lek88 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Πως γίνεται να κάνω το viber να μη λειτουργεί; Δηλαδή να μη μου έρχονται μηνύματα όταν μου στέλνουν και να μην παραδίδονται ή να μην στέλνονται καθόλου αυτά που στέλνω. Την εφαρμογή την έχει σε ένα ταμπλετ Android και σε δύο huawei με mui λογισμικό. Θέλω να μπλοκάρω εισερχόμενα και εξερχόμενα όχι απλά αποσύνδεση για να μην έρχονται. Ούτε Απεγκατασταση θέλω. Θέλω να το περιορίσω λίγες ώρες τη νύχτα σε άτομο που δεν καταλαβαίνει κ όταν δεν έχει ύπνο στέλνει μηνύματα όλη νύχτα στους πάντες. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από lek88
lek88 Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Βαλτον σε σίγαση και τέλος Όχι δεν στέλνει σε μένα. Εγώ έχω το παιδί που στέλνει μηνύματα και ενοχλεί τους άλλους. Τις συσκευές τις έχω στο σπίτι μου
lek88 Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Kλείσε το wifi. Δεν είναι λύση. Αν του το κλείσω θα το ανοίξει. Έχει και data. Αν βγάλω το ρουτερ από την πρίζα δεν θα έχει κανείς στο σπίτι μετά. Θέλω κάτι να μην δουλεύει το viber μόνο όχι να κλείσω τα πάντα Επεξ/σία 31 Αυγούστου από lek88
micos000 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο εκτός αν μπολοκάρεις όλο το τάμπλετ με κάποιο parental control ώστε να μην έχει επικοινωνία με το ίντερνετ τις βραδινές ώρες. Δεν ξέρω όμως να προτείνω κάτι συγκεκριμένο αλλά πιστεύω θα ήταν η καλύτερη λύση,
lek88 Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο εκτός αν μπολοκάρεις όλο το τάμπλετ με κάποιο parental control ώστε να μην έχει επικοινωνία με το ίντερνετ τις βραδινές ώρες. Δεν ξέρω όμως να προτείνω κάτι συγκεκριμένο αλλά πιστεύω θα ήταν η καλύτερη λύση, Μπα ολόκληρο δεν θέλω. Να 'χει να ασχολείται με κάτι. Το πρόβλημά μου είναι μόνο το viber
SabotazNic Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, lek88 είπε Μπα ολόκληρο δεν θέλω. Να 'χει να ασχολείται με κάτι. Το πρόβλημά μου είναι μόνο το viber Δες απο το digital wellbeing -> parental controls μηπως μπορεις να ορισεις ωρες για να μπλοκαρεις το viber. Δεν ξερω αν υπαρχει τετοια επιλογη, περα απο τις κλασικες με οριο χρονου καθημερινα/εβδομαδιαια
lek88 Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δες απο το digital wellbeing -> parental controls μηπως μπορεις να ορισεις ωρες για να μπλοκαρεις το viber. Δεν ξερω αν υπαρχει τετοια επιλογη, περα απο τις κλασικες με οριο χρονου καθημερινα/εβδομαδιαια Θα του πετάξει αυτό και θα καταλάβει ότι κάτι έχω πειράξει. Κάνει μπαμ.
SabotazNic Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, lek88 είπε Θα του πετάξει αυτό και θα καταλάβει ότι κάτι έχω πειράξει. Κάνει μπαμ. Δεν γίνεται κάτι χωρίς κάποιο μήνυμα δυστυχώς....
micos000 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Δυστυχώς δε γίνεται αυτό που ζητάς. Πάρτου αν θέλεις ένα άλλο τάμπλετ huawei χωρίς google services, αφαίρεσε (αν γίνεται) το store της huawei και να το κρατάει το βράδυ. Ακόμα και να στήσει το viber, αν δεν έχει πρόσβαση στο κινητό με το οποίο είναι συνδεμένο το viber δεν θα μπορέσει να το λειτουργήσει. Εκτός αν συνδέσεις το viber με μια άλλη συσκευή από κάποιον που δεν το χρησιμοποιεί, μάλλον κάποιον ηλικιωμένο, για αν μην έχει πρόσβαση σε επαφές με viber.
lek88 Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, micos000 είπε Δυστυχώς δε γίνεται αυτό που ζητάς. Πάρτου αν θέλεις ένα άλλο τάμπλετ huawei χωρίς google services, αφαίρεσε (αν γίνεται) το store της huawei και να το κρατάει το βράδυ. Ακόμα και να στήσει το viber, αν δεν έχει πρόσβαση στο κινητό με το οποίο είναι συνδεμένο το viber δεν θα μπορέσει να το λειτουργήσει. Εκτός αν συνδέσεις το viber με μια άλλη συσκευή από κάποιον που δεν το χρησιμοποιεί, μάλλον κάποιον ηλικιωμένο, για αν μην έχει πρόσβαση σε επαφές με viber. Μωρέ δεν γίνεται δυστυχώς... Έχει τρελό κόλλημα/εξάρτηση με την εφαρμογή του viber. Δεν μπορώ να του πάρω ταμπλετ που δεν κατεβαίνει η εφαρμογή. Και στο κινητό δεν έχει υπηρεσίες Google αλλά έχει στο δικό του store και την κατέβασε από κει. Το 'χει όλη μέρα στα χέρια το κινητό. Έλεγα μήπως υπήρχε καμία λύση να μην παίρνει σήμα ίντερνετ η εφαρμογή αλλά μάλλον δύσκολο ... Επεξ/σία 31 Αυγούστου από lek88
micos000 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 3 ώρες πριν, lek88 είπε Έλεγα μήπως υπήρχε καμία λύση να μην παίρνει σήμα ίντερνετ η εφαρμογή αλλά μάλλον δύσκολο Αν ήταν σε pc θα γινόταν με κάποιο firewall αλλά σε android δε γνωρίζω να υπάρχει τέτοια δυνατότητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα