Edito Δημοσ. Παρασκευή στις 09:53 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:53 πμ Καλημέρα , υπάρχει θέμα αν είναι ημιτελής ;
xartemporas Δημοσ. Παρασκευή στις 09:59 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:59 πμ 6 minutes ago, Edito said: Καλημέρα , υπάρχει θέμα αν είναι ημιτελής ; Ναι, δεν πρεπει να ειναι ημιτελες το σπιτι.
BillFromLarissa Δημοσ. Παρασκευή στις 10:20 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:20 πμ 26 λεπτά πριν, Edito είπε Καλημέρα , υπάρχει θέμα αν είναι ημιτελής ; Ναι δεν συμμετέχουν τα ημιτελή ακίνητα.
JDimi Δημοσ. Παρασκευή στις 11:25 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:25 πμ 12 ώρες πριν, BillFromLarissa είπε Έτσι γνωρίζω. Τι να πω, αυτό όμως ξέρω. Έστειλα ερωτημα, θα ενημερώσω όταν λάβω απάντηση
AntiCambeR Δημοσ. Σάββατο στις 08:32 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:32 πμ Δυστυχώς κάποιοι δεν είχαμε χρήματα τις καλές εποχές, που τα σπίτια ήταν φθηνά. Τώρα ούτε παλιά γκαρσονιέρα δεν μπορώ να αγοράσω με σκοπό να μείνω, όχι για να το νοικιάσω. Δάνειο είχα σκοπό να πάρω κάπου το 2006, όταν ήμουν κάπου 25 ετών, και είχα κάποιο ποσό στην άκρη, μετά απο 8-10 έτη εργασίας, όταν έμαθα ότι σε 1-2 χρόνια θα γινόταν απόσχιση και πώληση, δίστασα.2 χρόνια μετά, έγινε πτώχευση, έχασα 1 χρόνο δεδουλεμένα, αποζημίωση και ταμείο ανεργίας.Συν όσα ξόδεψα δικά μου όσο έμεινα άνεργος.30K+ οικονομική ζημιά. Πρίν 15 χρόνια, ο μισθός μου ήταν ίδιος με τώρα, αλλά καμία σχέση το κόστος ζωής.Σχετικά με τις τότε τιμές των σπιτιών, δεν θυμάμαι τις τιμές, δεν πρόλαβα καν να ασχοληθώ. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα