Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Simeon είπε

Δεν ξέρω αλλά εμένα δεν με εμπόδισε ένα αντίστοιχο σε άλλη περιοχή (στο πρώτο πρόγραμμα) ούτε έναν φίλο μου στην ίδια κιόλας περιοχή (στο δεύτερο πρόγραμμα).

Στην τράπεζα θα σας απαντήσουν αυτές τις απορίες, αλλιώς επικοινωνείτε με ΕΑΤ.

2111058652, [email protected]

το λέει ξεκάθαρα στο φεκ και δεν αναφέρει κάτι για τόπο εργασίας

Στην περίπτωση της ύπαρξης ενός ή περισσοτέρων ακινήτων [Ε9 - κατηγορία ακινήτου - ΚΩΔ. 1: Κατοικία ή Διαμέρισμα  πλην μονοκατοικίας) και ΚΩΔ. 2: Μονοκατοικία] τα οποία κατέχονται από τους αιτούντες κατά πλήρη κυριότητα ή επικαρπία, για  τη διαπίστωση μη ύπαρξης κατάλληλου ακινήτου για κατοικία των δικαιούχων, λαμβάνεται υπόψη το κάτωθι κριτήριο, ήτοι: 

Το συνολικό εμβαδόν της επιφάνειας των κύριων χώρων κατοικιών (Ε9 - κατηγορία ακινήτου - ΚΩΔ. 1, ΚΩΔ. 2), είναι μικρότερο από 50 τ.μ., προσαυξανόμενο κατά 20 τ.μ. για το σύζυγο/μέρος συμφώνου συμβίωσης, 25 τ.μ. για καθένα από τα δύο πρώτα τέκνα και 30 τ.μ. για το τρίτο και τα επόμενα τέκνα (συμπεριλαμβανομένων και κυοφορούμενων τέκνων κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης).

• Like 2
  • Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Xdanger είπε

το λέει ξεκάθαρα στο φεκ και δεν αναφέρει κάτι για τόπο εργασίας

Οπότε επικοινωνείτε με την ΕΑΤ για διευκρινήσεις. Την παράθεση του ΦΕΚ που έκανες μου είχαν πει (προφορικά) στην τράπεζα αλλά δεν έχω διαβάσει το ΦΕΚ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Simeon είπε

Οπότε επικοινωνείτε με την ΕΑΤ για διευκρινήσεις. Την παράθεση του ΦΕΚ που έκανες μου είχαν πει (προφορικά) στην τράπεζα αλλά δεν έχω διαβάσει το ΦΕΚ.

Το θέμα δεν είναι η επικοινωνία με την τράπεζα αλλά ότι έγραψες με απόλυτη σιγουριά κάτι που δεν ισχύει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xdanger είπε

Το θέμα δεν είναι η επικοινωνία με την τράπεζα αλλά ότι έγραψες με απόλυτη σιγουριά κάτι που δεν ισχύει.

Μου είπαν ξεκάθαρα ότι ισχύει, από την τράπεζα και από την ΕΑΤ. Μπορείς να επικοινωνήσεις και εσύ μαζί τους ώστε να το επιβεβαιώσεις η να το διαψεύσεις. Μετά γράψε εδώ τι σου είπαν για να το δει κάποιος άλλος που ίσως τον ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Στα «κανονικά» δάνεια, μπορεί να μπει κι ένα ποσό ως επισκευαστικό. 

πχ αν το σπίτι έχει 130.000 (περαν προκαταβολών κτλ) και χρειάζεται κι αλλά 30.000 για επισκευές, μπορείς να ζητήσεις 160.000 που ενσωματώνεται μέσα στο ίδιο δάνειο. Απλά έχει κάποιες ρήτρες για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν. 

Ρωτήστε μηπως ισχύει κάτι αντίστοιχο και για τα δάνεια υου σπιτι μου 2. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμένα πριν λίγες ώρες, πρώτη ημέρα είχα κάνει την αίτηση.

Καλή επιτυχία σε όλους 

Επεξ/σία από JDimi
Δημοσ.
On 28/12/2024 at 19:48, xsterg said:

για να αγορασεις ισχυει ο κανονας 60-40. 60% εχω στην τσεπη τωρα και τα υπολοιπα δανειο.

Από που βγαίνει αυτός ο κανόνας και ισχύει? 

Γιατί όχι 50/50, 40/60, 70/30, 65/35?

Είναι από κάπου? 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kostas-1982 είπε

Καλησπέρα, ενημερωτικα μου ήρθε sms και mail με την βεβαιωση επιλεξιμότητας πριν λίγο. Υποθέτω από την πρωτη αίτηση που έκανα στις 15/1. 

και εγω την ειχα κανει κατα της 2 αλλα δεν μου εχει ερθει κατι...

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, kostas-1982 είπε

Καλησπέρα, ενημερωτικα μου ήρθε sms και mail με την βεβαιωση επιλεξιμότητας πριν λίγο. Υποθέτω από την πρωτη αίτηση που έκανα στις 15/1. 

Κι εμείς στις 15/1 την κάναμε αλλά δεν έχει έρθει ακόμα κάτι. 

Τουλάχιστον άρχισε να λειτουργεί η πλατφόρμα, κάτι είναι κι αυτό! 

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Soki11 είπε

και εγω την ειχα κανει κατα της 2 αλλα δεν μου εχει ερθει κατι...

Έκανες και άλλες αιτήσεις; Γιατί εγώ μπήκα να δω την πορεία τησ αίτησης και έκανα και αλλες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφιερωμένο σε όλους όσους ψάχνουν σπίτι από εδώ και πέρα και για τους επόμενους μήνες.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Επεξ/σία από laxanoulis
  • Like 1
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...