Simeon Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 3 λεπτά πριν, Edito είπε Πευκάκια ; ή Περισσό Πευκάκια
Edito Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες Άντε με το καλό .Μπραβο Εγω ακομα Στο ψάξιμο 17 minutes ago, Simeon said: Πευκάκια 1
techplastic Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 21 ώρες πριν, fokion129 είπε Βλέπω κανένας ιδιοκτήτης δεν προτιμάει το σπίτι 2 γιατί κανείς το συμβόλαιο και τα λεφτά τα περνεις μετα απο πολυ καιρο Καλησπέρα , όπως και να έχει τα λεφτά θα τα πάρει , ίσα ίσα που μυρίστηκαν πως πέφτει χρήμα με το πρόγραμμα και πλέον δείχνουν θετικοί για να πουλήσουν σε κόσμο που ενδιαφέρεται μέσω αυτού του προγράμματος ΑΛΛΑ οι τιμές αυξήθηκαν κατά πολύ. Εμένα η εμπειρία μου με το πρόγραμμα αυτό είναι πως με το "σπίτι μου 1" όταν έλεγα πως ενδιαφέρομαι για αγορά μέσω αυτού αμέσως έπαιρνα αρνητική απάντηση , φέτος με το νέο πρόγραμμα ξαφνικά οι περισσότεροι δηλώνουν πως πουλάνε με το πρόγραμμα , η διαφορά είναι όμως στην τιμή όπου όλα είναι τουλάχιστον 20% πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα