Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήραν τα λεφτά του ΟΕΚ και τα χάρισαν στις τράπεζες - ταυτόχρονα κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων που λόγω αύξησης επιτοκίων θα ξανακολλουσε. Κρατώντας ψηλά τις τιμές για τα σαπακια, ευνοούνται και τα funds που έχουν ένα σωρό για πλειστηριασμούς - αλλά και οι τράπεζες για όσα δάνεια έχουν κρατήσει. Τέλος ευνοούνται και οι πωλητές που ξεφορτώνονται παλιά σπίτια. Και κάπου εκεί πεθαίνει η στεγαστική πολιτική της χώρας 

• Like 4
  • Απαντ. 398
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συνεχίζεται το εκτός θέματος

Spoiler

Έμμεσα ναι. Και μιλαμε για σοβαρά ποσά.

Ενδιαφέρον έχει και η πρόσφατη ιστορία του greekonomics που λέει με απλά λόγια πως λειτουργεί η διαπλοκή. Κάνουμε σαν να ανακαλύψαμε το τροχό βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που έκανα αίτηση, στην γυναίκα μου δεν ήρθε κάποια ειδοποίηση. 

Φαινόταν κανονικά σαν σύζυγός όταν έκανα την αίτηση όπως και το παιδί κανονικά.

Όταν μπαίνει στο site την αφήνει και αυτήν να κάνει κανονικά αίτηση και αυτή... σωστό είναι αυτό?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος.Αν έχω υψηλή κυριότητα και μένουν  οι γονείς μου στο σπίτι που έχουν την επικαρπία μπορώ να συμμετάσχω στο πρόγραμμα;Ευχαριστώ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Aleksandros Aggelopoulos είπε

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος.Αν έχω υψηλή κυριότητα και μένουν  οι γονείς μου στο σπίτι που έχουν την επικαρπία μπορώ να συμμετάσχω στο πρόγραμμα;Ευχαριστώ

Μόνο αν οι κύριοι χώροι είναι κάτω από 50τμ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά όταν λέει έως 150 τμ εννοεί μόνο το σπίτι; Αν το σπίτι είναι σε οικόπεδο 200 τμ αλλά το σπίτι είναι 150;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Soki11 είπε

Καλημέρα παιδιά όταν λέει έως 150 τμ εννοεί μόνο το σπίτι; Αν το σπίτι είναι σε οικόπεδο 200 τμ αλλά το σπίτι είναι 150;

Τα 150 τμ αφορούν τους κύριους χώρους της κατοικίας 

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά..δεν μπορώ να το βρω πουθενά ..λέει ότι η προέγκριση ισχύει για 2 μήνες τουλάχιστον. Δηλαδή αν εγκριθεί η επιλεξιμότητα μου, έχω μόνο 2 μήνες να παρουσιάσω σπίτι στην τράπεζα ;
Εγώ θέλω να κάνω αίτηση αλλά δεν βρήκα σπίτι ακόμα. Αν κάνω αίτηση , καταλαβαίνω ότι θα ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος ..και αν δεν βρω σπίτι σε 2 μήνες ; 

Δημοσ.

Με τα επιτόκια βγάλατε άκρη; Η πιο δελεαστική επιλογή φαίνεται της Attica που λέει από 0,8% έως 2%, αλλά με τι κριτίρια άραγε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dialteo είπε

Ρε παιδιά..δεν μπορώ να το βρω πουθενά ..λέει ότι η προέγκριση ισχύει για 2 μήνες τουλάχιστον. Δηλαδή αν εγκριθεί η επιλεξιμότητα μου, έχω μόνο 2 μήνες να παρουσιάσω σπίτι στην τράπεζα ;
Εγώ θέλω να κάνω αίτηση αλλά δεν βρήκα σπίτι ακόμα. Αν κάνω αίτηση , καταλαβαίνω ότι θα ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος ..και αν δεν βρω σπίτι σε 2 μήνες ; 

Γίνεται αίτηση παράτασης και εάν λήξει μπορείς να ξανακάνεις αίτηση για όσο υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια.

Στην τράπεζα ξέρουν καλά όλες αυτές τις λεπτομέρειες.

BTW δεν έπρεπε να περιμένεις να ξεκινήσει το πρόγραμμα για να ψάξεις σπίτι. Αυτό είναι το δυσκολότερο κομμάτι της υπόθεσης.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Conan2046 said:

Με τα επιτόκια βγάλατε άκρη; Η πιο δελεαστική επιλογή φαίνεται της Attica που λέει από 0,8% έως 2%, αλλά με τι κριτίρια άραγε;

Γνωρίζεις πόσο έχουν Πειραιώς και Eurobank ; 
Πως μπορώ να το δω και από που 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Simeon είπε

Γίνεται αίτηση παράτασης και εάν λήξει μπορείς να ξανακάνεις αίτηση για όσο υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια.

Στην τράπεζα ξέρουν καλά όλες αυτές τις λεπτομέρειες.

BTW δεν έπρεπε να περιμένεις να ξεκινήσει το πρόγραμμα για να ψάξεις σπίτι. Αυτό είναι το δυσκολότερο κομμάτι της υπόθεσης.

Όντως το δυσκολότερο είναι το να βρεις το σπίτι. Δεν ξεκίνησα να ψάχνω τώρα βέβαια, ψάχνω από το Σεπτέμβρη. Ευχαριστώ για την απάντηση!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Edito είπε

Γνωρίζεις πόσο έχουν Πειραιώς και Eurobank ; 
Πως μπορώ να το δω και από που 

Από εδώ τα βρήκα γιατί από τις σελίδες των τραπεζών δεν είχα βγάλει άκρη, πλην Πειραιώς:

https://www.powergame.gr/trapezes/788000/spiti-mou-2-ti-dinoun-oi-trapezes-gia-stegastika-1-dis-evro/ςε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...