Morosana Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Και να υπάρχουν σπίτια που θα πληρούν τις διαδικασίες θα χρειαστούν μήνες να ξεμπλοκαρουν ενώ το πρόγραμμα τρέχει για ορισμένο χρόνο
Metaksas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Αφού οι ίδιες οι τράπεζες θα τα προωθούν λέει το άρθρο.
Morosana Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Στα funds ανήκουν τα δάνεια και όχι τα ακίνητα τεράστια διαφορά 1 ώρα πριν, Metaksas είπε Αφού οι ίδιες οι τράπεζες θα τα προωθούν λέει το άρθρο.
nikοs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Αν το σπίτι είναι 157 τετραγωνικά υπάρχει περίπτωση να περάσει στο πρόγραμμα;
tharorris Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Στις 13/2/2025 στις 8:02 ΠΜ, kover είπε έκανα ηλεκτρονικά αίτηση στην Πειραιώς για 130k και σήμερα πήρα προέγκριση. το ποσό αυτό θα μπορέσω να το πάρω όλο ανεξάρτητα από την αντικειμενική αξία του σπιτιού ή μπορεί να μειωθεί; Είχες βάλει και στοιχεία ακινήτου στην αίτηση ή γενικά έστειλες για προέγκριση;
kazantzidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, nikοs είπε Αν το σπίτι είναι 157 τετραγωνικά υπάρχει περίπτωση να περάσει στο πρόγραμμα; Οχι γιατι να υπαρχει; 1
nikοs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, kazantzidis είπε Οχι γιατι να υπαρχει; Δεν γνωρίζω.Μήπως καποιοι χώροι δεν προσμετρούνται (πχ. σκάλα, αν έχει σοφίτα κλπ.)
gpdrama Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, nikοs είπε Δεν γνωρίζω.Μήπως καποιοι χώροι δεν προσμετρούνται (πχ. σκάλα, αν έχει σοφίτα κλπ.) Οι βοηθητικοι χωροι δεν μετρανε. Πρεπει να ειναι καθαρα κατω απο 150. 2
MrWayne Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Περιμένω τωρα περίπου 2 βδομαδες για μια προέγκριση της τράπεζας. Έχει τύχει να περιμένει καποιος τοσο πολύ για την προέγκριση? Επίσης μετα απο 2 βοδμαδες να μην περιμενω καλα αποτελεσματα? Γιατί εχω ακούσει για θετικες απαντήσεις σε προεγκριση ετνος 3-4 εργασιμων.
txcellas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Ναι η προεγκριση δίνεται μεσα σε λίγες μέρες. Ίσως από τις πολλές αιτήσεις να μην έχουν πιάσει ακόμα τη δικιά σου. Πιστεύω και αρνητική να ηταν η απάντηση θα σε ενημερωναν.
lambroszekis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, MrWayne είπε Περιμένω τωρα περίπου 2 βδομαδες για μια προέγκριση της τράπεζας. Έχει τύχει να περιμένει καποιος τοσο πολύ για την προέγκριση? Απο alpha bank ίδια καθυστέρηση..Μου είπανε οτι πέσανε πολλές αιτήσεις και έχει αναμονή..
salous Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο, έχω πάρει προέγκριση από την τράπεζα και σήμερα έστειλα ΗΤ του ακινήτου που βρηκα και είναι στα 80.000€ αυτό που με αγχώνει λίγο είναι πως δεν θα ήθελα να το κοστολογήσει πολύ πιο χαμηλά η τράπεζα ώστε και να μην πέσει και η προέγκριση που έχω. Γενικά το σπίτι είναι φουλ ανακαινισμένο το 2023 απλά δεν έχει θέρμανση και ανάλογα και με τη περιοχή δεν ξέρω αν τελικά θα το κοστολογήσουν πιο χαμηλά. Είναι κάτι που έχει συμβεί σε κάποιον;
Dark_Nightfall Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, salous είπε Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο, έχω πάρει προέγκριση από την τράπεζα και σήμερα έστειλα ΗΤ του ακινήτου που βρηκα και είναι στα 80.000€ αυτό που με αγχώνει λίγο είναι πως δεν θα ήθελα να το κοστολογήσει πολύ πιο χαμηλά η τράπεζα ώστε και να μην πέσει και η προέγκριση που έχω. Γενικά το σπίτι είναι φουλ ανακαινισμένο το 2023 απλά δεν έχει θέρμανση και ανάλογα και με τη περιοχή δεν ξέρω αν τελικά θα το κοστολογήσουν πιο χαμηλά. Είναι κάτι που έχει συμβεί σε κάποιον; Πόσα τμ είναι , σε ποια περιοχή , και έτος κατασκευής ; 6 ώρες πριν, salous είπε Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο, έχω πάρει προέγκριση από την τράπεζα και σήμερα έστειλα ΗΤ του ακινήτου που βρηκα και είναι στα 80.000€ αυτό που με αγχώνει λίγο είναι πως δεν θα ήθελα να το κοστολογήσει πολύ πιο χαμηλά η τράπεζα ώστε και να μην πέσει και η προέγκριση που έχω. Γενικά το σπίτι είναι φουλ ανακαινισμένο το 2023 απλά δεν έχει θέρμανση και ανάλογα και με τη περιοχή δεν ξέρω αν τελικά θα το κοστολογήσουν πιο χαμηλά. Είναι κάτι που έχει συμβεί σε κάποιον; Πόσα τμ είναι , σε ποια περιοχή , και έτος κατασκευής ; διαμέρισμα ; αν ναι όροφος ;
Simeon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, salous είπε Είναι κάτι που έχει συμβεί σε κάποιον; Φυσικά, πολλοί στεναχωρηθηκαν έτσι. Περίμεναν για παράδειγμα να πάρουν από την τράπεζα 150.000 για διαμέρισμα 70τμ του 70 και η τράπεζα έδινε τελικά 90.000
xartemporas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Υπάρχει και το https://thehomli.com/el-gr/valuation , που μπορείς να υπολογίσεις στο περίπου την αντικειμενική αξία ενός σπιτιού, βαση των χαρακτηριστικών του. Δεν υποστηρίζεται για όλες τις περιοχές, αλλά μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από xartemporas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα