panoramix222000 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:18 μμ 1 ώρα πριν, Εψιλάντης είπε Καλημέρα παιδιά και εγώ από 15/01 που έχω κάνει αίτηση δεν μου έχει έρθει τίποτα. (είμαι και εγώ σε αυτούς που έχουν κάνει πολλαπλές αιτήσεις, ίσως παίζει ρόλο;) Καλημέρα! Εγώ έχω λάβει βεβαίωση επιλεξιμότητας και είχα κάνει πολλαπλές αιτήσεις στις 15/01. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο.
dialitis93 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:13 μμ Σε περίπτωση που κάποιος δεν το δικαιούται λαμβάνει κανονικά ενημέρωση? Έχει έρθει σε κάποιον αρνητική απάντηση?
Alchemist` Δημοσ. Δευτέρα στις 03:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:18 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dialitis93 είπε Σε περίπτωση που κάποιος δεν το δικαιούται λαμβάνει κανονικά ενημέρωση? Έχει έρθει σε κάποιον αρνητική απάντηση? Καλό θα ήταν να το γνωρίζουμε αυτό, εγώ έχω κάνει αίτηση από 16/01 και τίποτα ακόμα... Τουλάχιστον να ξέρουμε αν αναμένουμε κάτι.... Η Λογική βέβαια λέει ότι θα σου στείλουν κάποια απάντηση είτε το δικαιούσαι είτε όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ελλάδα είμαστε.... Είναι κάνας άλλος που αναμένεις τόσες μέρες? Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:19 μμ από Alchemist`
Εψιλάντης Δημοσ. Δευτέρα στις 03:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:20 μμ Και εγώ όπως έγραψα πιο πιάνω από τις 15/01 με το που άνοιξε η πλατφόρμα περιμένω. Ούτε θετική ούτε αρνητική απάντηση.
djuan1988 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:53 μμ On 16/01/2025 at 16:35, valantis123 said: Εμένα γιατί δεν ήρθε κανένα μνμ στην σύζυγο για αποδοχή...? On 16/01/2025 at 17:21, djuan1988 said: Ούτε σε εμένα ήρθε κάτι, και έκανα 3 φορές αίτηση. Δε βγάζεις άκρη γενικά. Όταν έκανες την αίτηση σου έβγαλε τα μέλη της οικογένειας σου ή μόνο εσένα; Εμένα δε μου τα έβγαζε και προφανώς δεν ήρθε ποτέ μήνυμα συγκατάθεσης στη σύζυγο. Μπήκα πριν λίγο με τους δικούς της κωδικούς και έκανα νέα αίτηση, στην οποία βγάζει κανονικά όλη την οικογένεια. Ήρθε και μήνυμα επιβεβαίωσης σε εμένα. 1
efkola Δημοσ. Δευτέρα στις 08:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:07 μμ Γνωρίζουμε αν οι τράπεζες λαμβάνουν υπόψιν ένα χρέος στο ΙΚΑ ή στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων του ιδιοκτήτη του ακινήτου ; Συνολικά μιλάμε για 15 χιλιάρικα περίπου και εννοείται ότι υπάρχει πρόθεση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή να εξοφληθεί αυτό με την καθοδήγηση των ειδικών (δικηγόρου/λογιστή/συμβολαιογράφου) πριν την υπογραφή των συμβολαίων. Άλλωστε δε γίνεται αλλιώς η αγοραπωλησία. Ήθελα απλώς να ξέρω αν αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο για να εγκριθεί δάνειο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.
dimitris55555 Δημοσ. πριν από 46 λεπτά Δημοσ. πριν από 46 λεπτά Έχουμε μείνει κι άλλοι που δεν έχουμε πάρει βεβαίωση επιλεξιμότητας; Παρασκευή αίτηση έκανα εγώ 17 Ιανουαρίου.
Morosis Δημοσ. πριν από 20 λεπτά Δημοσ. πριν από 20 λεπτά Εμένα ήρθε μόλις,έκανα την αίτηση 1 ώρα αφού είχε ανοίξει η πλατφόρμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα