mariosnik_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kavadias είπε Φίλε, αυτά που λες δεν ισχύουν. Δεν ξέρω που τα έχεις ακούσει ή γιατί τα φαντάζεσαι ή τι όφελος μπορεί να έχεις διασπείροντας τέτοιες ψευδεις πληροφορίες (αν το κάνεις εις γνώσιν σου) αλλά πίστεψε με, δεν ισχύουν (ιδίως αυτό το ΑΙ που το κοτσάρουν και οι άσχετοι "δημοσιογράφοι" παντού τι το θέλες; ) 😁 Άμα διάβαζες φορολογικό ρεπορτάζ η μιλούσες με λογιστές θα τα γνώριζες ήδη αυτά. Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε κάτι άλλο ούτε να κάνουμε ανούσιες αντιπαραθεσεις. Θες να νομίζεις ότι δεν ασχολούνται γενικώς ή σιγά μην ασχοληθούν με την μαρίδα όταν άλλοι έχουν εκατομμύρια και φοροκλεβουν, κατσε να το νομίζεις. Εδώ έσκισαν τους συνταξιούχους με τα αναδρομικά που ήταν αδήλωτα και το φταίξιμο δεν ήταν δικό τους, μετά έπρεπε να τρέχουν με δικηγόρους και κάποιοι δεν είχαν λεφτά, φορτώθηκαν με αναδρομικά προστιμα από την εφορία. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από mariosnik_ 4
Edito Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δηλαδή το 1 ήταν καλύτερο από το 2; δεν κατάλαβα 20 hours ago, kazantzidis said: Στο πρώτο σπίτι μου το θέμα των επιτοκίων ήταν καλύτερο πάντως Σίγουρα ;
kazantzidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Edito είπε Δηλαδή το 1 ήταν καλύτερο από το 2; δεν κατάλαβα Σίγουρα ; Απαντηθηκε πιο πανω...
kavadias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Άμα διάβαζες φορολογικό ρεπορτάζ η μιλούσες με λογιστές θα τα γνώριζες ήδη αυτά. Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε κάτι άλλο ούτε να κάνουμε ανούσιες αντιπαραθεσεις. Θες να νομίζεις ότι δεν ασχολούνται γενικώς ή σιγά μην ασχοληθούν με την μαρίδα όταν άλλοι έχουν εκατομμύρια και φοροκλεβουν, κατσε να το νομίζεις. Εδώ έσκισαν τους συνταξιούχους με τα αναδρομικά που ήταν αδήλωτα και το φταίξιμο δεν ήταν δικό τους, μετά έπρεπε να τρέχουν με δικηγόρους και κάποιοι δεν είχαν λεφτά, φορτώθηκαν με αναδρομικά προστιμα από την εφορία. καλά οκ συνέχισε να κάνεις spread FUD και fake news, διαβάζει ο κόσμος και καταλαβαίνει. Δεν είπα πουθενά ότι δεν ασχολούνται με την μαρίδα. Έγραψα ότι αυτά που γράφεις, ότι δηλαδή η διασταύρωση λογαριασμών και στοιχείων γίνεται αυτόματα και με αλγόριθμους και με ΑΙ, στο σύνολο των φορολογουμένων δεν ισχύει. Άσε που αν υπήρχε τέτοια διασύνδεση μεταξύ τραπεζών, εταιρειών και υπηρεσιών δεν θα χρειαζόμασταν καν να κάνουμε φορολογικές. Οι διαδικασίες κινούνται μετά από συγκεκριμένα flagαρίσματα και είναι σε μεγάλο βαθμό manual. Το "φορολογικό ρεπορτάζ" που λες το διαβάζουν οι λογιστές με κλαυσίγελο btw 😄 2
The_Judas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αυτόματα σίγουρα δεν κάνουν ελέγχους. Το ότι μπορούν να κάνουν ελέγχους, μπορούν. Αλλά αν το εφαρμόσουν... θα είναι όπως γίνεται με τα ανασφάλιστα οχήματα ή τα κτεο θα βρουν 2εκ παρατυπίες. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από The_Judas
Simeon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 21 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Γνωστός μου που τον είχα ρωτήσει, είχε πει για επιτόκιο 1% με το σπίτι μου 1. 1.5% είναι το επιτόκιο τώρα και θα κυμαίνεται αναλόγως του τρέχοντος επιτοκίου. 21 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Παντρεύτηκε, πήραν δάνειο κάπου 100K και η δόση του βγαίνει 400€/μήνα.Θα του βγούνε είπε συνολικοί τόκοι κάπου 15-20K.Τα χαρτιά, δηλαδή συμβόλαια κλπ, κόστισαν κάπου 3K, δεν θυμάμαι πόσο είπε. Σωστά είναι τα νούμερα όπως τα βλέπω. 21 ώρες πριν, AntiCambeR είπε 1)Ηταν προϋπόθεση άραγε στο Σπίτι μου 1 η προκαταβολή; Όχι. 21 ώρες πριν, AntiCambeR είπε 2)Οταν τον ρώτησα τι θα γίνει σε περίπτωση πχ που χωρίσει και η σύζυγος σταματάει να πληρώνει και δηλώσει άνεργη, δεν γνώριζε.Λογικά, θα πρέπει το δάνειο να συνεχίσει να εξοφλείται απο τον 1, αλλά αν γίνει αυτό, τότε δεν θα έπρεπε η κυριότητα του σπιτιού να μεταφέρεται σε αυτόν που εξοφλεί; Καμία σχέση δεν έχει αυτό με το πρόγραμμα. Το συμπέρασμα που βγάζεις είναι λάθος. 21 ώρες πριν, AntiCambeR είπε 3)Το δάνειο είναι στο όνομα και των 2, έτσι ώστε η τράπεζα να μπορεί να διεκδικήσει το δάνειο σε περίπτωση υποχώρησης του ενός; Είναι υπόχρεοι και οι δύο για την εξόφληση του δανείου. 21 ώρες πριν, AntiCambeR είπε 4)Στα προγράμματα 1 υπήρχε η δυνατότητα να πάρει κάποιος δάνειο μόνος του;Στο 2; Ναι, λογικά θα ισχύει και για το 2. 1
duende Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) παιζει αραγε ρολο πως θα ειναι κατασκευασμενο το σπιτι? δλδ μπετο, προκατ κλπ? ακυρο, εαν καταλαβα καλα αφορα οσουν βγαζουν μεχρι 20κ και το σπιτι να ειναι 15τιας τουλαχιστον.. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από duende
mastoras007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, εγώ πήρα σπίτι με το " Σπίτι μου 1"το 1 σίγουρα καλύτερο από το 2 από άποψη επιδότησης επιτοκίου. Αυτό που δεν ξέρω για το 2 και είναι το ποίο σημαντικό πράγμα είναι η χρονολογία σπιτιού, αν είναι πάλι 15ετιας σπίτι δεν θα βρει κανένας, αν αλλάξει αυτό τα αλλάζει όλα. Όπως και να έχει γενικά αξίζει φουλ οποίος μπορεί να το πάρει να το κάνει Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από mastoras007
Gabriel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα παιδιά. Τελικά επειδή διαβάζω από site σε site αλλα νούμερα σχετικά με τα εισοδηματικά κριτήρια: Ποιό πχ είναι το max ποσό για να δικαιούται οικογένεια με 2 παιδιά? 32000 ή 36000 καθαρά?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 42 λεπτά πριν, Gabriel είπε Καλησπέρα παιδιά. Τελικά επειδή διαβάζω από site σε site αλλα νούμερα σχετικά με τα εισοδηματικά κριτήρια: Ποιό πχ είναι το max ποσό για να δικαιούται οικογένεια με 2 παιδιά? 32000 ή 36000 καθαρά? 28k για έγγαμους και 4k για καθε παιδι διαβαζω. Αρα 36000. 1
txcellas Δημοσ. Κυριακή στις 10:58 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:58 πμ Καλημέρα παιδιά! Ψάχνουμε για αγορά σπιτιού και ήθελα να μάθω σχετικά με το "Σπιτι μου 2" εφόσον συνεχίσει από το νέο έτος. Έχουμε πάρει προεγκριση από όλες τις τράπεζες (με σκοπό να συγκρίνουμε επιτοκια-σεπε πόσο επιστροφής στο τέλος του δανείου κλπ). Το σπίτι μου 2 από ότι διάβασα λέει 50% άτοκα και 50% με χαμηλό επιτόκιο. Ποιο είναι αυτό το επιτόκιο; Αν από την Α τραπεζα με 4,5 σταθερό για 20 χρόνια έπαιρνα 100 θα γυρνούσα 150. Με το νέο πρόγραμμα πόσα να υπολογίζω πολύ χοντρικα;
Simeon Δημοσ. Δευτέρα στις 09:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:13 μμ Στις 17/11/2024 στις 10:58 ΠΜ, txcellas είπε Το σπίτι μου 2 από ότι διάβασα λέει 50% άτοκα και 50% με χαμηλό επιτόκιο. Ποιο είναι αυτό το επιτόκιο; Αν από την Α τραπεζα με 4,5 σταθερό για 20 χρόνια έπαιρνα 100 θα γυρνούσα 150. Με το νέο πρόγραμμα πόσα να υπολογίζω πολύ χοντρικα; Το επιτόκιο είναι το τρέχον, κυμαινόμενο. Δεν μπορεις να πάρεις με σταθερό. Εφόσον έχεις πάρει προεγκριση, πάρε τηλέφωνο τους υπαλλήλους που σε εξυπηρέτησαν και ρώτα τους πόση θα είναι η δόση για Χ ύψος δανείου με Υ διάρκεια αποπληρωμής αυτή τη στιγμή. Αύριο θα είναι διαφορετικό, μεθαύριο διαφορετικό κοκ (δεν αλλάζει κάθε μέρα αλλά καταλαβαίνεις)
txcellas Δημοσ. Δευτέρα στις 09:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:44 μμ 31 λεπτά πριν, Simeon είπε Το επιτόκιο είναι το τρέχον, κυμαινόμενο. Δεν μπορεις να πάρεις με σταθερό. Εφόσον έχεις πάρει προεγκριση, πάρε τηλέφωνο τους υπαλλήλους που σε εξυπηρέτησαν και ρώτα τους πόση θα είναι η δόση για Χ ύψος δανείου με Υ διάρκεια αποπληρωμής αυτή τη στιγμή. Αύριο θα είναι διαφορετικό, μεθαύριο διαφορετικό κοκ (δεν αλλάζει κάθε μέρα αλλά καταλαβαίνεις) Μα τα ξέρω όλα αυτά. Αφού πήρα προεγκριση
Simeon Δημοσ. Δευτέρα στις 10:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:36 μμ 49 λεπτά πριν, txcellas είπε Μα τα ξέρω όλα αυτά. Αφού πήρα προεγκριση Αν κατάλαβα καλά, ρώτησες ποιο είναι το επιτόκιο και πόσα να υπολογίζεις για δόση. Στις 17/11/2024 στις 10:58 ΠΜ, txcellas είπε Ποιο είναι αυτό το επιτόκιο; Με το νέο πρόγραμμα πόσα να υπολογίζω πολύ χοντρικα; Αυτά μπορούν να τα απαντήσουν από την τράπεζα εύκολα και γρήγορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα