Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, BillFromLarissa είπε

Πολύ σωστή η παρατήρηση σου, αλλά δεν είσαι ο μόνος με αυτή την απορία. Είναι το μαύρο παράθυρο του προγράμματος! Πιθανώς και δεν θα τρέξει τίποτα αν το νοικιάσεις πριν την 7ετία (ασχέτως με το απαγορευτικό). Μην αγχώνεσαι δεν θα σε καταλάβουν. 

Δεν το λεω γτ εχω τετοιο σκοπο εγω.. ασε που ετσι οπως ειναι η αγορα κατοικιας, το βλεπω εξαιρετικα δυσκολο να παω σε αγορα. Αλλα οπως το λες το εχουν αφησει τοσο φλου που σημαινει οτι μπορεις να το εκμεταλευτεις αυτο το παραθυρο

Επεξ/σία από ma3stros
  • Απαντ. 734
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, sakis697 είπε

Ναι αυτή ειναι η αληθεια! Οι τιμες σε σχεση με Αθηνα ειναι τρομακτικές! 

Ομως το προβλημα εδω ειναι οτι αν παρεις μια μεζονετα πχ με 120Κ (που οντως εχει απειρα ομορφα σπιτια, απειρα ομως) θα σου ψιλοβγει ξινο στην  θέρμανση τον χειμωνα. Αν και πλεον εχει μαλακωσει ο καιρος και εδω. 

Νομιζω ομως δεν εχω την οικονομική δυνατοτητα να παω σε 120Κ ή φοβαμαι κιολας. 

στην μονοκατοικια - μεζονετα παιζεις με αλλου ειδους θερμανση

καλυτερα που φοβασαι  γιατι απο τι υπολογιζεις παντα θα ξεφυγει αρκετα μετα ενα σπιτι

κατι εκει στα 70-90 ειναι ας το πουμε προσιτο με τα τωρινα δεδομενα.!

τα πραγματα οπως τοσο ευκολα ανεβηκαν τοσο ευκολα μπορει να πεσουν και στο μισο καποια στιγμη ασχετα που δεν το υποστηριζουν πολλοι οποτε καλο ειναι να εχεις κανει ας το πουμε μια πιο safe επιλογη

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stel106 είπε

στην μονοκατοικια - μεζονετα παιζεις με αλλου ειδους θερμανση

καλυτερα που φοβασαι  γιατι απο τι υπολογιζεις παντα θα ξεφυγει αρκετα μετα ενα σπιτι

κατι εκει στα 70-90 ειναι ας το πουμε προσιτο με τα τωρινα δεδομενα.!

τα πραγματα οπως τοσο ευκολα ανεβηκαν τοσο ευκολα μπορει να πεσουν και στο μισο καποια στιγμη ασχετα που δεν το υποστηριζουν πολλοι οποτε καλο ειναι να εχεις κανει ας το πουμε μια πιο safe επιλογη

Μα προφανώς. Ακόμα κ με την ανακαίνιση που υπολογίζω 25Κ, φοβάμαι ότι στο τέλος θα βγει παραπάνω. 

Δεν θέλω να ανοιχτώ παραπάνω με τα τωρινά δεδομένα της μισθολογικής κατάστασης. 1000 ευρώ δηλαδή. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, apokotou1709 είπε

Εχω βρει ακίνητο που νοικιάζεται ακόμα για 5-6 μήνες μου είπαν 

Γίνετε να το καταθέσω στην τράπεζα ; Έχει κανείς ιδέα ;

Αυτή τη στιγμή μπορείς, αλλά θα πρέπει να έχει αποδεσμευτεί το ακίνητο πριν την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας. Δώστου κανά δωράκι ώστε να έχει κίνητρο να αποδεσμεύσει το ακίνητο νωρίτερα ώστε να μην έχεις θέμα. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, mandrakemk είπε

Το ιδιο και στην γιναικα μου αγαμος λεει

Και στην υπόλοιπη μισή Ελλάδα, άγαμους βγάζει. Είμαστε πολύ μπροστά σαν χώρα. Μαντεύουν ποιοί από εμάς θα έχουν χωρίσει στο μέλλον 😆

• Haha 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, BillFromLarissa είπε

Και στην υπόλοιπη μισή Ελλάδα, άγαμους βγάζει. Είμαστε πολύ μπροστά σαν χώρα. Μαντεύουν ποιοί από εμάς θα έχουν χωρίσει στο μέλλον 😆

Εμεις κάναμε 4 αιτήσεις για να μας βγει σωστά! 

Οπότε θα πρότεινα να κάνετε μια νέα αίτηση. Εμάς αυτό μας είπαν μετά από επικοινωνία.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις τελευταίες ημέρες, σε συγκεκριμένη περιοχή της Θεσσαλονίκης, τουλάχιστον 4 σπίτια τα ανέβασαν περίπου 10k, τα 2 απούλητα από πέρσι και με σοβαρα θέματα και το ένα 4ος χωρίς ασανσέρ 🤪 οι μεσίτες τους φουσκώνουν τα μυαλά ή από μόνοι τους; Πάντως εγώ δεν εχω τη διάθεση, για να εκμεταλλευτώ ενα καλο πρόγραμμα, να αγοράσω πανάκριβα ένα άθλιο σπίτι που βρήκαν ευκαιρία να το ξεφορτωθούν!! Κρίμα αλλά έχω απογοητευτεί.

Επεξ/σία από Petros_o
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BillFromLarissa είπε

Αυτή τη στιγμή μπορείς, αλλά θα πρέπει να έχει αποδεσμευτεί το ακίνητο πριν την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας. Δώστου κανά δωράκι ώστε να έχει κίνητρο να αποδεσμεύσει το ακίνητο νωρίτερα ώστε να μην έχεις θέμα. 

Είσαι σίγουρος ότι πρέπει τότε να είναι ελεύθερο και όχι όταν δώσει τον ΑΤΑΚ του ακινήτου για έλεγχο;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Petros_o είπε

Τις τελευταίες ημέρες, σε συγκεκριμένη περιοχή της Θεσσαλονίκης, τουλάχιστον 4 σπίτια τα ανέβασαν περίπου 10k, τα 2 απούλητα από πέρσι και με σοβαρα θέματα και το ένα 4ος χωρίς ασανσέρ 🤪 οι μεσίτες τους φουσκώνουν τα μυαλά ή από μόνοι τους; Πάντως εγώ δεν εχω τη διάθεση, για να εκμεταλλευτώ ενα καλο πρόγραμμα, να αγοράσω πανάκριβα ένα άθλιο σπίτι που βρήκαν ευκαιρία να το ξεφορτωθούν!! Κρίμα αλλά έχω απογοητευτεί.

Απλα κάποιοι δεν μπορουν να βρουν καν ακινητο για ενοικιαση η σε τιμές διπλάσιες απο την δοση του συγκεκριμένου δανειου

Ειναι γενικα πολλοι παράγοντες που πρέπει να βαλεις κατω να δεις αν όντως αξίζει να παρεις κατι στην παρουσα φάση κ συγκεκριμένα με το πρόγραμμα σπιτι μου

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BillFromLarissa είπε

Δεν είναι μάντες, η ΑΑΔΕ ξέρει ότι κάνετε βρωμοδουλεις κρυφά απ' τις γυναίκες σας και πληρώνετε δωράκια με κάρτες 😂

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, JDimi είπε

Είσαι σίγουρος ότι πρέπει τότε να είναι ελεύθερο και όχι όταν δώσει τον ΑΤΑΚ του ακινήτου για έλεγχο;

Έτσι γνωρίζω. Τι να πω, αυτό όμως ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...