Edito Δημοσ. Παρασκευή στις 09:53 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:53 πμ Καλημέρα , υπάρχει θέμα αν είναι ημιτελής ;
xartemporas Δημοσ. Παρασκευή στις 09:59 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:59 πμ 6 minutes ago, Edito said: Καλημέρα , υπάρχει θέμα αν είναι ημιτελής ; Ναι, δεν πρεπει να ειναι ημιτελες το σπιτι.
BillFromLarissa Δημοσ. Παρασκευή στις 10:20 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:20 πμ 26 λεπτά πριν, Edito είπε Καλημέρα , υπάρχει θέμα αν είναι ημιτελής ; Ναι δεν συμμετέχουν τα ημιτελή ακίνητα.
JDimi Δημοσ. Παρασκευή στις 11:25 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:25 πμ 12 ώρες πριν, BillFromLarissa είπε Έτσι γνωρίζω. Τι να πω, αυτό όμως ξέρω. Έστειλα ερωτημα, θα ενημερώσω όταν λάβω απάντηση
AntiCambeR Δημοσ. Σάββατο στις 08:32 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:32 πμ Δυστυχώς κάποιοι δεν είχαμε χρήματα τις καλές εποχές, που τα σπίτια ήταν φθηνά. Τώρα ούτε παλιά γκαρσονιέρα δεν μπορώ να αγοράσω με σκοπό να μείνω, όχι για να το νοικιάσω. Δάνειο είχα σκοπό να πάρω κάπου το 2006, όταν ήμουν κάπου 25 ετών, και είχα κάποιο ποσό στην άκρη, μετά απο 8-10 έτη εργασίας, όταν έμαθα ότι σε 1-2 χρόνια θα γινόταν απόσχιση και πώληση, δίστασα.2 χρόνια μετά, έγινε πτώχευση, έχασα 1 χρόνο δεδουλεμένα, αποζημίωση και ταμείο ανεργίας.Συν όσα ξόδεψα δικά μου όσο έμεινα άνεργος.30K+ οικονομική ζημιά. Πρίν 15 χρόνια, ο μισθός μου ήταν ίδιος με τώρα, αλλά καμία σχέση το κόστος ζωής.Σχετικά με τις τότε τιμές των σπιτιών, δεν θυμάμαι τις τιμές, δεν πρόλαβα καν να ασχοληθώ. 6 2
fokion129 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:19 μμ Βλέπω κανένας ιδιοκτήτης δεν προτιμάει το σπίτι 2 γιατί κανείς το συμβόλαιο και τα λεφτά τα περνεις μετα απο πολυ καιρο
paylidis Δημοσ. Δευτέρα στις 09:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:38 μμ (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, fokion129 είπε Βλέπω κανένας ιδιοκτήτης δεν προτιμάει το σπίτι 2 γιατί κανείς το συμβόλαιο και τα λεφτά τα περνεις μετα απο πολυ καιρο Πράγμα απόλυτα λογικό. Αν το κράτος θέλει να κάνει κοινωνική πολιτική με δικούς του όρους ας επαναφέρει τον οργανισμό εργατικής κατοικίας ή κάποια παρόμοια σύμπραξη πχ ΣΔΙΤ, και να κτίσει ότι θέλει όπου θέλει όπως θέλει και να τα πουλάει όπως θέλει με οτι προ θέλει. Δε γίνεται να κάνουν κοινωνική πολιτική με ξένες τσέπες και ξένα ακίνητα, εις βάρος αυτών που ακόμα ελπίζουν και εις βαρών όσων είτε έτυχε είτε πάλεψαν για να έχουν 4 τοίχους… Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:19 μμ από paylidis 6 2
zlave Δημοσ. Δευτέρα στις 11:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:32 μμ τα προτιμάνε με μεγαλύτερες προκαταβολές ή μαύρα, πράγμα που δε συμφέρει τον δανειολήπτη αν στηρίζεται στο 90% της τράπεζας χωρίς να έχει αρκετό ρευστό.
dsi44 Δημοσ. χθες στις 12:17 πμ Δημοσ. χθες στις 12:17 πμ γιατι το λες αυτο ...μια χαρα συναινεση υπαρχει για μαυρο και στις τραπεζες
Edito Δημοσ. χθες στις 01:04 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 01:04 πμ Εγώ ξέρω πως δεν υπάρχει τπτ κάτω από 200κ και μερικά είναι 200κ του 70 4
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 6 ώρες πριν, Edito είπε Εγώ ξέρω πως δεν υπάρχει τπτ κάτω από 200κ και μερικά είναι 200κ του 70 Δεν λέει τίποτα αυτό το δεδομένο. Η τιμή ανά τμ παίζει ρόλο. Κάτω από 1000 ευρώ το τμ δεν υπάρχει σχεδον τίποτα και καλώς για μένα. Τα περισσότερα σπίτια είναι στα 1500 με 2500 το τμ οπότε μέσος όρος περί τα 2000. Τώρα αν θες σπίτι 100 - 150τμ κάπου τόσα θα ζητήσουν.
phanispal Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Το πρόγραμμα είναι για 70-150 τετραγωνικά και υποτίθεται στα πλαίσια αντιμετώπισης του δημογραφικού, άρα για οικογένειες. Οπότε κάτω από 80 τετραγωνικά για 2 υπνοδωμάτια δύσκολο. Άρα με το μέσο όρο που επισημαίνεις, πάμε εύκολα στα 160Κ. Απλά το 2Κ ανά τετραγωνικό θεωρώ πως είναι συντηρητικό σε σχέση με την πραγματικότητα, εξού και τα 200Κ δεν είναι τυχαίο νούμερο. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2K σε όροφο σε καλή περιοχή της Αθήνας παίζει μονο σε περίπτωση που θέλει ανακαίνιση day one. Γενικά το πρόγραμμα έχει φαινομενικά καλές προθέσεις αλλά τελικά στρεβλώνει άλλη μια φορά την αγορά. 2
Simeon Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Εγώ είχα δει πολλά που όντως ήταν γύρω στα 2κ/τμ αλλά δεν χρειάζονταν ανακαίνιση, ήταν ήδη φτιαγμένα. Ωστόσο ήταν σε χάλια κτίριο ή μέτρια γειτονιά. Μιλάμε για κατασκευές πριν το 80. Εξαίρεση ένα στον κόκκινο μύλο (100τμ 140.000) που ήταν του 95 και ήταν ευκαιρία αν εξαιρέσεις την περιοχή. Τελικά ήμουν τυχερός, μετά από ψάξιμο βρήκα στον 3ο σε καλή γειτονιά, δύο τετράγωνα από στάση μετρό και κοντά σε σχολεία/σούπερ/πάρκα με 1.900/τμ που ενώ ήταν παλιό, δεν χρειαζόταν ανακαίνιση. Σφίχτηκα και την έκανα εκτός από κουφώματα. Όποιος είναι ή θέλει να πάει στην περιφέρεια αυτό το πρόγραμμα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία αν έχει λύσει το θέμα της δουλειάς.
Edito Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες Πευκάκια ; ή Περισσό 3 hours ago, Simeon said: Εγώ είχα δει πολλά που όντως ήταν γύρω στα 2κ/τμ αλλά δεν χρειάζονταν ανακαίνιση, ήταν ήδη φτιαγμένα. Ωστόσο ήταν σε χάλια κτίριο ή μέτρια γειτονιά. Μιλάμε για κατασκευές πριν το 80. Εξαίρεση ένα στον κόκκινο μύλο (100τμ 140.000) που ήταν του 95 και ήταν ευκαιρία αν εξαιρέσεις την περιοχή. Τελικά ήμουν τυχερός, μετά από ψάξιμο βρήκα στον 3ο σε καλή γειτονιά, δύο τετράγωνα από στάση μετρό και κοντά σε σχολεία/σούπερ/πάρκα με 1.900/τμ που ενώ ήταν παλιό, δεν χρειαζόταν ανακαίνιση. Σφίχτηκα και την έκανα εκτός από κουφώματα. Όποιος είναι ή θέλει να πάει στην περιφέρεια αυτό το πρόγραμμα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία αν έχει λύσει το θέμα της δουλειάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα