dsi44 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) οι περισσοτεροι ενδιαφερομενοι χανουν σπιτια λογω υπερβολικης μαμακιας εγκεφαλου. Προσφατα πελατης ψυριζε ανακαινισμενο σπιτι κεντρο γαλατσι 130κ 76τμ 2ος 1976 επειδη λεει δεν του αρεσαν οι σωληνες στα σωματα...εεε εχασε το σπιτι και δε βρισκει παρομοιο εκτος αν ανεβει στα 170000. και εχω απειρα παραδειγματα...δυστυχως η πλειοψηφια των ελληνων ειναι απαλευτοι οταν θελουν σπιτι ,ενω δεν εχουν το χρημα για κατι καινουργιο. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από dsi44 4
Soki11 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Συγνώμη για το spam στο συγκεκριμένο θέμα αλλά την Πέμπτη εχω ραντεβού με την τράπεζα και βεβαίωση επιλεξιμότητας δεν εχω λάβει ακόμα, εχει πάρει κανείς την βεβαίωση;
colombiano747 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 49 λεπτά πριν, Soki11 είπε Συγνώμη για το spam στο συγκεκριμένο θέμα αλλά την Πέμπτη εχω ραντεβού με την τράπεζα και βεβαίωση επιλεξιμότητας δεν εχω λάβει ακόμα, εχει πάρει κανείς την βεβαίωση; Πότε έκανες την αίτηση επιλεξιμότητας; Εγω την πέμπτη και δεν έχω λάβει κάποια απάντηση
Soki11 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, colombiano747 είπε Πότε έκανες την αίτηση επιλεξιμότητας; Εγω την πέμπτη και δεν έχω λάβει κάποια απάντηση Την Τετάρτη την έκανα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από Soki11 Διόρθωση
colombiano747 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Soki11 είπε Την Τετάρτη την έκανα. Μήπως μας πει κάποιος έδωσε μετά από πόσες ημέρες του ήρθε απάντηση
mariosnik_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, dsi44 είπε οι περισσοτεροι ενδιαφερομενοι χανουν σπιτια λογω υπερβολικης μαμακιας εγκεφαλου. Προσφατα πελατης ψυριζε ανακαινισμενο σπιτι κεντρο γαλατσι 130κ 76τμ 2ος 1976 επειδη λεει δεν του αρεσαν οι σωληνες στα σωματα...εεε εχασε το σπιτι και δε βρισκει παρομοιο εκτος αν ανεβει στα 170000. και εχω απειρα παραδειγματα...δυστυχως η πλειοψηφια των ελληνων ειναι απαλευτοι οταν θελουν σπιτι ,ενω δεν εχουν το χρημα για κατι καινουργιο. Δεν βαριέσαι.... Μου θύμισες γνωστή μου πριν χρόνια που βρήκε διαμέρισμα να νοικιάσει που τις άρεσαν όλα και την ικανοποίησαν, σε καλή τιμή, αλλά δεν τις άρεσαν η εξώπορτα της πολυκατοικίας η είσοδος και η πόρτα του ασανσέρ. Έψαξε να βρει άλλο διαμέρισμα χωρίς αποτέλεσμα και μετά έχασε και το προηγούμενο γιατί μέχρι να αποφασίσει το πήρε άλλος. Συνολικά έπρεπε να πληρώσει 250 ευρώ ενοίκιο παραπάνω στο επόμενο που βρήκε. 3 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, dsi44 είπε οι περισσοτεροι ενδιαφερομενοι χανουν σπιτια λογω υπερβολικης μαμακιας εγκεφαλου. Προσφατα πελατης ψυριζε ανακαινισμενο σπιτι κεντρο γαλατσι 130κ 76τμ 2ος 1976 επειδη λεει δεν του αρεσαν οι σωληνες στα σωματα...εεε εχασε το σπιτι και δε βρισκει παρομοιο εκτος αν ανεβει στα 170000. και εχω απειρα παραδειγματα...δυστυχως η πλειοψηφια των ελληνων ειναι απαλευτοι οταν θελουν σπιτι ,ενω δεν εχουν το χρημα για κατι καινουργιο. Οπότε ας τσιμπήσουμε 10-15Κ ολα τα σαπάκια που έχει να πέσει μπογιά από τη Χούντα. 3
lucidsteve Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Χαζευω τις τιμές τη τελευταία δεκαετία. Οι τιμές πράγματι συνεχώς ανεβαίνουν. Το μεγαλύτερο μπαμ εγινε στο Σπιτι μου 1. Το επιτόκιο ουσιαστικά το πληρώνεις, οχι στη τράπεζα, αλλά στον ιδιοκτήτη που ανεβασε τις τιμές σε μια μέρα γνωρίζοντας πως το pool αγοραστών αυξήθηκε απότομα (ζήτηση) χωρίς να αυξηθεί η προσφορά. 15 χρονια πριν θυμάμαι έπαιρνες 50τμ Αθήνα, οροφο, σε περιοχή υψηλής ζήτησης στο κέντρο με κοντα 100κ. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από lucidsteve 7
magicnumbers Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Στις 31/8/2024 στις 10:10 ΠΜ, txcellas είπε Λογικά με το ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 3 θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι.. Με το σπίτι μου 3 θα παίρνουν οι τράπεζες τα σπίτι μου 1 πισω😄 47 λεπτά πριν, lucidsteve είπε 15 χρονια πριν θυμάμαι έπαιρνες 50τμ Αθήνα, οροφο, σε περιοχή υψηλής ζήτησης στο κέντρο με κοντα 100κ 2008 Μεταξουργείο 100τμ 5.000 ευρώ σε όροφο κανονική πολυκατοικία ασανσέρ κομπλέ. Απλά παρατημένο σπασμένα τζάμια κλπ. Σήμερα το ίδιο θα ξεκίναγε 60.000 έτσι όπως είναι το σπίτι του Δράκουλα,κ 150 φτιαγμένο 5
Simeon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Οπότε ας τσιμπήσουμε 10-15Κ ολα τα σαπάκια που έχει να πέσει μπογιά από τη Χούντα. Δεν είπε αυτό νομίζω.. Απλά μην καθυστερείς κάτι που σου κάνει κατά 90% αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να μην το προχωρήσεις. 1 ώρα πριν, lucidsteve είπε 15 χρονια πριν θυμάμαι έπαιρνες 50τμ Αθήνα, οροφο, σε περιοχή υψηλής ζήτησης στο κέντρο με κοντα 100κ. 18 λεπτά πριν, magicnumbers είπε 2008 Μεταξουργείο 100τμ 5.000 ευρώ σε όροφο κανονική πολυκατοικία ασανσέρ κομπλέ. Απλά παρατημένο σπασμένα τζάμια κλπ. Σήμερα το ίδιο θα ξεκίναγε 60.000 έτσι όπως είναι το σπίτι του Δράκουλα,κ 150 φτιαγμένο Δυστυχώς το real estate δεν απευθύνεται -πλέον- τόσο στον Έλληνα οικογενειάρχη/κάτοικο όσο στον "επενδυτή" από κάθε απίθανη γωνιά της γης. Αυτά τα ποσά ξεχάστε τα οριστικά. Ειδικά οι περιοχές που γνωρίζαμε σαν φθηνές/λαϊκές (Παγκράτι, Σεπόλια, Κολωνός, Κεραμικός, Περιστέρι, Αιγάλεω, Νίκαια, Κορυδαλλός, Καλλιθέα, Νέος Κόσμος, Νέα Ιωνία, Άνω Πατήσια, Κυψέλη) έχουν ακριβύνει εκτός πραγματικότητας, αναλογικά με τα υπόλοιπα. 2
mariosnik_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, magicnumbers είπε Με το σπίτι μου 3 θα παίρνουν οι τράπεζες τα σπίτι μου 1 πισω😄 2008 Μεταξουργείο 100τμ 5.000 ευρώ σε όροφο κανονική πολυκατοικία ασανσέρ κομπλέ. Απλά παρατημένο σπασμένα τζάμια κλπ. Σήμερα το ίδιο θα ξεκίναγε 60.000 έτσι όπως είναι το σπίτι του Δράκουλα,κ 150 φτιαγμένο 5000 ευρώ δεν πουλιοντουσαν ούτε ερειπωμένα διατηρητεα του 1800, όχι διαμέρισμα σε όροφο πολυκατοικίας στο Μεταξουργείο. Κάτι λάθος θα θυμάσαι η θα υπήρχε κάποιος πολύ σοβαρός λόγος που το έβαλε τόσα ο ιδιοκτήτης. Λίγα χρόνια μετά έβρισκες με 10-15k υπόγειες γκαρσονιέρες η και σε όροφο σε κακές περιοχές. Μια γνωστή μου μπόρεσε και αγόρασε τότε μια για να μένει και τώρα αισθάνεται πολυ τυχερή γιατί το ίδιο ακίνητο θα είχε πάει τρεις φορές επάνω. 1
aligato1000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου On 29/12/2024 at 10:55, xsterg said: εγω εδωσα μια συμβουλη απο την θεση του μεσου σοφρωνα ανθρωπου. τωρα εαν μερικοι θελουν να πουν την εξυπναδα τους και εαν θελουν να κανουν ομελετα με ξενα αυγα ειναι αλλη υποθεση. δεν σας παρεξηγω. ετσι σας εχουν μαθει. αλλα απο την στιγμη που σας ειπαν το σωστο και δεν το ακουσατε εχετε συμμετοχη στο δραμα που θα επακολουθησει. μην πειτε μετα με εδιωξαν απο την δουλεια, αρρωστησα και μου παιρνουν το σπιτι. αποδεχθειτε το και δωστε το πισω. αλλωστε δεν ηταν δικο σας. ενοικιο πληρωνατε και δεν το ειχατε καταλαβει. παψατε να πληρωνετε το ενοικιο και σας εβγαλαν απο το σπιτι. τι πιο λογικο και σωστο? Δεν βλέπουν κοσμα μαρινακη greeconomics...υπαρχουν και μακακες...
magicnumbers Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε 5000 ευρώ δεν πουλιοντουσαν ούτε ερειπωμένα διατηρητεα του 1800, όχι διαμέρισμα σε όροφο πολυκατοικίας στο Μεταξουργείο. Κάτι λάθος θα θυμάσαι η θα υπήρχε κάποιος πολύ σοβαρός λόγος που το έβαλε τόσα ο ιδιοκτήτης. Λίγα χρόνια μετά έβρισκες με 10-15k υπόγειες γκαρσονιέρες η και σε όροφο σε κακές περιοχές. Μια γνωστή μου μπόρεσε και αγόρασε τότε μια για να μένει και τώρα αισθάνεται πολυ τυχερή γιατί το ίδιο ακίνητο θα είχε πάει τρεις φορές επάνω. Κ όμως το θυμάμαι σαν τώρα έμενε μια γνωστη στην ίδια πολυκατοικία. το σπίτι ήταν σε αρκετά άσχημη κατάσταση για χρόνια με τζάμια σπασμένα περιστέρια μέσα κλπ ήθελε πάρα πολύ καθαριότητα βέβαια για να έρθει στα ίσα του σαν αυτά που βλέπεις σε κάτι εκπομπές αλλά όλα γίνονται. Λοιπές γκαρσονιέρουλες κ δυαρακια από 15-25 30 χιλιάρικα ήταν πολύ νορμαλ αυτή την εποχή επίσης οποίος έκανε κίνηση σήμερα δε το έχει μετανιώσει. Σήμερα έχουν 3 φορές απάνω με μια πόρτα ασφαλείας απτά πρακτικερ κ 2 κουβάδες σούπερ νεοπαλ 10 ώρες πριν, dsi44 είπε 130κ 76τμ 2ος 1976 Ήδη 50 χρόνων σπίτι με διάρκεια ζωής σκυροδέματος 50 χρόνια αλλά αυτό κάνεις μεσίτης δε γνωριζει-η αποκρυπτει- ενώ αγοραστές σίγουρα έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Για αντισεισμικό κανονισμό ούτε καν. Εκτός προδιαγραφών. Ήδη 50 λοιπόν κ σε 20 που θα το ξεχρεωσει θαναι 70 κ βλέπουμε..αν κ στατιστικα θα τον προλάβει το επόμενο 6αρι ρίχτερ κ θανοιξει σα γαρύφαλο.κ Ω του θαύματος θα ανακαλύψει η πολιτεία ότι το 70% του "real estate" (οι καραμανλικες αντιπαροχής της εποχής) είναι ακατάλληλο προς εκμετάλλευση. 1 1
mariosnik_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, magicnumbers είπε Κ όμως το θυμάμαι σαν τώρα έμενε μια γνωστη στην ίδια πολυκατοικία. το σπίτι ήταν σε αρκετά άσχημη κατάσταση για χρόνια με τζάμια σπασμένα περιστέρια μέσα κλπ ήθελε πάρα πολύ καθαριότητα βέβαια για να έρθει στα ίσα του σαν αυτά που βλέπεις σε κάτι εκπομπές αλλά όλα γίνονται. Λοιπές γκαρσονιέρουλες κ δυαρακια από 15-25 30 χιλιάρικα ήταν πολύ νορμαλ αυτή την εποχή επίσης οποίος έκανε κίνηση σήμερα δε το έχει μετανιώσει. Σήμερα έχουν 3 φορές απάνω με μια πόρτα ασφαλείας απτά πρακτικερ κ 2 κουβάδες σούπερ νεοπαλ Ήδη 50 χρόνων σπίτι με διάρκεια ζωής σκυροδέματος 50 χρόνια αλλά αυτό κάνεις μεσίτης δε γνωριζει-η αποκρυπτει- ενώ αγοραστές σίγουρα έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Για αντισεισμικό κανονισμό ούτε καν. Εκτός προδιαγραφών. Ήδη 50 λοιπόν κ σε 20 που θα το ξεχρεωσει θαναι 70 κ βλέπουμε..αν κ στατιστικα θα τον προλάβει το επόμενο 6αρι ρίχτερ κ θανοιξει σα γαρύφαλο.κ Ω του θαύματος θα ανακαλύψει η πολιτεία ότι το 70% του "real estate" (οι καραμανλικες αντιπαροχής της εποχής) είναι ακατάλληλο προς εκμετάλλευση. Μία χαρά είναι το μπετον 50 ετών, και 80 να πάει καλά θα είναι. Το δικό μας είναι 100 τώρα. Στον σεισμό του 99 καλά άντεξε. 1 1
phanispal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Το θέμα είναι όταν το ξεχρεώσει θα έχει δώσει εύκολα 350.000€ και θα έχει πλέον δικό του ένα οίκημα στα όρια του κατεδαφίσιμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα