Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, EXFAKE είπε

Καλημέρα φίλε terteri. 

Όταν λες το εκτίμησε 8000 ευρώ πιο κάτω τι εννοείς. Ότι ο ιδιοκτήτης το πουλαει ας πούμε 150Κ και ο μηχανικός το εκτίμησε 142; Πάντως αν ισχύει κάτι τέτοιο μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση. Εγώ σε μια άλλη περίπτωση που δεν προχώρησα εν τέλει φοβόμουν μηνν το εκτιμήσει 30κ κάτω από την τιμή πώλησης.

Ναι... Σωστά! 

86.000€ ήταν η τιμή πώλησης και μας το εκτίμησαν 78.000€. Είναι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, 56 τ.μ. 1ος όροφος του 1991 και είναι σε καλή κατάσταση! 

Μακάρι με την ένσταση να μας δώσουν κάτι παραπάνω γιατί έστω κι αυτά τα 8.000€ κάτω, είναι πολλά σε γι αυτά που πρέπει να δώσουμε μπροστά. 

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/4/2025 στις 10:30 ΠΜ, Μακιαβέλλι είπε

Δεν υπάρχει απάντηση. Είναι τακτοποιημένο; Έχει ΠΕΑ; Έχει ηλεκτρονική ταυτότητα; Έχει όλα τα συμβόλαια; Τα τοπογραφικά; Θα τα κάνει μόνη της ή θα βάλει δικηγόρο;

ΠΕΑ και ΗΤ (που δεν μπορεί να βγει αν δεν είναι τακτοποιημένο) άντε πες να σου πει κάποιος 200-500 ευρώ. Τα υπόλοιπα από 0 μέχρι και 1000 και 5.000 και 10.000. Δεν μπορεί να σου πει κανείς.  

Σε ευχαριστώ φιλε. Απο το 1997 που χτιστηκε δεν νομιζω να εχουν κανει κατι με ολα τα παραπάνω . 

Επεξ/σία από futureshock
Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά τι να πω.

Εμένα οι εκτιμήσεις που σας έχουν κανει- δλδ πολύ κοντά στο ποσό πώλησης - μου φαίνονται πολύ καλές. Μην ξεχνάμε κιόλας ότι οι τιμές των πωλητών πολλές φορές είναι τρελές και εκτός πραγματικότητας.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, EXFAKE είπε

Δεν ξέρω ρε παιδιά τι να πω.

Εμένα οι εκτιμήσεις που σας έχουν κανει- δλδ πολύ κοντά στο ποσό πώλησης - μου φαίνονται πολύ καλές. Μην ξεχνάμε κιόλας ότι οι τιμές των πωλητών πολλές φορές είναι τρελές και εκτός πραγματικότητας.

Μα μόνο αν βρεθεί κάποια ευκαιρία για τον αγοραστή αξίζει να μπεις στη διαδικασία γι αυτό το πρόγραμμα. 

Προσωπικά, με τον άντρα μου κάνουμε έρευνα αγοράς πάνω από δύο χρόνια στις περιοχές που μας ενδιέφεραν. Οπότε λίγο πολύ είχαμε μια ιδέα πανω κάτω για τις "νορμάλ" τιμές. Ένας λόγος που δεν μπήκαμε στο σπίτι μου 1 ήταν γιατί δεν βρήκαμε κάποια αντίστοιχη "ευκαιρία". Αν και ήταν καλύτερο το επιτόκιο.

Απλά αν και μικρή η διαφορά στην εκτίμηση, σε αναγκάζει να εχεις έτοιμα τουλάχιστον 25-30k ώστε να είσαι άνετος για όλα, όπως και για καμιά αλλαγή ίσως στο σπίτι. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/4/2025 στις 1:17 ΠΜ, NTDARK είπε

Ζητησαμε 150κ και την εδωσε. Εχουμε προέγκρισης μεχρι 180κ. Η Alpha το δεχτηκε απευθείας, αντιθέτως η Πειραιώς μας ειχε δωσει μονο για 100κ. Γενικα αν η μια τραπεζα σε απορριψει δες και τις υπολοιπες γιατι ειναι αναλογως. Η Πειραιώς μαλιστα μας ενημερωσε οτι οι προεγκρισεις δινονται αυτοματα απο την ΕΑΤ και δεν εμπλέκεται η τράπεζα. Απο την αλλη η Alpha μας ειπε οτι η τράπεζα κάλλιστα επηρεάζει την προέγκριση. Το δανειο βγηκε για την κοπέλα μου οπου ευτυχως με το ΜΟ των εκκαθαριστικών των 3 τελευταιων ετων ηταν ελαχιστα κατω απο τα 20κ.

Στην Τραπεζα Πειραιως μας ενεκριναν 102.000 με τα ιδια στοιχεια εκκαθαριστικου 

Απλα γελάγαμε

Ζηταγαμε 150.000

• Haha 1
Δημοσ.

Από την μεριά μου σαν αγοραστής μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τα έξοδα που πρέπει να κάνω; 

Υποθηκοφυλακιο,κτηματολόγιο,συμβολαιογράφο και λοιπή χαρτουρα 

Ευτυχώς γλιτώνω το 2% του μεσίτη 

Δημοσ.
3 hours ago, astakos7 said:

Από την μεριά μου σαν αγοραστής μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τα έξοδα που πρέπει να κάνω; 

θα δε καθοδηγησει λεπτομερως ο δικηγορος σου.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, whiteman7 είπε

Στην Τραπεζα Πειραιως μας ενεκριναν 102.000 με τα ιδια στοιχεια εκκαθαριστικου 

Απλα γελάγαμε

Ζηταγαμε 150.000

Τρέχα εθνικη τραπεζα, τα ιδια επαθα και γω.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, astakos7 είπε

3κ περιπου να υπολογιζεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Soki11 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ

Είχες διαφορετική αντιμετώπιση ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, whiteman7 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ

Είχες διαφορετική αντιμετώπιση ?

Ναι, καλύτερα λεφτά και πάνω από όλα, όλα έγιναν ηλεκτρονικά, που στην Πειραιώς τα ήθελε ολα σε χαρτιά και απο εκει.

Δημοσ.
Στις 12/4/2025 στις 1:30 ΜΜ, Soki11 είπε

Τι προέγκριση σας έδωσε η Πειραιώς και τι προέγκριση η Εθνική Τράπεζα ? Ευχαριστώ !

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GIORGOS_SPITIMOU2 είπε

Τι προέγκριση σας έδωσε η Πειραιώς και τι προέγκριση η Εθνική Τράπεζα ? Ευχαριστώ !

110 πειραιως. 160 εθνική.

Καλημέρα σας,

Υπάρχει περίπτωση να έχει κανείς να μου προτείνει δικηγόρο και πολιτικό μηχανικό που να ασχολείται με την συγκεκριμένη περίπτωση; (Αγορά σπιτιού/ σπίτι μου 2) στο Ηράκλειο Κρήτης; αν απαγορεύεται στο chat λόγω προώθησης ας στείλει στο dm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...