Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυστυχώς η αγορά είναι χάλια και είτε είναι σπίτια του 70-80 σαπια ή ανακαινισμένα με τιμές στο θεό ή και πολλοί δεν το πουλάμε με το σπιτι μου 2 γιατί λένε αργούν τα λεφτά. Εννοείται αν προκύψει κάτι καλό γίνεται σκοτωμός και συνήθως πάει στο μιλητό ή οποιος ρίξει καβάτζα τα πιο πολλά.

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ούτε εγώ μπορώ να βρω κάτι στ νέα Φιλαδέλφεια 

Είναι όλα του 75 και όταν πάω να τα δω είναι τουλάχιστον 10 χρόνια πίσω .

για να πάρεις κάτι καλό θες 220-230 χιλιάρικα να πεις ότι δεν θέλει λεφτά για τα επόμενα χρόνια .

με 140-150 μόνο διαμέρισμα με 60 χρόνια μπετά και 30κ για να το κάνεις σχετικά «καινούργιο «

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Edito είπε

23κ στα πόσα ; 

Για συμβόλαιο 100κ. Συνολικά πήγε 23κ από το πρώτο έως το τελευταίο έξοδο. 

Πείτε μου λοιπόν ποιος άνθρωπός που δεν έχει στον ήλιο μοίρα θα έχει στην άκρη λεφτά? Οποίος πιστεύει ότι το πρόγραμμά είναι για άτομα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα δεν έχει πάει στην τράπεζα! 

Δημοσ.

Όταν λέμε χωρίς στον ήλιο μοίρα, μιας και εγώ χρησιμοποίησα αυτή την έκφραση, εννοούμε ότι θα έχει τουλάχιστον το 10% του δανείου στην άκρη, αφού είναι βασική προϋπόθεση.

Εσύ όμως πού έδωσες τα υπόλοιπα 13Κ;

Έχει γραφτεί ότι τα λοιπά έξοδα για μηχανικούς, συμβολαιογράφους κ.λπ. κυμαίνονται γύρω στα 5Κ. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα για ενημέρωση είχα κάνει αίτηση 15-1.Προχθές έκανε αίτηση και η σύζυγός και χθες το βράδυ ήρθε θετική απάντηση.Επισης πριν λίγες μέρες μπήκα στο εμεπ και μου έλεγε να ενημερώσω το mail μου (το οποίο ήταν σωστό και υπήρχε επικοινωνία με υπηρεσίες gov) πράγμα το οποίο και έκανα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Xdanger είπε

Αυτό σου κάνει?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.442b57d063aec0aa3deca772f6537560.png

Ατύχησες, αν διαβάσεις το νήμα θα δεις ότι πολλοί με ακίνητο το έχουν πάρει ή το δικαιούνται. Ξέρω κι εγώ προσωπικά. Αν πιστεύεις ότι έχει γίνει λάθος επικοινώνησε με το support του προγράμματος.

2 ώρες πριν, Xdanger είπε

Γιατί? το πρόγραμμα έχει συγκεκριμένα κριτήρια λέω πάλι. Από την στιγμή που τα τηρείς γιατί να υπάρχει πρόβλημα? (αν και κόπηκε γιατί τα είχε δηλώσει λάθος στο Ε9)

Μα αν τα τηρείς τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξαναγράφω, αν πιστεύεις ότι έχει γίνει λάθος επικοινώνησε με το support του προγράμματος.

1 ώρα πριν, Edito είπε

Ούτε εγώ μπορώ να βρω κάτι στ νέα Φιλαδέλφεια 

Είναι όλα του 75 και όταν πάω να τα δω είναι τουλάχιστον 10 χρόνια πίσω .

για να πάρεις κάτι καλό θες 220-230 χιλιάρικα να πεις ότι δεν θέλει λεφτά για τα επόμενα χρόνια .

με 140-150 μόνο διαμέρισμα με 60 χρόνια μπετά και 30κ για να το κάνεις σχετικά «καινούργιο «

Ψάξε αλλού, τόσο απλά. Η Ν. Φιλαδέλφεια έχει ούτως ή άλλως μικρό απόθεμα σπιτιών.

16 λεπτά πριν, MorcyGr είπε

Για συμβόλαιο 100κ. Συνολικά πήγε 23κ από το πρώτο έως το τελευταίο έξοδο. 

Πείτε μου λοιπόν ποιος άνθρωπός που δεν έχει στον ήλιο μοίρα θα έχει στην άκρη λεφτά? Οποίος πιστεύει ότι το πρόγραμμά είναι για άτομα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα δεν έχει πάει στην τράπεζα! 

Πολλά είναι 23κ για συμβόλαιο 100κ.

Όταν λέμε "δεν έχει στον ήλιο μοίρα" δεν εννοούμε άστεγους...

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Simeon είπε

Ατύχησες, αν διαβάσεις το νήμα θα δεις ότι πολλοί με ακίνητο το έχουν πάρει ή το δικαιούνται. Ξέρω κι εγώ προσωπικά. Αν πιστεύεις ότι έχει γίνει λάθος επικοινώνησε με το support του προγράμματος.

Με ακίνητο που να ξεπερνάει τα τετραγωνικά του άρθρου 5 όχι δεν υπάρχει, έδειξα το άρθρο λες δεν ισχύει, σου έδειξα το αποτέλεσμα της αίτησης λες ούτε αυτή ισχύει. οκ ξέρεις και άτομα κιόλας που έχουν προλάβει και το πήραν και το ακίνητο. 

22 λεπτά πριν, Simeon είπε

Μα αν τα τηρείς τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξαναγράφω, αν πιστεύεις ότι έχει γίνει λάθος επικοινώνησε με το support του προγράμματος.

Ούτε καν κατάλαβες σε τι απάντησες.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Xdanger είπε

Με ακίνητο που να ξεπερνάει τα τετραγωνικά του άρθρου 5 όχι δεν υπάρχει, έδειξα το άρθρο λες δεν ισχύει, σου έδειξα το αποτέλεσμα της αίτησης λες ούτε αυτή ισχύει. οκ ξέρεις και άτομα κιόλας που έχουν προλάβει και το πήραν και το ακίνητο. 

Δεν καταλαβαίνω τί προσπαθείς να αποδείξεις, πάντως ξέρω άτομα που ενώ έχουν ακίνητο έχουν πάρει το προηγούμενο πρόγραμμα ή έχουν θετική επιλεξιμότητα στο τρέχον . Τώρα αν έχεις ακίνητο 200τμ στη Θεσσαλονίκη αλλά θέλεις επιδοτούμενο δάνειο για αγορά ακινήτου στην Αθήνα μάλλον έχεις καταλάβει λάθος. Τα έγραψαν και άλλοι λίγο πριν.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Simeon είπε

Δεν καταλαβαίνω τί προσπαθείς να αποδείξεις, πάντως ξέρω άτομα που ενώ έχουν ακίνητο έχουν πάρει το προηγούμενο πρόγραμμα ή έχουν θετική επιλεξιμότητα στο τρέχον . Τώρα αν έχεις ακίνητο 200τμ στη Θεσσαλονίκη αλλά θέλεις επιδοτούμενο δάνειο για αγορά ακινήτου στην Αθήνα μάλλον έχεις καταλάβει λάθος. Τα έγραψαν και άλλοι λίγο πριν.

το όλο θέμα ξεκινάει από εδώ

image.png.f0162accf8d304bec85aea21e981f451.png

επιμένεις σε κάτι και συνεχίζεις ενώ σου έχω αποδείξει ότι δεν ισχύει. Τουλάχιστον τώρα σύμφωνα με αυτά που έγραψες αποδέχεσαι κατά κάποιον τρόπο πως δεν παίζει ρόλο ο τόπος εργασίας. (Το τι γινόταν στο προηγούμενο πρόγραμμα δεν έχει σημασία)

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Xdanger είπε

το όλο θέμα ξεκινάει από εδώ

image.png.f0162accf8d304bec85aea21e981f451.png

επιμένεις σε κάτι και συνεχίζεις ενώ σου έχω αποδείξει ότι δεν ισχύει. Τουλάχιστον τώρα σύμφωνα με αυτά που έγραψες αποδέχεσαι κατά κάποιον τρόπο πως δεν παίζει ρόλο ο τόπος εργασίας. (Το τι γινόταν στο προηγούμενο πρόγραμμα δεν έχει σημασία)

Εντάξει κατάλαβα, έχει γίνει παρεξήγηση. Καλή τύχη με το πρόγραμμα και αν υπάρχουν αμφιβολίες μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις με το support, μπορεί να έχει γίνει λάθος όπως βλέπεις και με τις αιτήσεις των άλλων.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Pauseas είπε

Καλησπέρα για ενημέρωση είχα κάνει αίτηση 15-1.Προχθές έκανε αίτηση και η σύζυγός και χθες το βράδυ ήρθε θετική απάντηση.Επισης πριν λίγες μέρες μπήκα στο εμεπ και μου έλεγε να ενημερώσω το mail μου (το οποίο ήταν σωστό και υπήρχε επικοινωνία με υπηρεσίες gov) πράγμα το οποίο και έκανα.

Σε ποια αίτηση ήρθε απάντηση; Στην πρώτη ή σε αυτή της συζύγου; Γράφει αριθμό πρωτοκόλλου.

Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο.

Έστω ότι παίρνεις το σπίτι αλλά σε 2-3 χρόνια φεύγεις εξωτερικό και γίνεσαι κάτοικος εξωτερικού. Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Parolos4 είπε

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο.

Έστω ότι παίρνεις το σπίτι αλλά σε 2-3 χρόνια φεύγεις εξωτερικό και γίνεσαι κάτοικος εξωτερικού. Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις?

Το νοικιάζεις και με τα χρήματα που θα εισπράττεις θα αποπληρώνεις της δόσεις και θα σου μείνει στο τέλος και το ακίνητο. Σου δίνετε αυτό το δικαίωμα σε τέτοια περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/2/2025 στις 4:03 ΜΜ, Terteri είπε

τηλ. επικ.: 2111058652 email: [email protected]

Σε αυτά τα στοιχεία επικοινώνησα! 

Αν βρείτε εσείς κάποια άκρη, πείτε και σε μας! 

Έχω κάνει μια πρώτη αίτηση εγώ και κατά λάθος μια και ο σύζυγος στην οποία μπήκα και επιβεβαίωσα. Στην πρώτη ήρθε απορριπτική απάντηση, λόγω λανθασμένων στοιχείων. Σήμερα έλαβε βεβαίωση ο σύζυγος. Όπως φαίνεται θα έρθει απάντηση σε όλες τις αιτήσεις (επειδή κάποιοι αναρωτήθηκαν μήπως η τελευταία ακυρώνει τις προηγούμενες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...