Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Simeon είπε

Αφού δεν γνωρίζεις ακριβώς, γιατί δεν το ψάχνεις? Προφανώς υπάρχει καθυστέρηση σε περίπτωση δανείου και προφανώς όταν έρθει η ώρα της πληρωμής παίρνει όλο το ποσό. Αν δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την καθυστέρηση είσπραξης τότε ψάχνει αγοραστές που έχουν όλο το ποσό άμεσα διαθέσιμο και είναι σημαντικά λιγότεροι. 

Δεν το ψάχνω γιατί δεν με αφορά άμεσα η διαδικασία. Σχολιάζω τα σχόλια που διαβάζω εδώ και παραπονιούνται κάποιοι γιατί οι ιδιοκτήτες αρνούνται την πώληση με δάνειο. Σχολιάζω από την πλευρά του ιδιοκτήτη λοιπόν που υποθετικά θα έβαζε το σπίτι του για πώληση. Τα λεφτά είναι λογικό και αναμενόμενο να τα θέλω και σύντομα και μονομιάς και υπάρχουν λόγοι για αυτό. Αν αυτό δεν μπορεί να γίνει, είναι λογικό και αναμενόμενο να υπάρχει μερίδα ιδιοκτητών που αρνείται την πώληση για τους λόγους που προανέφερα, δεν τους εξυπηρετεί όλους αυτό. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Απαντ. 486
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aggeluska είπε

Από όσο ξέρω ο πωλητής παίρνει όλο το ποσό από την τράπεζα και ο αγοραστής εξοφλεί σε δόσεις το ποσό αυτό στην τράπεζα.

Όχι, παίρνει κάποια χρήματα πχ 20% όταν υπογράφεται το συμβόλαιο και τα υπόλοιπα σε κάνα 3μηνο ή και λίγο παραπάνω. Όταν γίνει η μετεγγραφή στο κτηματολόγιο νομίζω. 

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Δεν το ψάχνω γιατί δεν με αφορά άμεσα η διαδικασία. Σχολιάζω τα σχόλια που διαβάζω εδώ και παραπονιούνται κάποιοι γιατί οι ιδιοκτήτες αρνούνται την πώληση με δάνειο. Σχολιάζω από την πλευρά του ιδιοκτήτη λοιπόν που υποθετικά θα έβαζε το σπίτι του για πώληση. Τα λεφτά είναι λογικό και αναμενόμενο να τα θέλω και σύντομα και μονομιάς και υπάρχουν λόγοι για αυτό. Αν αυτό δεν μπορεί να γίνει, είναι λογικό και αναμενόμενο να υπάρχει μερίδα ιδιοκτητών που αρνείται την πώληση για τους λόγους που προανέφερα, δεν τους εξυπηρετεί όλους αυτό. 

Ανάλογα  το leverage που έχει. Αν πχ έχει 5 με δάνειο και έναν  με άμεση μεταφορά τότε θα προχωρήσει με τον δεύτερο. Aν δεν έχει θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από αυτούς με το δάνειο γιατι δεν ξέρει πότε και αν φανεί ο ιδανικός για αυτόν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, paylidis είπε

ζευγαρι φίλων είχε πάρει το αντίστοιχο προηγούμενο δάνειο, προσφατωσ χώρισε, παλεύουν τώρα να δουν τι θα γίνει και ποιος θα πληρώνει κοκ γιατί το είχαν πάρει 50-50. Ο σύζυγος έφυγε από το σπίτι, σταμάτησε να πληρώνει γιατί απολύθηκε κιόλας, και τώρα τρέχει η κοπέλα και κάνει 3 δουλειές για να πληρώσει και το δικό του ποσοστό και να μη της πάρουν το σπιτι (για την ακρίβεια θα βγει εκτός προγράμματος της είπαν κ θα μπουν τόκοι κοκ). Ζήτησε επίσης διευκρινίσεις για το πως γίνεται να το πάρει κ το χρέος κ το σπίτι μόνο επάνω της και 3.5 μήνες τώρα δεν απαντά κανείς. Προσέξτε τα λιγάκι αυτά όσο αγαπημένοι κ αν είστε. 

Εδω ερχομαστε στον σοφη παροιμια: ο θεος ειδε τους ανθρωπους να κανουν σχεδια και γελασε!

κανεις δεν μπορει να προβλεψει 20ετια ουτε καν δεκαετια! Σε τιποτα.

Παντως εχεις δικιο σε αυτα που λες. το εχει παθει και μια γνωστη, χωρισε και της εμεινε ενα μισο-αδειο σπιτι με δανειο «φυλακη» και 2 κουτσούβελα :) κανει 2 δουλειες και προσωπικη ζωη, μηδεν.

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε

Τα λεφτά είναι λογικό και αναμενόμενο να τα θέλω και σύντομα και μονομιάς και υπάρχουν λόγοι για αυτό. Αν αυτό δεν μπορεί να γίνει, είναι λογικό και αναμενόμενο να υπάρχει μερίδα ιδιοκτητών που αρνείται την πώληση για τους λόγους που προανέφερα, δεν τους εξυπηρετεί όλους αυτό. 

Οποτε αν πουλάς μια βίλα στη Φιλοθέη μερικά εκατομμύρια τα θέλεις ντούκου..

Όλοι θέλουν να ικανοποιείται η δική τους μεριά κατά κύριο λόγο οπότε δε μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφεις. Επειδή η πραγματικότητα είναι διαφορετική βέβαια, δεν συμβαίνει και πολύ συχνά το σενάριο που περιγράφεις. Μπορεί να περιμένεις μήνες ή χρόνια να βρεθεί αυτός που έχει το μετρητο και είναι διατεθειμένος να το δώσει. Δικαίωμα σου βέβαια να έχεις απαιτήσεις και να τις επιδιώκεις.

Δημοσ.

Το πιο ωραιο μαυτο το προγραμμα ειναι οτι ενω μενεις και εργαζεσαι στην πατρα, αθηνα, λαρισα κλπ μπορεις να παρεις σπιτι μου 2 για ακινητο στην μυκονο.... 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, dialitis93 said:

Το πιο ωραιο μαυτο το προγραμμα ειναι οτι ενω μενεις και εργαζεσαι στην πατρα, αθηνα, λαρισα κλπ μπορεις να παρεις σπιτι μου 2 για ακινητο στην μυκονο.... 

δεν έχει , το κοίταξα θέλει 200κ +++ 

🤣 

Για 30 τμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...