Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 15/3/2025 στις 7:38 ΠΜ, salous είπε

Εγώ μέσα σε μια εβδομάδα μετά τον τεχνικό και νομικό έλεγχο πήρα απάντηση πως ήταν όλα μια χαρά και περιμένω για το επόμενο στάδιο 

Επειδή δεν έχω ιδέα..

Πως έγινε η εκτίμηση? Ήσασταν κι εσύ εκεί? Ρώτησε πόσο είναι η τιμή πώλησης? Μόνο αυτό με αγχώνει, να βγει όπως πρέπει στην εκτίμηση η τιμή..! 

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στις 15/3/2025 στις 7:38 ΠΜ, salous είπε

Εγώ μέσα σε μια εβδομάδα μετά τον τεχνικό και νομικό έλεγχο πήρα απάντηση πως ήταν όλα μια χαρά και περιμένω για το επόμενο στάδιο 

Ήταν κοντά η εκτίμηση του τεχνικού με τη τιμή πώλησης που είχατε συμφωνήσει;

Δημοσ.
  Στις 15/3/2025 στις 12:21 ΜΜ, Terteri είπε

Επειδή δεν έχω ιδέα..

Πως έγινε η εκτίμηση? Ήσασταν κι εσύ εκεί? Ρώτησε πόσο είναι η τιμή πώλησης? Μόνο αυτό με αγχώνει, να βγει όπως πρέπει στην εκτίμηση η τιμή..! 

Η αλήθεια είναι και εμένα με άγχωνε πολύ αυτό το κομμάτι. Ήθελα να είμαι και εγώ αλλά δεν μπόρεσα λόγο εργασίας αλλά τελικά πήγε ο πατέρας μου, αν και μου είπαν πως δεν ήταν ανάγκη ούτε αυτό. Τελικά ο μηχανικός μόνο μπήκε έβγαλε φωτογραφίες δεν ρώτησε κάτι αλλά μπορεί να έμαθε από τη τράπεζα ή από τον μεσίτη την τιμή. Πιστεύω πως πολύ συχνά το αξιολογούν πιο πάνω από ότι έχω ακούσει και από άλλους εδώ. Καλή επιτυχία 

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 15/3/2025 στις 7:21 ΜΜ, salous είπε

Η αλήθεια είναι και εμένα με άγχωνε πολύ αυτό το κομμάτι. Ήθελα να είμαι και εγώ αλλά δεν μπόρεσα λόγο εργασίας αλλά τελικά πήγε ο πατέρας μου, αν και μου είπαν πως δεν ήταν ανάγκη ούτε αυτό. Τελικά ο μηχανικός μόνο μπήκε έβγαλε φωτογραφίες δεν ρώτησε κάτι αλλά μπορεί να έμαθε από τη τράπεζα ή από τον μεσίτη την τιμή. Πιστεύω πως πολύ συχνά το αξιολογούν πιο πάνω από ότι έχω ακούσει και από άλλους εδώ. Καλή επιτυχία 

Μακάρι... Τι να πω... 🙏🏼🙏🏼

Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι... Μακάρι να καταφέρουμε όλοι να βρούμε αυτό που θέλουμε! 

Δημοσ.
  Στις 15/3/2025 στις 7:21 ΜΜ, salous είπε

Με το καλό!

Από όταν έδωσες το ακίνητο για έλεγχο στην τράπεζα σε πόσες ημέρες ήρθε ο μηχανικός για έλεγχο;

Επίσης μου είπαν από την τράπεζα ότι το περιθώριο 2 μηνών από την προέγκριση αφορά μόνο εργάσιμες. Εμένα οι δύο μήνες έληγαν σε μια εβδομάδα και από την τράπεζα μου είπαν ότι έχω ακόμα 25 αν θυμάμαι καλά, ημέρες να το δηλώσω.

Δημοσ.
  Στις 15/3/2025 στις 8:42 ΜΜ, JDimi είπε

Με το καλό!

Από όταν έδωσες το ακίνητο για έλεγχο στην τράπεζα σε πόσες ημέρες ήρθε ο μηχανικός για έλεγχο;

Επίσης μου είπαν από την τράπεζα ότι το περιθώριο 2 μηνών από την προέγκριση αφορά μόνο εργάσιμες. Εμένα οι δύο μήνες έληγαν σε μια εβδομάδα και από την τράπεζα μου είπαν ότι έχω ακόμα 25 αν θυμάμαι καλά, ημέρες να το δηλώσω.

Επέκταση  

Εμένα από τότε που έδωσα τα χαρτιά του σπιτιού και  με κάλεσε ο υπάλληλος της τράπεζας για να βάλω κάποιες υπογραφές  εκείνη τη μέρα κιόλας με κάλεσε το απόγευμα ο μηχανικός και να κλείσουμε ραντεβού και τελικά κλείσαμε για δύο μέρες μετά. Καλή επιτυχία 

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 16/3/2025 στις 11:20 ΜΜ, Yohji είπε

Έχει φτάσει κάποιος στην εκταμίευση να μας πει ένα timeline;

Στην εκταμίευση ακόμη δεν έχει φτάσει κανείς. Τουλάχιστον από όσο είπε η τράπεζα σε εμένα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 17/3/2025 στις 8:28 ΠΜ, Simeon είπε

Δεν ξέρω ούτε έναν που να έχει φτάσει στην εκταμίευση και λογικό μου φαίνεται.

Μονο για μια περιπτωση ξερω εκταμιευσης, μεσω ενος γνωστου που δουλευει σε τραπεζα και μαλιστα μου ειπε οτι η εκταμιευση εγινε γρηγορα, μεσα σε ενα μηνα, γενικα ολα γινονται πιο γρηγορα σε αυτο το προγραμμα σε σχεση με το Σπιτι μου 1, απο την προεγκριση, τις διαδικασιες μεχρι και την εκταμιευση.

Επεξ/σία από xartemporas
Δημοσ.

Το ίδιο βλέπω και εγώ που είμαι σε διαδικασίες στο πρόγραμμα σπίτι μου δύο οι τράπεζα που έχω επιλέξει με προχωράει γρήγορα.ο μόνος ενδοιασμός μου είναι η εκτίμηση του μηχανικό ώστε να μπορέσω να πάρω το μέγιστο της επιδότησης που δικαιούμαι.

Δημοσ.
  Στις 17/3/2025 στις 8:43 ΠΜ, xartemporas είπε

μου ειπε οτι η εκταμιευση εγινε γρηγορα, μεσα σε ενα μηνα

Για να συμβεί αυτό πρέπει να είναι ΟΛΑ τα έγγραφα έτοιμα, ΚΑΜΙΑ εκκρεμότητα σε οποιαδήποτε πτυχή του ακινήτου και βασικά να είχε συμφωνηθεί η αγοραπωλησία εκ των προτέρων, οπότε έγινε η αίτηση με το που ανακοινώθηκε το πρόγραμμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 17/3/2025 στις 12:24 ΜΜ, Simeon είπε

Για να συμβεί αυτό πρέπει να είναι ΟΛΑ τα έγγραφα έτοιμα, ΚΑΜΙΑ εκκρεμότητα σε οποιαδήποτε πτυχή του ακινήτου και βασικά να είχε συμφωνηθεί η αγοραπωλησία εκ των προτέρων, οπότε έγινε η αίτηση με το που ανακοινώθηκε το πρόγραμμα.

Ναι ισχυει, καπως ετσι εγινε.

Και γενικά μου είπε ότι πολύ λίγοι έχουν βρει μέχρι τώρα και αυτοι που βρήκαν δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα καταλήξουν να το αγοράσουν. Επίσης μου είπαν από την τράπεζα ότι και το δίμηνο να τελειώσει, κάνεις επίκαιροποίηση της ίδιας αίτησης και ανανεώνεις το δίμηνο , μεχρι να βρεις. Γενικά, τα χρήματα από το πρόγραμμα δύσκολα θα τελειώσουν και στο σπίτι μου 1 περίσσεψαν στο τέλος.

Επεξ/σία από xartemporas
  • Like 1
Δημοσ.

Γενικά το ακίνητο που έχω επιλέξει έχει έτοιμο φάκελο και γι αυτό ρωτάω για την εκταμίευση, μήπως και κάποιος γνωρίζει από την στιγμή του συμβολαίου πόσο γρήγορα έγινε. Αυτή τη στιγμή περιμένω από την Πειραιώς τον έλεγχο. 

Δημοσ.
  Στις 17/3/2025 στις 12:25 ΜΜ, xartemporas είπε

Και γενικά μου είπε ότι πολύ λίγοι έχουν βρει μέχρι τώρα και αυτοι που βρήκαν δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα καταλήξουν να το αγοράσουν. Επίσης μου είπαν από την τράπεζα ότι και το δίμηνο να τελειώσει κάνεις επίκαιρο ποίηση της ίδιας αίτηση και ανανεώνεις το δίμηνο μεχρι να βρεις. Γενικά τα χρήματα από το πρόγραμμα δύσκολα θα τελειώσουν και στο σπίτι μου 1 περίσσεψαν στο τέλος.

Όλα σωστά σου τα είπε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...