Xdanger Δημοσ. Κυριακή στις 01:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:03 μμ 5 λεπτά πριν, Simeon είπε Δεν ξέρω αλλά εμένα δεν με εμπόδισε ένα αντίστοιχο σε άλλη περιοχή (στο πρώτο πρόγραμμα) ούτε έναν φίλο μου στην ίδια κιόλας περιοχή (στο δεύτερο πρόγραμμα). Στην τράπεζα θα σας απαντήσουν αυτές τις απορίες, αλλιώς επικοινωνείτε με ΕΑΤ. 2111058652, [email protected] το λέει ξεκάθαρα στο φεκ και δεν αναφέρει κάτι για τόπο εργασίας Στην περίπτωση της ύπαρξης ενός ή περισσοτέρων ακινήτων [Ε9 - κατηγορία ακινήτου - ΚΩΔ. 1: Κατοικία ή Διαμέρισμα πλην μονοκατοικίας) και ΚΩΔ. 2: Μονοκατοικία] τα οποία κατέχονται από τους αιτούντες κατά πλήρη κυριότητα ή επικαρπία, για τη διαπίστωση μη ύπαρξης κατάλληλου ακινήτου για κατοικία των δικαιούχων, λαμβάνεται υπόψη το κάτωθι κριτήριο, ήτοι: Το συνολικό εμβαδόν της επιφάνειας των κύριων χώρων κατοικιών (Ε9 - κατηγορία ακινήτου - ΚΩΔ. 1, ΚΩΔ. 2), είναι μικρότερο από 50 τ.μ., προσαυξανόμενο κατά 20 τ.μ. για το σύζυγο/μέρος συμφώνου συμβίωσης, 25 τ.μ. για καθένα από τα δύο πρώτα τέκνα και 30 τ.μ. για το τρίτο και τα επόμενα τέκνα (συμπεριλαμβανομένων και κυοφορούμενων τέκνων κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης). 2
Simeon Δημοσ. Κυριακή στις 01:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:17 μμ 11 λεπτά πριν, Xdanger είπε το λέει ξεκάθαρα στο φεκ και δεν αναφέρει κάτι για τόπο εργασίας Οπότε επικοινωνείτε με την ΕΑΤ για διευκρινήσεις. Την παράθεση του ΦΕΚ που έκανες μου είχαν πει (προφορικά) στην τράπεζα αλλά δεν έχω διαβάσει το ΦΕΚ.
Xdanger Δημοσ. Κυριακή στις 01:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:27 μμ 9 λεπτά πριν, Simeon είπε Οπότε επικοινωνείτε με την ΕΑΤ για διευκρινήσεις. Την παράθεση του ΦΕΚ που έκανες μου είχαν πει (προφορικά) στην τράπεζα αλλά δεν έχω διαβάσει το ΦΕΚ. Το θέμα δεν είναι η επικοινωνία με την τράπεζα αλλά ότι έγραψες με απόλυτη σιγουριά κάτι που δεν ισχύει. 1
Simeon Δημοσ. Κυριακή στις 01:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:32 μμ 1 λεπτό πριν, Xdanger είπε Το θέμα δεν είναι η επικοινωνία με την τράπεζα αλλά ότι έγραψες με απόλυτη σιγουριά κάτι που δεν ισχύει. Μου είπαν ξεκάθαρα ότι ισχύει, από την τράπεζα και από την ΕΑΤ. Μπορείς να επικοινωνήσεις και εσύ μαζί τους ώστε να το επιβεβαιώσεις η να το διαψεύσεις. Μετά γράψε εδώ τι σου είπαν για να το δει κάποιος άλλος που ίσως τον ενδιαφέρει.
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. Κυριακή στις 02:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:01 μμ Στα «κανονικά» δάνεια, μπορεί να μπει κι ένα ποσό ως επισκευαστικό. πχ αν το σπίτι έχει 130.000 (περαν προκαταβολών κτλ) και χρειάζεται κι αλλά 30.000 για επισκευές, μπορείς να ζητήσεις 160.000 που ενσωματώνεται μέσα στο ίδιο δάνειο. Απλά έχει κάποιες ρήτρες για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν. Ρωτήστε μηπως ισχύει κάτι αντίστοιχο και για τα δάνεια υου σπιτι μου 2.
kostas-1982 Δημοσ. Κυριακή στις 11:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:19 μμ Καλησπέρα, ενημερωτικα μου ήρθε sms και mail με την βεβαιωση επιλεξιμότητας πριν λίγο. Υποθέτω από την πρωτη αίτηση που έκανα στις 15/1. 4
JDimi Δημοσ. Δευτέρα στις 12:37 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:37 πμ (επεξεργασμένο) Και εμένα πριν λίγες ώρες, πρώτη ημέρα είχα κάνει την αίτηση. Καλή επιτυχία σε όλους Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:03 πμ από JDimi
Edito Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 πμ 15/1 14:41 γράφει το sms που έλαβα . Δεν μου είχαν στείλει email παντός
NickTG Δημοσ. Δευτέρα στις 07:03 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:03 πμ On 28/12/2024 at 19:48, xsterg said: για να αγορασεις ισχυει ο κανονας 60-40. 60% εχω στην τσεπη τωρα και τα υπολοιπα δανειο. Από που βγαίνει αυτός ο κανόνας και ισχύει? Γιατί όχι 50/50, 40/60, 70/30, 65/35? Είναι από κάπου?
Soki11 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:25 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:25 πμ 9 ώρες πριν, kostas-1982 είπε Καλησπέρα, ενημερωτικα μου ήρθε sms και mail με την βεβαιωση επιλεξιμότητας πριν λίγο. Υποθέτω από την πρωτη αίτηση που έκανα στις 15/1. και εγω την ειχα κανει κατα της 2 αλλα δεν μου εχει ερθει κατι... 1
Terteri Δημοσ. Δευτέρα στις 08:31 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:31 πμ 9 ώρες πριν, kostas-1982 είπε Καλησπέρα, ενημερωτικα μου ήρθε sms και mail με την βεβαιωση επιλεξιμότητας πριν λίγο. Υποθέτω από την πρωτη αίτηση που έκανα στις 15/1. Κι εμείς στις 15/1 την κάναμε αλλά δεν έχει έρθει ακόμα κάτι. Τουλάχιστον άρχισε να λειτουργεί η πλατφόρμα, κάτι είναι κι αυτό! 1
nellos Δημοσ. Δευτέρα στις 09:23 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:23 πμ 57 λεπτά πριν, Soki11 είπε και εγω την ειχα κανει κατα της 2 αλλα δεν μου εχει ερθει κατι... Έκανες και άλλες αιτήσεις; Γιατί εγώ μπήκα να δω την πορεία τησ αίτησης και έκανα και αλλες
laxanoulis Δημοσ. Δευτέρα στις 09:52 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:52 πμ (επεξεργασμένο) Αφιερωμένο σε όλους όσους ψάχνουν σπίτι από εδώ και πέρα και για τους επόμενους μήνες. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:54 πμ από laxanoulis 1 3
Pauseas Δημοσ. Δευτέρα στις 10:57 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:57 πμ Καλημέρα ήρθε σε κανέναν αρνητικό αποτέλεσμα σχετικά με την βεβαίωση επιλεξιμότητας;
Εψιλάντης Δημοσ. Δευτέρα στις 11:11 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:11 πμ Καλημέρα παιδιά και εγώ από 15/01 που έχω κάνει αίτηση δεν μου έχει έρθει τίποτα. (είμαι και εγώ σε αυτούς που έχουν κάνει πολλαπλές αιτήσεις, ίσως παίζει ρόλο;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα