Papakaliati Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 25 minutes ago, kazantzidis said: Να ξερετε πως εκτος απο την δοση του δανειου, Θα εχετε + κοστος για ασφαλεια σπιτιου κτλ.. οποτε το τελικο ποσο δεν θα ναι αυτο λογικα που θα σας πουν... Οποτε προσοχη... Κόστος ασφάλισης προσώπου, η Πειραιώς τουλάχιστον δεν έχει για το σπίτι μου 2. Στην περίπτωση που χρειάζεται, πάει μαζι με ασφάλεια σπιτιού από καταστροφές κάνα 30-40 τον μήνα, εξαρτάται από το συνολικό ποσό.
kazantzidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Κόστος ασφάλισης προσώπου, η Πειραιώς τουλάχιστον δεν έχει για το σπίτι μου 2. Στην περίπτωση που χρειάζεται, πάει μαζι με ασφάλεια σπιτιού από καταστροφές κάνα 30-40 τον μήνα, εξαρτάται από το συνολικό ποσό. Δεν μιλαω για προσωπου, λεω για το σπιτι. 30 ευρω ειναι στην περιπτωση μου...
Papakaliati Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 4 minutes ago, kazantzidis said: Δεν μιλαω για προσωπου, λεω για το σπιτι. 30 ευρω ειναι στην περιπτωση μου... Ναι αλλά καλό είναι να έχεις ασφάλεια anyway, σε ότι δεν μπορείς να αναπληρώσεις οικονομικά.
JDimi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Ρώτησα στο στο email επικοινωνίας που υπάρχει αν ως κριτήριο για την παλαιότητα είναι το Ε9 ή η άδεια οικοδομής. Η απάντηση ήταν να έχει κατασκευαστεί μέχρι 31/12/2007. Το αναφέρω γιατί σε περίπτωση τακτοποίησης αυθαιρεσίας που αλλάζει τα τμ των κύριων χώρων, το ακίνητο στο ε9 θα εμφανίζεται με μεταγενέστερη της άδειας ημερομηνίας. Η άδεια δεν επηρεάζεται από την τακτοποίηση.
Petros_o Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Αν έχουμε πάρει προέγκριση από μια τράπεζα αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το πόσο της προέγκρισης ή του επιτοκίου, μπορούμε να ζητήσουμε να ακυρωθεί η προέγκριση ώστε να προχωρήσουμε σε νέο αίτημα σε άλλη τράπεζα;
Edito Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 39 minutes ago, Petros_o said: Αν έχουμε πάρει προέγκριση από μια τράπεζα αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το πόσο της προέγκρισης ή του επιτοκίου, μπορούμε να ζητήσουμε να ακυρωθεί η προέγκριση ώστε να προχωρήσουμε σε νέο αίτημα σε άλλη τράπεζα; Αυτό θα ήθελα να το μάθω και εγώ
txcellas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Εγώ είχα πάρει προεγκριση για κανονικό δάνειο ( οχι αυτό που τρέχει τώρα)από όλες τις ελληνικές τράπεζες με σκοπό να συγκρίνω ΣΕΠΕ κλπ, τελικό ποσό αποπληρωμής κλπ. χωρίς θέμα
nellos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 πμ Παιδιά καλημέρα έχει πάρει κάποιος απάντηση από την αίτηση επιλεξιμότητα; Εγώ μπήκα για να δω την πορεία της αίτησης και μου έκανε καινούργια αίτηση οπότε η παλιά πλέον δεν ισχύει;
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. Πέμπτη στις 12:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:51 μμ Όποιος θέλει να βγάλει αναλυτικούς πίνακες για διάφορα σενάρια δανείου, μπορεί να χρησιμοποιήσει το app της IMS: https://app.ims-fc.gr/ Στο "οι υπολογισμοί μου" δημιουργείς ένα σενάριο που θέλεις και από κάτω σου βγάζει τον πίνακα υπολογισμού με τις κανονικές πληρωμές. Αν θες κάθε μήνα/χρόνο να βάζεις Χ€ επιπλέον χρήματα πέραν των κανονικών δόσεων για να το αποπληρώσεις ταχύτερα, πας στο "Αποπληρωμές" και προσθέτεις επιπλέον πληρωμές. Έτσι σου αναπροσαρμόζει από κάτω τον πίνακα και σου επανυπολογίζει το Υπολοιπόμενο κεφάλαιο.
Edito Δημοσ. Πέμπτη στις 02:21 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 02:21 μμ Ξέρουμε πόσο % έχει η εθνική ; στο τηλ δεν μου λένε Alpha Bank: euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου 1,50%, Eurobank: euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου 1,60%, Πειραιώς: euribor 1 μηνός πλέον περιθωρίου 1,60%, Εθνική: euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου 1,90%, Attica: euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου από 0,80% – 2%, αλλά με μηδενικά έξοδα νομικού και τεχνικού ελέγχου. δεν ξέρω αν είναι σωστά τα νούμερα από ένα site τα είδα Δηλαδή alpha και Eurobank έχουν το κλτρο ή κάνω λάθος ; H Eurobank μου έδωσε το okay για 130Κ μου είπαν πως έχω δύο μήνες να βρω για σπίτι ❤️ πριν από 5 λεπτά μου το ειπαν . ειχα κάνει αίτηση 22/1 1 1
Εψιλάντης Δημοσ. Πέμπτη στις 03:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:06 μμ 43 λεπτά πριν, Edito είπε Ξέρουμε πόσο % έχει η εθνική ; στο τηλ δεν μου λένε Alpha Bank: euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου 1,50%, Eurobank: euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου 1,60%, Πειραιώς: euribor 1 μηνός πλέον περιθωρίου 1,60%, Εθνική: euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου 1,90%, Attica: euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου από 0,80% – 2%, αλλά με μηδενικά έξοδα νομικού και τεχνικού ελέγχου. δεν ξέρω αν είναι σωστά τα νούμερα από ένα site τα είδα Δηλαδή alpha και Eurobank έχουν το κλτρο ή κάνω λάθος ; H Eurobank μου έδωσε το okay για 130Κ μου είπαν πως έχω δύο μήνες να βρω για σπίτι ❤️ πριν από 5 λεπτά μου το ειπαν . ειχα κάνει αίτηση 22/1 Πήρες προέγκριση χωρίς να έχεις την βεβαίωση επιλεξιμότητας από το gov.gr?
Soki11 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:14 μμ 1 ώρα πριν, Εψιλάντης είπε Πήρες προέγκριση χωρίς να έχεις την βεβαίωση επιλεξιμότητας από το gov.gr? Θεωρώ ότι προέγκριση δίνουν γιατί λογικά θα κάνουν και τον έλεγχο του κράτους ούτως ή άλλως, απλά μετά είναι όποιος προλάβει την δέσμευση ποσού από το πρόγραμμα.
Papakaliati Δημοσ. Πέμπτη στις 05:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:59 μμ 3 hours ago, Edito said: Ξέρουμε πόσο % έχει η εθνική ; στο τηλ δεν μου λένε Alpha Bank: euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου 1,50%, Eurobank: euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου 1,60%, Πειραιώς: euribor 1 μηνός πλέον περιθωρίου 1,60%, Εθνική: euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου 1,90%, Attica: euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου από 0,80% – 2%, αλλά με μηδενικά έξοδα νομικού και τεχνικού ελέγχου. δεν ξέρω αν είναι σωστά τα νούμερα από ένα site τα είδα Δηλαδή alpha και Eurobank έχουν το κλτρο ή κάνω λάθος ; H Eurobank μου έδωσε το okay για 130Κ μου είπαν πως έχω δύο μήνες να βρω για σπίτι ❤️ πριν από 5 λεπτά μου το ειπαν . ειχα κάνει αίτηση 22/1 Εχθές έκανα την αίτηση και σήμερα σου είπανε το οκ; Νιάρχο σε λένε στο επίθετο, τι φάση;
Edito Δημοσ. Πέμπτη στις 06:13 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 06:13 μμ Η Πειραιώς μου είπε όχι στα 170 η Eurobank μου είπε ναι στα 130 στ Πειραιώς έχω 10 και στ eurobank έχω 30κατι τώρα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα