Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με εισόδημα στο όριο για εργένη, το μεγαλυτερο νούμερο που εχω ακούσει σε προέγκριση ειναι 135,000. Επιφυλάσσομαι για την Εθνική που συνήθως είναι πιο χαλαρή στις δανειοδοτήσεις. Σίγουρα το ποσό, αν δεν εχεις πολύ μεγάλο κομπόδεμα, είναι αστείο για να πάρεις στην Αθηνα οτιδήποτε μη-χρέπι που να είναι με δυο κρεβατοκάμαρες

• Απαντ. 687
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, MaKek είπε

Αναλογα σε ποια περιοχη ψαχνεις.Και τι θελεις.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-05 154123.png

Αυτό είναι ένα το έχουν αναλάβει 7 8 γραφεία και ίσως στο τέλος γίνει δημοπρασία και φύγει και σε μεγαλύτερη τιμή ;).  Οι επόμενες decent επιλογές με παρόμοια χαρακτηριστικά μετά το 2000 με μια πρόχειρη ματιά ξεκινούν από 150

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Morosana said:

Χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα από το πρόγραμμα ή τραπεζικό δανεισμό ακινήτου ( ευτυχώς η επιχείρηση που εργάζομαι δίνει άτομα δάνεια στο προσωπικό χωρίς πολλά πολλά) αν μπορεί να είναι παρών κατά την εκτίμηση να του πει το πρόβλημα και ίσως κάνει και κανένα δωράκι μπορεί να τους το ανταποδώσει ;)

υπαρχουν τετοιες επιχειρησης??εντυπωσιακό

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, eri77 είπε

υπαρχουν τετοιες επιχειρησης??εντυπωσιακό

Είναι συνηθισμένο στη ναυτιλία  σαν αντικίνητρο για τους job hoppers αλλά σε ορισμένες θέσεις. Συνήθως το ποσό είναι αυτό που θα ήταν  η αποζημίωση απόλυσης οπότε αν απολυθεί κάποιος γίνεται συμψηφισμός. Βέβαια υπάρχουν και προϋποθέσεις όπως πχ να είσαι υπάλληλος πάνω από 10 χρόνια και να θεωρείσαι κατά κάποιο τρόπο key worker ώστε να είσαι απαραίτητος  (πχ στα χαμηλότερα πληρώματα ή στο IT δύσκολα θα δώσει γιατί αλλάζουν συνέχεια). Το καλό είναι ότι σε περίπτωση σύνταξης από την εταιρεία σου χαρίζουν το υπόλοιπο του ποσού σαν ανταμοιβή για το loyalty σου

25 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μα πραγματικά, το ποστάρει λες και αν ψάξει ο καθένας θα βρει κάτι τέτοιο.

Να βρει την αγγελία είναι εύκολο να καταφέρει να το πάρει σε αυτά τα χρήματα ακατόρθωτο όταν οι επόμενες επιλογές είναι πολύ ακριβότερες και υπάρχουν 7 8 μεσιτικά που θα του φουσκώσουν τα μυαλά. Θα πάει το πρώτο ζευγάρι θα πει το θέλω μετά θα πει ο μεσίτης έχω πελάτη για 105 μετά ένας άλλος 110 θα γίνει κάποιο counter offer στα 120 και πάει λέγοντας. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά δεν εννοώ ότι ο καθένας μπορεί να βρει κάτι τέτοιο ούτε ότι όλα είναι ετσι, απλά θέλω να πω πως με λίγο ψάξιμο μπορεί να βρεθεί κάτι που αξιζει για τις προδιαγραφές που θέλει ο καθένας. 

53 λεπτά πριν, Xdanger είπε

link?  

Δεν ξέρω πως μπορώ να ανεβάσω link. Προσπάθησα και δεν μου το επιανε

18 λεπτά πριν, Morosana είπε

Είναι συνηθισμένο στη ναυτιλία  σαν αντικίνητρο για τους job hoppers αλλά σε ορισμένες θέσεις. Συνήθως το ποσό είναι αυτό που θα ήταν  η αποζημίωση απόλυσης οπότε αν απολυθεί κάποιος γίνεται συμψηφισμός. Βέβαια υπάρχουν και προϋποθέσεις όπως πχ να είσαι υπάλληλος πάνω από 10 χρόνια και να θεωρείσαι κατά κάποιο τρόπο key worker ώστε να είσαι απαραίτητος  (πχ στα χαμηλότερα πληρώματα ή στο IT δύσκολα θα δώσει γιατί αλλάζουν συνέχεια). Το καλό είναι ότι σε περίπτωση σύνταξης από την εταιρεία σου χαρίζουν το υπόλοιπο του ποσού σαν ανταμοιβή για το loyalty σου

Να βρει την αγγελία είναι εύκολο να καταφέρει να το πάρει σε αυτά τα χρήματα ακατόρθωτο όταν οι επόμενες επιλογές είναι πολύ ακριβότερες και υπάρχουν 7 8 μεσιτικά που θα του φουσκώσουν τα μυαλά. Θα πάει το πρώτο ζευγάρι θα πει το θέλω μετά θα πει ο μεσίτης έχω πελάτη για 105 μετά ένας άλλος 110 θα γίνει κάποιο counter offer στα 120 και πάει λέγοντας. 

Αν δεν το δωσει σε αυτή την τιμή δεν το περνεις απλά. 

Παράδειγμα το έφερα, δεν είπα ότι τα βρίσκεις κάθε μέρα. Ανάλογα και σε ποια περιοχή μένεις και τι ψάχνεις, αν θες ολοκαίνουριο είναι λογικό οτι δεν θα το βρεις οικονομικό. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, MaKek είπε

Παιδιά δεν εννοώ ότι ο καθένας μπορεί να βρει κάτι τέτοιο ούτε ότι όλα είναι ετσι, απλά θέλω να πω πως με λίγο ψάξιμο μπορεί να βρεθεί κάτι που αξιζει για τις προδιαγραφές που θέλει ο καθένας. 

Αν δεν το δωσει σε αυτή την τιμή δεν το περνεις απλά. 

Παράδειγμα το έφερα, δεν είπα ότι τα βρίσκεις κάθε μέρα. Ανάλογα και σε ποια περιοχή μένεις και τι ψάχνεις, αν θες ολοκαίνουριο είναι λογικό οτι δεν θα το βρεις οικονομικό. 

Ίσα ίσα που μπορεί να είναι τακτική του πωλητή. Αν το έβαζε 150 160 που είναι τα περισσότερα δεν θα τραβούσε τοσο την προσοχή. ενώ εσύ μπορεί να προσπεράσεις ο επόμενος όχι ειδικά όταν μπαίνει και το urgent στη μέση 

Δημοσ.

έχει χαζέψει ο κόσμος, ένα καλό σπίτι που είδα, 80τμ βέβαια μη φανταστείτε τίποτα τρελό αλλά προσεγμένο το εδινε ο αλλος 180Κ με προαιρετική την επίπλωση και με το που μεσολάβησε η μεσίτρια για ραντεβού της λέει υποχρεωτικά μαζί και η επίπλωση και η τιμή στα 210Κ, μέχρι και η μεσίτρια μου λεει χάζεψε ο κόσμος νομίζει λεφτόδεντρα υπάρχουν. Α και όλα αυτά Αλεξανδρούπολη Έβρου.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, MaKek είπε

δεν πειράζει, το βρήκα εδώ, είναι φθηνό γιατί είναι ισόγειο-υπόγειο μάλλον από ότι κατάλαβα από τις φωτογραφίες, αν και σε άλλες φαίνεται σε όροφο

Επεξ/σία από Xdanger

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...