Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος έχει σπίτι εκτός τόπου διαμονής ακόμα και στην άλλη άκρη της χώρας, δεν δικαιούται σπίτι 2 τελικά... Μόλις μας ήρθε αρνητική απάντηση.Ειχε κάνεις παρόμοια περίπτωση?

Επεξ/σία από dialitis93
  • Απαντ. 727
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ήρθε η απάντηση για την βεβαίωση επιλεξιμότητας και μας απορρίπτουν για οικονομικούς λόγους. Μάλλον δεν έχουν υπολογίσει τα παιδιά. Πού μπορώ να απευθυνθώ;

Δημοσ.

Εμένα ακόμα δεν μου έχει έρθει απάντηση .Πρεπει να ανησυχήσω; 
15-1 τν έκανα 

Δημοσ.

Καλημέρα. Τελικά ήρθε και σε εμένα το χαρτί της επιλεξιμότητας και είναι λάθος. Με βλέπει άγαμο χωρίς τέκνα ενώ ισχύει το αντίθετο. Το αν κυοφορεί η γυναίκα τους μάρανε γμτ. Τι προτείνετε να κάνω, εκ νέου αίτηση ή να πάω με αυτή στην τράπεζα και να τους πω τι έγινε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, meetme είπε

Ήρθε η απάντηση για την βεβαίωση επιλεξιμότητας και μας απορρίπτουν για οικονομικούς λόγους. Μάλλον δεν έχουν υπολογίσει τα παιδιά. Πού μπορώ να απευθυνθώ;

Καλημερα, ελπίζω να έχουν κάνει λάθος και να πανε όλα καλά. Στην σελίδα που μπαίνεις μα κανείς την αίτηση ποιο κάτω γράφει επικοινωνία, πατάς εκεί και σου βγάζει τηκεφωνο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, meetme said:

Την αιτηση την εκανες ατομικα ή και με συγκαταθεση και απο συζυγο ? Στην περιπτωση μου, αρχικα την ειχα κανει εγω και δεν μου εμφανιζε τα στοιχεια του παιδιου, διαβασα ομως εδω απο ενα μελος οτι πρεπει και η συζυγος κτλπ, και συνδεθηκα με τους κωδικους της συζυγου, στην οποια εμφανισε κανονικα και τα στοιχεια του παιδιου, και μετα με τους δικους μου κωδικους για αποδοχη και ξανακανα την αιτηση.

Επεξ/σία από xartemporas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή βλέπω ότι ρωτάνε αρκετοί τι γίνεται με έξοδα δανείου κτλ κτλ. Προχθές που πήγαμε τράπεζα (Πειραιώς) με την γυναίκα μου μας είπαν για έξοδα ότι το πρόγραμμα καλύπτει 500€ από τα έξοδα. Από αυτά τα έξοδα καλύπτεται ο μηνιαίος της τράπεζας και ο πρώτος δικηγόρος. Έπειτα θα χρειαστούν άλλα 1500-2000€ για τα υπόλοιπα έξοδα που συμπεριλαμβάνουν ξανά δικηγόρους, συμβολαιογράφους και γενικά παράβολα και κάποια ακόμα έξοδα. 

Βρισκόμαστε επαρχία. Δεν ξέρω εάν αυτό το ποσό μεταβάλλεται εάν κάποιος βρίσκεται πχ Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

ΥΓ. Κ εμείς ακόμα περιμένουμε έγκριση από gov και τράπεζα. Υπομονή παιδιά. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε. Χαχαχα.

Επεξ/σία από laxanoulis
Δημοσ.

Μάλλον γιατί μυρίζονται μπατιριά, σου λέει αυτός χρειάζεται πρόγραμμα του κράτους για να πάρει σπίτι, πού να μπλέκω.

Χαζομάρες, αλλά τι περιμένεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μάλλον γιατί μυρίζονται μπατιριά, σου λέει αυτός χρειάζεται πρόγραμμα του κράτους για να πάρει σπίτι, πού να μπλέκω.

Χαζομάρες, αλλά τι περιμένεις.

Συγγνώμη κιόλας που δεν μου περισσεύουν 100k-200k€ και επέλεξα να χρεωθώ 30 χρόνια για να πάρω το σπίτι σου.

Τραγικοί οι άνθρωποι.

Επεξ/σία από laxanoulis
Δημοσ.

Πάντως επειδή ψάχνω καιρό για σπιτι κοστους πάνω από 230k το πρόγραμμα αυτό μου γλιτώνει αρκετά χρήματα από ένα κλασικό δάνειο. Νομίζω ότι είναι ηλιθιο κάποιος να μην το επιλέξει ενώ μπορεί.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billpao είπε

Ρε παιδιά εμένα από 16/1 που την έχω κάνει δεν μου έχει έρθει κάτι. Μήπως να ξανά κάνω;

Περίμενε. Κ εμείς 17/1 κάναμε. Ελάχιστα άτομα, απ' ότι φαίνεται, έχουν πάρει επιβεβαιώσεις. Εάν μέχρι αύριο δεν πάρεις τότε από Δευτέρα δες το ξανά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...