επιλογές στα 10-20ευρώ από κίνα που έχουν όλα αυτά, ή και skroutz), και σύνδεση με hotspot σε Local device πχ tablet που αναφέρεις, και δεν είναι καθόλου συνδεδεμένη στο δίκτυο και μπορείς να τα κουβαλάς μαζί σου όπου και αν πας, μόνο ρεύμα θα θες πρακτικά για την κάμερα. 

Το μόνο που πρέπει να "προσέξεις" είναι ότι πρέπει να μπορεί να μεταδίδει εικόνα με το local hotshop μιας και δεν το κάνουν όλες, γιατί κάποιες μεταδίδουν αποκλειστικά εικόνα online μέσω των app τους. 

PS. Προφανώς το tablet δεν θα μπορεί να μπει στο Internet οσο είναι σε local hotspot. 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.

ναι τετοιες παρε και always on να τρωει ο μπεμπης ακτινοβολια καργα.Υπολογισε και καποια μερα να κολλησει και να μην στελνει ειδοποιηση .Αλλαγη δικτυου δεν ειναι τοσο ευκολο.

always on μπορεις να γινει-εξαρταται απο το κινητο αν την κλεινει ή τρεχει στο backgound.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vasilllis είπε

ναι τετοιες παρε και always on να τρωει ο μπεμπης ακτινοβολια καργα.Υπολογισε και καποια μερα να κολλησει και να μην στελνει ειδοποιηση .Αλλαγη δικτυου δεν ειναι τοσο ευκολο.

always on μπορεις να γινει-εξαρταται απο το κινητο αν την κλεινει ή τρεχει στο backgound.

γενικα ρωταω γιατι δεν το εχω. οποτε καθε συμβουλη ευπροσδεκτη. προφανως η καμερα δε θα ειναι απο πανω απο το μπεμπη. οπως και να εχει, υπαρχουν μετρησεις που λενε πραγματα οσον αφορα την ακτινοβολια? εχουμε καποιο μινιμουμ παοστασης κτλ? 

ευχαριστω

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, burnin είπε

γενικα ρωταω γιατι δεν το εχω. οποτε καθε συμβουλη ευπροσδεκτη. προφανως η καμερα δε θα ειναι απο πανω απο το μπεμπη. οπως και να εχει, υπαρχουν μετρησεις που λενε πραγματα οσον αφορα την ακτινοβολια? εχουμε καποιο μινιμουμ παοστασης κτλ? 

ευχαριστω

Τοσες μελετες υπαρχουν.Τι μετρησεις θελεις ακριβως?Θα βαλεις πανω ενα νεογεννητο μια συσκευη 24/7 να εκπεμπει.Αυριο θα ειναι με ενα ταμπλετ στο χερι.Προσωπικα θα το αποφευγα.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ λόγω της εξωφρενικής τιμής που είχαν τα baby monitor αγόρασα την 1η μου xiaomi Mi Camera και απο τότε έχω βάλει και στο σπίτι αλλη μια. Έχουν όλες τις λειτουργίες που θέλεις για μια σωστη επιτήρηση παιδικού δωματίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...