Morosana Δημοσ. Πέμπτη στις 10:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:26 μμ Και να υπάρχουν σπίτια που θα πληρούν τις διαδικασίες θα χρειαστούν μήνες να ξεμπλοκαρουν ενώ το πρόγραμμα τρέχει για ορισμένο χρόνο
Metaksas Δημοσ. Πέμπτη στις 10:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:48 μμ Αφού οι ίδιες οι τράπεζες θα τα προωθούν λέει το άρθρο.
Morosana Δημοσ. χθες στις 12:04 πμ Δημοσ. χθες στις 12:04 πμ Στα funds ανήκουν τα δάνεια και όχι τα ακίνητα τεράστια διαφορά 1 ώρα πριν, Metaksas είπε Αφού οι ίδιες οι τράπεζες θα τα προωθούν λέει το άρθρο.
nikοs Δημοσ. χθες στις 12:45 πμ Δημοσ. χθες στις 12:45 πμ Αν το σπίτι είναι 157 τετραγωνικά υπάρχει περίπτωση να περάσει στο πρόγραμμα;
tharorris Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Στις 13/2/2025 στις 8:02 ΠΜ, kover είπε έκανα ηλεκτρονικά αίτηση στην Πειραιώς για 130k και σήμερα πήρα προέγκριση. το ποσό αυτό θα μπορέσω να το πάρω όλο ανεξάρτητα από την αντικειμενική αξία του σπιτιού ή μπορεί να μειωθεί; Είχες βάλει και στοιχεία ακινήτου στην αίτηση ή γενικά έστειλες για προέγκριση;
kazantzidis Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 9 ώρες πριν, nikοs είπε Αν το σπίτι είναι 157 τετραγωνικά υπάρχει περίπτωση να περάσει στο πρόγραμμα; Οχι γιατι να υπαρχει; 1
nikοs Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, kazantzidis είπε Οχι γιατι να υπαρχει; Δεν γνωρίζω.Μήπως καποιοι χώροι δεν προσμετρούνται (πχ. σκάλα, αν έχει σοφίτα κλπ.)
gpdrama Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 ώρα πριν, nikοs είπε Δεν γνωρίζω.Μήπως καποιοι χώροι δεν προσμετρούνται (πχ. σκάλα, αν έχει σοφίτα κλπ.) Οι βοηθητικοι χωροι δεν μετρανε. Πρεπει να ειναι καθαρα κατω απο 150. 2
MrWayne Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Περιμένω τωρα περίπου 2 βδομαδες για μια προέγκριση της τράπεζας. Έχει τύχει να περιμένει καποιος τοσο πολύ για την προέγκριση? Επίσης μετα απο 2 βοδμαδες να μην περιμενω καλα αποτελεσματα? Γιατί εχω ακούσει για θετικες απαντήσεις σε προεγκριση ετνος 3-4 εργασιμων.
txcellas Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Ναι η προεγκριση δίνεται μεσα σε λίγες μέρες. Ίσως από τις πολλές αιτήσεις να μην έχουν πιάσει ακόμα τη δικιά σου. Πιστεύω και αρνητική να ηταν η απάντηση θα σε ενημερωναν.
lambroszekis Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 ώρα πριν, MrWayne είπε Περιμένω τωρα περίπου 2 βδομαδες για μια προέγκριση της τράπεζας. Έχει τύχει να περιμένει καποιος τοσο πολύ για την προέγκριση? Απο alpha bank ίδια καθυστέρηση..Μου είπανε οτι πέσανε πολλές αιτήσεις και έχει αναμονή..
salous Δημοσ. πριν από 13 λεπτά Δημοσ. πριν από 13 λεπτά Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο, έχω πάρει προέγκριση από την τράπεζα και σήμερα έστειλα ΗΤ του ακινήτου που βρηκα και είναι στα 80.000€ αυτό που με αγχώνει λίγο είναι πως δεν θα ήθελα να το κοστολογήσει πολύ πιο χαμηλά η τράπεζα ώστε και να μην πέσει και η προέγκριση που έχω. Γενικά το σπίτι είναι φουλ ανακαινισμένο το 2023 απλά δεν έχει θέρμανση και ανάλογα και με τη περιοχή δεν ξέρω αν τελικά θα το κοστολογήσουν πιο χαμηλά. Είναι κάτι που έχει συμβεί σε κάποιον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα