Terteri Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, meetme είπε Πού στείλατε μέιλ; τηλ. επικ.: 2111058652 email: [email protected] Σε αυτά τα στοιχεία επικοινώνησα! Αν βρείτε εσείς κάποια άκρη, πείτε και σε μας!
phanispal Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε Είναι τραγικό και στενάχωρο σε κάθε thread που θα ανοίξει σχετικά με ακίνητα να εμφανίζεται μια μερίδα κόσμου οι οποίοι ξεσπουν το μένος τους για διάφορους λόγους μέσω απόψεων και παρόμοιων χαρακτηρισμων σαν τους παραπάνω σε ιδιοκτήτες ακινήτων που τα έχουν βάλει για πώληση / ενοικίαση. Εσείς αν έχετε τόση εμπαθεια με τα σπίτια που προέρχονται από κληρονομιά γιαγιαδων, βρίσκονται στην Κυψέλη ή έχουν μωσαϊκό, να μην αγοράσετε ποτέ τέτοιο ακίνητο και να βρείτε με άλλα κριτήρια. Ακόμα καλύτερα αν σας τύχει από την γιαγιά σας κάτι, είτε κάντε το αποποίηση είτε πάρτε το και χαρίστε το μετά. Το ότι εσείς και πολλοί άλλοι έχετε την προσδοκία να σας "χαριστει" ένα ακίνητο στην τιμή που βολεύει εσάς δεν σημαίνει ότι θα το πράξει κιόλας ο ιδιοκτήτης του. Ο καθένας για τους λόγους του κοιτάει να βγάλει όσο πιο πολλά μπορεί και τον παίρνει από το αντικείμενο που θέλει να πουλήσει, ακίνητο, αυτοκίνητο κοκ, και πολύ καλά κάνει. Αν διαφωνείτε με αυτή την λογική, τότε εφαρμόστε την εσείς πρώτα σε ότι πουλατε, στις υπηρεσίες που παρέχετε, η ακόμα και να μην διεκδικήσετε κάτι παραπάνω στον μισθό σας. Το τι σημαίνει πλούσιος επίσης είναι θέμα υποκειμενικο. Πλούσιος δεν θεωρείσαι σε καμία περίπτωση επειδή θα πουλήσεις ένα ακίνητο παραπάνω από τον μέσο όρο η από την τιμή που θεωρείτε εσείς "λογική" η "normal" ως υποψήφιοι αγοραστές. Ειδικά σε μια χώρα με κόστος ζωής που θες το ελάχιστο 1000 ευρώ το μήνα για μια αξιοπρεπη ζωή στην Αθήνα, μετά μην σας κάνει εντύπωση γιατί το ενοίκιο είναι 1000 ευρώ, γιατί θες εργασία 20-25 ετών για να αγοράσεις ένα μεσο ακίνητο. Η αύξηση του κόστους ζωής φέρνει και αύξηση σε τιμές αγαθών προϊόντων και υπηρεσιών. Ο ιδιοκτήτης δεν είναι λεφτοδεντρο που του έρχονται τα λεφτά από τον ουρανό ώστε να μην έχει ανάγκες και να περιμένει ποτε θα κάνει την επόμενη ελεημοσύνη του ξεπουλωντας τα ακίνητα του. Είναι κατανοητό οτι υπάρχει πικρία σε κάποιους που θέλουν ένα ακίνητο και δεν βρισκουν. Αλλά μην φτάνουμε και σε υπερβολές. Στο τέλος θα πρέπει και να ντρεπομαστε δηλαδή επειδή βγάλαμε να πουλήσουμε το ακίνητο που κληρονομισαμε και δεν το βάζουμε να το πουλήσουμε στην τιμή που θεωρεί σωστά ο καθένας επειδή φαίνεται παλιό και έχει μωσαϊκό..... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μην τρέχετε όλοι παιδιά, ειδικά για εσάς έχω ένα special ακίνητο, πλακάκι πάνω από παλιό δάπεδο και γυψοσανιδουλα πάνω από το παλιό ασοβαντιστο ντουβάρι, πρίζες διακόπτες ταμπλο καινούργια πάνω σε καλωδίωση του 60 από αυτή που η φάση και ουδέτερος είναι μαύρο χρώμα. Η γείωση βγήκε από την σωλήνα της ΕΥΔΑΠ μπήκε στο καλοριφέρ. Υδραυλικά μόνο νέες βρύσες απλά να φαίνονται, από πισω οι παλιοί χαλκοσωληνες. Για τα πλακάκια του μπάνιου δεν ξέραμε τι να κάνουμε, αντί για αλλαγή βάλαμε wd40 και τώρα φαίνονται γυαλιστερά. Τζάμπα δίνεται, το αφεντικό τρελάθηκε και ξεπουλαει. Να μην αγοράσεις τότε από κληρονόμο ακίνητο. Ψαξε να βρεις ιδιοκτήτη που θα το έχει αγοράσει ο ίδιος με δικά του λεφτά και όχι κληρονομιά. Για πες, εσένα τι σου χάρισαν;
dsi44 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 hours ago, Disrespect said: Πότε τελειωνει η μαλακία; Θέλω να αγοράσω ενα μικρό διαμέρισμα για τον γιό μου αλλά δεν θέλω να πληρώσω το καπέλο που βάζει ο καθε αχρηστος κληρονόμος. με λιγα λογια θα κανεις το υιο σου οπως χαρακτηριζεις τους αλλους ε οχι? 1
Disrespect Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Είναι τραγικό και στενάχωρο σε κάθε thread που θα ανοίξει σχετικά με ακίνητα να εμφανίζεται μια μερίδα κόσμου οι οποίοι ξεσπουν το μένος τους για διάφορους λόγους μέσω απόψεων και παρόμοιων χαρακτηρισμων σαν τους παραπάνω σε ιδιοκτήτες ακινήτων που τα έχουν βάλει για πώληση / ενοικίαση. Εσείς αν έχετε τόση εμπαθεια με τα σπίτια που προέρχονται από κληρονομιά γιαγιαδων, βρίσκονται στην Κυψέλη ή έχουν μωσαϊκό, να μην αγοράσετε ποτέ τέτοιο ακίνητο και να βρείτε με άλλα κριτήρια. Ακόμα καλύτερα αν σας τύχει από την γιαγιά σας κάτι, είτε κάντε το αποποίηση είτε πάρτε το και χαρίστε το μετά. Το ότι εσείς και πολλοί άλλοι έχετε την προσδοκία να σας "χαριστει" ένα ακίνητο στην τιμή που βολεύει εσάς δεν σημαίνει ότι θα το πράξει κιόλας ο ιδιοκτήτης του. Ο καθένας για τους λόγους του κοιτάει να βγάλει όσο πιο πολλά μπορεί και τον παίρνει από το αντικείμενο που θέλει να πουλήσει, ακίνητο, αυτοκίνητο κοκ, και πολύ καλά κάνει. Αν διαφωνείτε με αυτή την λογική, τότε εφαρμόστε την εσείς πρώτα σε ότι πουλατε, στις υπηρεσίες που παρέχετε, η ακόμα και να μην διεκδικήσετε κάτι παραπάνω στον μισθό σας. Το τι σημαίνει πλούσιος επίσης είναι θέμα υποκειμενικο. Πλούσιος δεν θεωρείσαι σε καμία περίπτωση επειδή θα πουλήσεις ένα ακίνητο παραπάνω από τον μέσο όρο η από την τιμή που θεωρείτε εσείς "λογική" η "normal" ως υποψήφιοι αγοραστές. Ειδικά σε μια χώρα με κόστος ζωής που θες το ελάχιστο 1000 ευρώ το μήνα για μια αξιοπρεπη ζωή στην Αθήνα, μετά μην σας κάνει εντύπωση γιατί το ενοίκιο είναι 1000 ευρώ, γιατί θες εργασία 20-25 ετών για να αγοράσεις ένα μεσο ακίνητο. Η αύξηση του κόστους ζωής φέρνει και αύξηση σε τιμές αγαθών προϊόντων και υπηρεσιών. Ο ιδιοκτήτης δεν είναι λεφτοδεντρο που του έρχονται τα λεφτά από τον ουρανό ώστε να μην έχει ανάγκες και να περιμένει ποτε θα κάνει την επόμενη ελεημοσύνη του ξεπουλωντας τα ακίνητα του. Είναι κατανοητό οτι υπάρχει πικρία σε κάποιους που θέλουν ένα ακίνητο και δεν βρισκουν. Αλλά μην φτάνουμε και σε υπερβολές. Στο τέλος θα πρέπει και να ντρεπομαστε δηλαδή επειδή βγάλαμε να πουλήσουμε το ακίνητο που κληρονομισαμε και δεν το βάζουμε να το πουλήσουμε στην τιμή που θεωρεί σωστά ο καθένας επειδή φαίνεται παλιό και έχει μωσαϊκό..... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μην τρέχετε όλοι παιδιά, ειδικά για εσάς έχω ένα special ακίνητο, πλακάκι πάνω από παλιό δάπεδο και γυψοσανιδουλα πάνω από το παλιό ασοβαντιστο ντουβάρι, πρίζες διακόπτες ταμπλο καινούργια πάνω σε καλωδίωση του 60 από αυτή που η φάση και ουδέτερος είναι μαύρο χρώμα. Η γείωση βγήκε από την σωλήνα της ΕΥΔΑΠ μπήκε στο καλοριφέρ. Υδραυλικά μόνο νέες βρύσες απλά να φαίνονται, από πισω οι παλιοί χαλκοσωληνες. Για τα πλακάκια του μπάνιου δεν ξέραμε τι να κάνουμε, αντί για αλλαγή βάλαμε wd40 και τώρα φαίνονται γυαλιστερά. Τζάμπα δίνεται, το αφεντικό τρελάθηκε και ξεπουλαει. Να μην αγοράσεις τότε από κληρονόμο ακίνητο. Ψαξε να βρεις ιδιοκτήτη που θα το έχει αγοράσει ο ίδιος με δικά του λεφτά και όχι κληρονομιά. Ελα εντάξει, μην κλαίς. Θα καταφέρεις να το πουλήσεις καλά το χρέπι της γιαγιάς. Θα σου αφήσω και ρέστα. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Disrespect 1 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Είναι τραγικό και στενάχωρο σε κάθε thread που θα ανοίξει σχετικά με ακίνητα να εμφανίζεται μια μερίδα κόσμου οι οποίοι ξεσπουν το μένος τους για διάφορους λόγους μέσω απόψεων και παρόμοιων χαρακτηρισμων σαν τους παραπάνω σε ιδιοκτήτες ακινήτων που τα έχουν βάλει για πώληση / ενοικίαση. Εσείς αν έχετε τόση εμπαθεια με τα σπίτια που προέρχονται από κληρονομιά γιαγιαδων, βρίσκονται στην Κυψέλη ή έχουν μωσαϊκό, να μην αγοράσετε ποτέ τέτοιο ακίνητο και να βρείτε με άλλα κριτήρια. Ακόμα καλύτερα αν σας τύχει από την γιαγιά σας κάτι, είτε κάντε το αποποίηση είτε πάρτε το και χαρίστε το μετά. Το ότι εσείς και πολλοί άλλοι έχετε την προσδοκία να σας "χαριστει" ένα ακίνητο στην τιμή που βολεύει εσάς δεν σημαίνει ότι θα το πράξει κιόλας ο ιδιοκτήτης του. Ο καθένας για τους λόγους του κοιτάει να βγάλει όσο πιο πολλά μπορεί και τον παίρνει από το αντικείμενο που θέλει να πουλήσει, ακίνητο, αυτοκίνητο κοκ, και πολύ καλά κάνει. Αν διαφωνείτε με αυτή την λογική, τότε εφαρμόστε την εσείς πρώτα σε ότι πουλατε, στις υπηρεσίες που παρέχετε, η ακόμα και να μην διεκδικήσετε κάτι παραπάνω στον μισθό σας. Το τι σημαίνει πλούσιος επίσης είναι θέμα υποκειμενικο. Πλούσιος δεν θεωρείσαι σε καμία περίπτωση επειδή θα πουλήσεις ένα ακίνητο παραπάνω από τον μέσο όρο η από την τιμή που θεωρείτε εσείς "λογική" η "normal" ως υποψήφιοι αγοραστές. Ειδικά σε μια χώρα με κόστος ζωής που θες το ελάχιστο 1000 ευρώ το μήνα για μια αξιοπρεπη ζωή στην Αθήνα, μετά μην σας κάνει εντύπωση γιατί το ενοίκιο είναι 1000 ευρώ, γιατί θες εργασία 20-25 ετών για να αγοράσεις ένα μεσο ακίνητο. Η αύξηση του κόστους ζωής φέρνει και αύξηση σε τιμές αγαθών προϊόντων και υπηρεσιών. Ο ιδιοκτήτης δεν είναι λεφτοδεντρο που του έρχονται τα λεφτά από τον ουρανό ώστε να μην έχει ανάγκες και να περιμένει ποτε θα κάνει την επόμενη ελεημοσύνη του ξεπουλωντας τα ακίνητα του. Είναι κατανοητό οτι υπάρχει πικρία σε κάποιους που θέλουν ένα ακίνητο και δεν βρισκουν. Αλλά μην φτάνουμε και σε υπερβολές. Στο τέλος θα πρέπει και να ντρεπομαστε δηλαδή επειδή βγάλαμε να πουλήσουμε το ακίνητο που κληρονομισαμε και δεν το βάζουμε να το πουλήσουμε στην τιμή που θεωρεί σωστά ο καθένας επειδή φαίνεται παλιό και έχει μωσαϊκό..... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μην τρέχετε όλοι παιδιά, ειδικά για εσάς έχω ένα special ακίνητο, πλακάκι πάνω από παλιό δάπεδο και γυψοσανιδουλα πάνω από το παλιό ασοβαντιστο ντουβάρι, πρίζες διακόπτες ταμπλο καινούργια πάνω σε καλωδίωση του 60 από αυτή που η φάση και ουδέτερος είναι μαύρο χρώμα. Η γείωση βγήκε από την σωλήνα της ΕΥΔΑΠ μπήκε στο καλοριφέρ. Υδραυλικά μόνο νέες βρύσες απλά να φαίνονται, από πισω οι παλιοί χαλκοσωληνες. Για τα πλακάκια του μπάνιου δεν ξέραμε τι να κάνουμε, αντί για αλλαγή βάλαμε wd40 και τώρα φαίνονται γυαλιστερά. Τζάμπα δίνεται, το αφεντικό τρελάθηκε και ξεπουλαει. Να μην αγοράσεις τότε από κληρονόμο ακίνητο. Ψαξε να βρεις ιδιοκτήτη που θα το έχει αγοράσει ο ίδιος με δικά του λεφτά και όχι κληρονομιά. Τρικυμία εν κρανίω. Η τιμή δεν ορίζεται από κάπου, προσφορά και ζήτηση είναι. Ωστόσο οι τιμές σε παλιά ακίνητα που μπαίνουν στο πρόγραμμα είναι φαρμάκι, γιατί οι ιδιοκτήτες τους βρήκαν ευκαιρία να τα σπρώξουν. Σε ένα μεγάλο ποσοστό τα σπίτια αυτά δε κατοικούνται, για αυτό είναι κι ελεύθερα. Οπότε απο το να ρίξει 10,000 για μια μέτρια ανακαίνιση, ελπίζοντας να το νοικιάσει, περιμένει οτι κάποιο θύμα θα το φορτωθεί λόγω του προγράμματος. Αν το δώσει σε μαυραγορίτικη τιμή, μαγκιά του και καμάρι του. Το οτι είναι γελοίο να ζητάνε 2,500 το μέτρο σε μεσαίες περιοχές της Αθήνας για σπίτια 40ετίας που χρειάζονται μινιμουμ άλλα 15-20Κ απλά για να μπορούν να κατοικηθούν παραμένει όμως δεδομένο, όσο και αν δε σας αρέσει να το ακούτε. Μετά μην απορείτε που γεμιζουν με τη μια οι καινούριες οικοδομές και τα παλιά μένουν απούλητα. Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος και εν αντιθέσει με όσους τους ήρθε το ακίνητο προίκα, φτύνει αίμα να το αποκτήσει. Κι απο το να συντηρεί το κάθε σαπάκι, προτιμάει να ζοριστεί όσο δε πάει και να μπει σε ένα σπίτι του 2025 κι ας είναι μικρότερο. Όσο για τη σύνδεση κόστους ζωής-ενοικίου, τη θεωρώ απλά γελοία. Και προσωπικά χαιρομαι που βλέπω σπίτια να τα λιβανίζουν 20 μεσίτες είτε για πώληση είτε για νοίκι. Όποιος νομίζει οτι θα πλουτίσει επειδή "έτσι είναι η αγορά" του αξίζει να του μείνει με αράχνες μέσα. 4
Edito Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ότι έχω δει γράφουν του 70 η 80 και ένα του 90 και είναι τουλάχιστον 15 χρόνια πίσω .Το έτος είναι σχεδόν λάθος σε όλα 10.000 και είναι σούπερ! Δεν είναι κάτι μια γυψοσανίδα θέλει μόνο 200.000€ σπίτι στ νέα Φιλαδέλφεια +5 ο μεσίτης επειδή πέθανε η κυρία που το είχε και τα δύο παιδιά τς θέλουν από 100 . Το χειρότερο είναι ότι είχε ακόμα πράγματα μέσα δικά τς και φωτογραφίες.Ουτε που τους ενδιέφερε να τα πάρουν . Γραφει του 1979 και είμαι σίγουρος πως είναι του 60 μπορεί και - On 31/01/2025 at 22:43, Edito said: Σήμερα εγω : και να έρθει ο μηχανικός δεν θα μου δώσει το okay για δάνειο .Ουτε για 80κ το σπίτι είναι σε άσχημη κατάσταση και δεν αξίζει τα 200κ Μεσίτης δεν θα το δει , θα του πούμε να βγάλει φωτογραφία το σαλόνι και όχι το δωμάτιο.(Δυο δωμάτια δεν έχουν ταβάνι έχουν απο μια τρύπα 2χ1.5 σχεδόν όλο κάτω ) Απλα τραγικά . Αυτό εδώ 3 1
paylidis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Edito είπε πέθανε η κυρία που το είχε και τα δύο παιδιά τς θέλουν από 100 . Το χειρότερο είναι ότι είχε ακόμα πράγματα μέσα δικά τς και φωτογραφίες.Ουτε που τους ενδιέφερε να τα πάρουν Ασέβεια... την ίδια τους τη μάνα είναι σα να πουλάνε με αυτό το τρόπο. Τουλάχιστον ας τα μάζευαν. Μετά παρεξηγούνται που λέω για κατσαπλιάδες εκμεταλλευτές… Τα 200 εντελως ασχολίαστα. Στη πρώτη βροχή μέσα θα είναι ενυδρείο αυτό… Ένα 15-20αρι για πλακα θέλει για νέα στέγη και οροφή εν γενεί χωρια ότι άλλο χρειάζεται Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από paylidis 2
A_panM Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Έκανα αίτηση για βεβαίωση επιλεξιμότητας και μου απάντησαν αυτό. Είμαι έγγαμος με δύο παιδιά και το ανώτατο όριο εισοδήματος λέει ότι είναι τα 20000. Στο ΦΕΚ διάβασα ότι το 20000 είναι για άγαμους. Για έγγαμους είναι 28000 συν 4000 το κάθε παιδί... Έλεος... 1
txcellas Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, Edito είπε Ότι έχω δει γράφουν του 70 η 80 και ένα του 90 και είναι τουλάχιστον 15 χρόνια πίσω .Το έτος είναι σχεδόν λάθος σε όλα 10.000 και είναι σούπερ! Δεν είναι κάτι μια γυψοσανίδα θέλει μόνο 200.000€ σπίτι στ νέα Φιλαδέλφεια +5 ο μεσίτης επειδή πέθανε η κυρία που το είχε και τα δύο παιδιά τς θέλουν από 100 . Το χειρότερο είναι ότι είχε ακόμα πράγματα μέσα δικά τς και φωτογραφίες.Ουτε που τους ενδιέφερε να τα πάρουν . Γραφει του 1979 και είμαι σίγουρος πως είναι του 60 μπορεί και - Αυτό εδώ Αχχαχαχα τι ειναι αυτό ρε; Θέλω να εκφραστώ αλλά θα φάω μόνιμο μπαν 1
xartemporas Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 45 minutes ago, A_panM said: Έκανα αίτηση για βεβαίωση επιλεξιμότητας και μου απάντησαν αυτό. Είμαι έγγαμος με δύο παιδιά και το ανώτατο όριο εισοδήματος λέει ότι είναι τα 20000. Στο ΦΕΚ διάβασα ότι το 20000 είναι για άγαμους. Για έγγαμους είναι 28000 συν 4000 το κάθε παιδί... Έλεος... Εκανες την αιτηση εσυ μονο ή και με την συζυγο με την συγκαταθεση, με το link στο κινητο κτλπ? Το συστημα δεν λειτουργει σωστα, γινονται απειρα λαθη, θεωρω οτι αργα ή γρηγορα θα τα διορθωσουν και ολοι οσοι δικαιουνται, θα την παρουν την βεβαιωση. Εγω αρχικα εκανα λαθος και εκανα την αιτηση μονος, μετα απο λιγες μερες το εκανα σωστα με την συζυγο(μονο σε αυτην εμφανιζοταν τα στοιχεια του παιδιου). Επισης εχω κανει κανα δυο φορες ακομα καταλαθος αιτηση, αφου προσπαθουσα απλα να συνδεθω να δω την εξελιξη και αν αναφερόταν κατι εκει..Εχει πολλά θεματα το site. Απάντηση δεν εχω παρει ακομα παντως. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από xartemporas
A_panM Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, xartemporas είπε Εκανες την αιτηση εσυ μονο ή και με την συζυγο με την συγκαταθεση, με το link στο κινητο κτλπ? Το συστημα δεν λειτουργει σωστα, γινονται απειρα λαθη, θεωρω οτι αργα ή γρηγορα θα τα διορθωσουν και ολοι οσοι δικαιουνται, θα την παρουν την βεβαιωση. Εγω αρχικα εκανα λαθος και εκανα την αιτηση μονος, μετα απο λιγες μερες το εκανα σωστα με την συζυγο(μονο σε αυτην εμφανιζοταν τα στοιχεια του παιδιου). Επισης εχω κανει κανα δυο φορες ακομα καταλαθος αιτηση, αφου προσπαθουσα απλα να συνδεθω να δω την εξελιξη και αν αναφερόταν κατι εκει..Εχει πολλά θεματα το site. Απάντηση δεν εχω παρει ακομα παντως. Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι ακριβώς. Απλά ακολουθούσα τα βήματα... Θα την ξανά κάνω καθώς παρατηρώ ότι αν ξεκινήσω τώρα νέα αίτηση εμφανίζονται σύζυγος και παιδιά. Στην πρώτη που έκανα δεν θυμάμαι καθόλου ... Edit: έκανα νέα αίτηση . Και τώρα ζήτησε συγκατάθεση από σύζυγο. Κάτι που στην πρώτη δεν είχε συζητηθεί. Μα τι σύστημα είναι αυτό!!!! Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από A_panM
MorcyGr Δημοσ. πριν από 15 λεπτά Δημοσ. πριν από 15 λεπτά Σαν άτομο που πήρε σπίτι με το πρόγραμμα Σπίτι μου 1 θα πω αυτό.. Αυτό το πρόγραμμα και το πρώτο είναι για άτομα που είχαν ένα ποσό στην άκρη και είχαν στο μιαλό να πάρουν σπίτι ή τους έκατσε ευκαιριαρα και κάποιος στο μιλητω σκότωνε το σπίτι για τον Α ή β λόγο. Εμένα το σπίτι μου πήγε 23κ cash! Πολύ δύσκολο για κάποιον που τα βγάζει πέρα δύσκολα να πάρει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα