Papakaliati Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, laxanoulis said: Εγώ θα προτιμήσω να περιμένω γιατί οι τιμές είναι στα ύψη. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του στο κάτω κάτω. Δεν ανάγκασα κανέναν να μην προχωρήσει με το πρόγραμμα. Την άποψη μου λέω. Καλά, ναι. Όντως μπορεί να πέσει μετεωρίτης ξαφνικά. Έστω και μια μικρή μείωση τιμών στα επόμενα 3, 4, 5 χρόνια θα είναι κέρδος. Τώρα για τα επιτόκια δεν νομίζω η Πειραιώς να κάνει μαμουνιες, όσο λαμόγια και αν είναι οι τράπεζες γενικά. Επίσης, το 2.2% του προγράμματος είναι ήδη το μισό με την προϋπόθεση ότι το 50% είναι με 0%. Μας είπε επί λέξη ο υπάλληλος ότι το επιτόκιο κανονικά θα ήταν 4.4% αλλά επειδή το 50% είναι με 0% επιτόκιο διαμορφώνεται ουσιαστικά στα 2.2%. Άρα το 2.2 το αντιστοίχισε με το 3.5% του κανονικού στεγαστικού κανονικά. Εάν μας έλεγε μπαρουφες, δεν ξέρω. Δεν είναι μόνο το κέρδος το μισό επιτόκιο, και το spread είναι σημαντικά μειωμένο από αυτο που κανονικά δίνουνε. 1,4% στο σπίτι μου 2 αντί για 2,4% που παίρνει κάποιος στην καλύτερη εκτός. Άρα η το κέρδος είναι ακόμη μεγαλύτερο από το μισό επιτόκιο. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από Papakaliati
Xdanger Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Έστω και μια μικρή μείωση τιμών στα επόμενα 3, 4, 5 χρόνια θα είναι κέρδος Αν πέσουν 16 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Επίσης, το 2.2% του προγράμματος είναι ήδη το μισό με την προϋπόθεση ότι το 50% είναι με 0%. Μας είπε επί λέξη ο υπάλληλος ότι το επιτόκιο κανονικά θα ήταν 4.4% αλλά επειδή το 50% είναι με 0% επιτόκιο διαμορφώνεται ουσιαστικά στα 2.2%. Άρα το 2.2 το αντιστοίχισε με το 3.5% του κανονικού στεγαστικού κανονικά. Εάν μας έλεγε μπαρουφες, δεν ξέρω. Πως το 4.4% έγινε 3.5%? Πήρες προέγκριση ή λες τι σου είπε ο υπάλληλος?
laxanoulis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Xdanger είπε Αν πέσουν Πως το 4.4% έγινε 3.5%? Πήρες προέγκριση ή λες τι σου είπε ο υπάλληλος? Αν πέσουν. Αλλά αν πέσουν? Αυτά μας είπαν όταν κάναμε αίτηση για προέγκριση. Ίσως έχουν διαφορετικό επιτόκιο για διαφορετικά δάνεια? Δεν γνωρίζω. Δεν το έψαξα. Και δεν έχω πάρει προέγκριση ακόμα. 10 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Δεν είναι μόνο το κέρδος το μισό επιτόκιο, και το spread είναι σημαντικά μειωμένο από αυτο που κανονικά δίνουνε. 1,4% στο σπίτι μου 2 αντί για 2,4% που παίρνει κάποιος στην καλύτερη εκτός. Άρα η το κέρδος είναι ακόμη μεγαλύτερο από το μισό επιτόκιο. Παίζει ρόλο και το ποσό του ακινήτου. Εάν έχεις μικρό δάνειο και το αποπληρώνει γρηγορότερα το επιτόκιο πάει στο κεφάλαιο. Άρα ίσως μετριάσεις το έξτρα επιτόκιο με την μεγαλύτερη ευελιξία που έχεις χωρίς τους όρους του προγράμματος.
paylidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, phanispal είπε Κι εγώ αναρωτιέμαι πού το βλέπουν κάποιοι ότι κάποια στιγμή θα αρχίσουν να πέφτουν. Ηδη είχε αρχισει να σταθεροποιείται και να ψιλοπεφτει η αγορά, ακομα και στα καινουργια και σε "VIP" περιοχές μαλιστα... απλα τωρα ξαναστρεβλώνεται με το σπιτι μου 2 γιατι ο καθε κατσαπλιας που εχει μια κληρονομια απο τη γιαγια του νομιζει οτι θα γινει πλουσιος απο το τριαράκι στη κυψελη με τα μωσαικά... 7
Morosana Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Ηδη είχε αρχισει να σταθεροποιείται και να ψιλοπεφτει η αγορά, ακομα και στα καινουργια και σε "VIP" περιοχές μαλιστα... απλα τωρα ξαναστρεβλώνεται με το σπιτι μου 2 γιατι ο καθε κατσαπλιας που εχει μια κληρονομια απο τη γιαγια του νομιζει οτι θα γινει πλουσιος απο το τριαράκι στη κυψελη με τα μωσαικά... Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι εδώ και ένα χρόνο όταν επισκεπτόμαι τη μάνα μου όλες οι πολυκατοικίες που χτίζονται στον Κοκκιναρά ή πάγωσαν ή πάνε με ρυθμούς χελώνας. Λίγο οι αλλαγές στη visa, λίγο η έλλειψη ρευστότητας και λίγο το θέμα με τον ΝΟΚ στο δήμο τράβηξαν χειρόφρενο 1
Simeon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Morosana είπε Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι εδώ και ένα χρόνο όταν επισκεπτόμαι τη μάνα μου όλες οι πολυκατοικίες που χτίζονται στον Κοκκιναρά ή πάγωσαν ή πάνε με ρυθμούς χελώνας. Λίγο οι αλλαγές στη visa, λίγο η έλλειψη ρευστότητας και λίγο το θέμα με τον ΝΟΚ στο δήμο τράβηξαν χειρόφρενο Το αλαλούμ με τον ΝΟΚ ρήμαξε την αγορά, μιλάμε για χάος. Πάντως τα προγράμματα αυτά ανέβασαν τις τιμές περίπου 20% στην Αθήνα σε όσα σπίτια είχα δει ή μαθαίνω από γνωστούς. Οι οποίες ήταν ήδη ανεβασμένες λόγω της ανάπτυξης που πάει... τρένο. Γελοίες τιμές για σπίτια ερείπια, κατασκευές του ποδαριού από τις δεκαετίες του 60 και του 70, στην καλύτερη του 80. 2
paylidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, Morosana είπε Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι εδώ και ένα χρόνο όταν επισκεπτόμαι τη μάνα μου όλες οι πολυκατοικίες που χτίζονται στον Κοκκιναρά ή πάγωσαν ή πάνε με ρυθμούς χελώνας. Λίγο οι αλλαγές στη visa, λίγο η έλλειψη ρευστότητας και λίγο το θέμα με τον ΝΟΚ στο δήμο τράβηξαν χειρόφρενο Μειωση ζητησης - αφενος λόγω καλυψη αναγκων οσων ηθελαν κ αντεχαν οικονομικά τοσο fabulous σπιτι, και αφετερου λόγω τιμών στα επιπεδα αισχροκερδιας (όσοι ειχαν μαυρα τα έδωσαν). Το ιδιο (μηδενική προοδος-απουλητα τα περισσότερα) συμβαινει με πολλά που κτίζονται γενικότερα στα ΒΠ και ζητάνε 5-5.5+ χιλιάρικα το τμ... Στον αντιποδα σε καινουργιο συγκρότημα στο μαρούσι που το τμ πωλουνταν απο 2850 εως 3300€ δεν εμεινε ουτε WC να αγοράσεις (απο τα σχέδια κιολας και μεσα σε ουτε 1.5 μήνα εφυγαν ΟΛΑ και μιλάμε για πάνω απο 30 διαμερίσματα-το τελευταίο εκλεισε 30/12/24). Το συγκεκριμένο λοιπον παει τραινο και ολα τα υπολοιπα fabulous τριγύρω ειναι σταματημένα ή κινουνται με ρυθμό χελώνας εδώ και 6-12 μήνες (και μιλάμε για 6-7 μεγαλα συγκροτήματα/πολυκατοικίες). Δε φταίει μονο ο ΝΟΚ πάντως... 2
gos12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Παιδιά σπίτι που αποκτήθηκε από το πρόγραμμα μπορεί να δηλωθεί ένα μέρος σαν έδρα επιχείρησης;
Morosana Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, Simeon είπε Το αλαλούμ με τον ΝΟΚ ρήμαξε την αγορά, μιλάμε για χάος. Πάντως τα προγράμματα αυτά ανέβασαν τις τιμές περίπου 20% στην Αθήνα σε όσα σπίτια είχα δει ή μαθαίνω από γνωστούς. Οι οποίες ήταν ήδη ανεβασμένες λόγω της ανάπτυξης που πάει... τρένο. Γελοίες τιμές για σπίτια ερείπια, κατασκευές του ποδαριού από τις δεκαετίες του 60 και του 70, στην καλύτερη του 80. Στις συγκεκριμένες οικοδομές πιστεύω την πάτησαν με τα καινούργια όρια στα τετραγωνικά που απαιτούνται για να μπορεί να ενταχθεί στη visa και όχι τόσο στο χρηματικό όριο. Προσπάθησαν να βγάλουν όσα περισσότερα διαμερίσματα και φαίνεται να έχουν πρόβλημα
paylidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Simeon είπε Πάντως τα προγράμματα αυτά ανέβασαν τις τιμές περίπου 20% στην Αθήνα σε όσα σπίτια είχα δει ή μαθαίνω από γνωστούς. Οι οποίες ήταν ήδη ανεβασμένες λόγω της ανάπτυξης που πάει... τρένο. Γελοίες τιμές για σπίτια ερείπια, κατασκευές του ποδαριού από τις δεκαετίες του 60 και του 70, στην καλύτερη του 80. προφανως και τις ανεβασαν και 20% και ισως λιγο πιο πανω σε πιο "καλές" περιοχες... γνωστος πουλαει ~75τμ του 1975 στις τζιτζιφιές πληρως ανακαινισμένο 4ου προς 180.000 ακατεβατα (2400/τμ*) και ενω γελουσα στην αρχή φαινεται τελικά να εχει ζητηση μονο κ μονο λόγω αυτου του προγραμματος... Το πιο τραγικό ειναι οτι το ειχε παρει το 2014 προς 47000-μαζι με τα συμβολαιογραφικά εξοδα (ρημαδι βεβαια) και εκτοτε το νοικιαζε οπως ηταν προς 350-400 ευρώ... *εαν πας λιγο δεξια αριστερα σε αυτες τις περιοχες βρισκεις ολοκαινουργιο γυρω στα 3200-3300/τμ αλλα αυτο δε μπαινει στο προγραμμα Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από paylidis 2
Disrespect Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Πότε τελειωνει η μαλακία; Θέλω να αγοράσω ενα μικρό διαμέρισμα για τον γιό μου αλλά δεν θέλω να πληρώσω το καπέλο που βάζει ο καθε αχρηστος κληρονόμος.
meetme Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Terteri είπε Καλημέρα, Έχω επίσης πρόβλημα με τη βεβαίωση επιλεξιμοτητας και μπόρεσα να πιάσω γραμμή στο τηλέφωνο πριν λίγο. Η κυρία που με "εξυπηρέτησε" δεν είχε ιδέα για ποιον λόγο έχει γίνει αυτό το λάθος μιας και τα στοιχεία μας κλπ ήταν όλα σωστά όταν κάναμε την αίτηση. Μου είπε να επικοινωνήσω με την τράπεζα αν όντως δικαιούμαστε οικογενειακά. Τους είπα ότι έχουμε κάνει ήδη τα χαρτιά μας στην τράπεζα και είναι όλα οκ, όπως ότι έχω μιλήσει και με τον λογιστή μου και μου είπε ότι δεν βγάζει νόημα η απόρριψη. Τότε μου λέει στείλτε email. Εχω στείλει ήδη 3 email από τη μέρα της απόρριψης και δεν έχω λάβει κάποια απάντηση. Τότε μου λέει κάντε νέα αίτηση. Έχω κάνει νέα αίτηση και γι αυτό τον λόγο περιμένω κάποιος να μου δώσει μια εξήγηση για το τι ακριβώς συμβαίνει. Η απάντησή της για όλα αυτά ήταν ότι τότε θα πρέπει να περιμένω την απάντηση είτε από το αρμόδιο τμήμα στα email που έχω στείλει, είτε από την νέα αίτηση. Εν ολίγοις δεν ξέρουν που πάνε τα 4...Ολα υπολειτουργούν σε αυτή τη χώρα, κανένας δεν είναι υπεύθυνος για τίποτα, αλλά όλοι έχουνε μία υπεύθυνη θέση... Πώς γίνεται αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.. Πού στείλατε μέιλ;
Edito Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, meetme said: Πού στείλατε μέιλ; [email protected] Εδω έστειλα και εγώ . Μεχρι τώρα τπτ Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από Edito 2
mariosnik_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, paylidis είπε Ηδη είχε αρχισει να σταθεροποιείται και να ψιλοπεφτει η αγορά, ακομα και στα καινουργια και σε "VIP" περιοχές μαλιστα... απλα τωρα ξαναστρεβλώνεται με το σπιτι μου 2 γιατι ο καθε κατσαπλιας που εχει μια κληρονομια απο τη γιαγια του νομιζει οτι θα γινει πλουσιος απο το τριαράκι στη κυψελη με τα μωσαικά... Είναι τραγικό και στενάχωρο σε κάθε thread που θα ανοίξει σχετικά με ακίνητα να εμφανίζεται μια μερίδα κόσμου οι οποίοι ξεσπουν το μένος τους για διάφορους λόγους μέσω απόψεων και παρόμοιων χαρακτηρισμων σαν τους παραπάνω σε ιδιοκτήτες ακινήτων που τα έχουν βάλει για πώληση / ενοικίαση. Εσείς αν έχετε τόση εμπαθεια με τα σπίτια που προέρχονται από κληρονομιά γιαγιαδων, βρίσκονται στην Κυψέλη ή έχουν μωσαϊκό, να μην αγοράσετε ποτέ τέτοιο ακίνητο και να βρείτε με άλλα κριτήρια. Ακόμα καλύτερα αν σας τύχει από την γιαγιά σας κάτι, είτε κάντε το αποποίηση είτε πάρτε το και χαρίστε το μετά. Το ότι εσείς και πολλοί άλλοι έχετε την προσδοκία να σας "χαριστει" ένα ακίνητο στην τιμή που βολεύει εσάς δεν σημαίνει ότι θα το πράξει κιόλας ο ιδιοκτήτης του. Ο καθένας για τους λόγους του κοιτάει να βγάλει όσο πιο πολλά μπορεί και τον παίρνει από το αντικείμενο που θέλει να πουλήσει, ακίνητο, αυτοκίνητο κοκ, και πολύ καλά κάνει. Αν διαφωνείτε με αυτή την λογική, τότε εφαρμόστε την εσείς πρώτα σε ότι πουλατε, στις υπηρεσίες που παρέχετε, η ακόμα και να μην διεκδικήσετε κάτι παραπάνω στον μισθό σας. Το τι σημαίνει πλούσιος επίσης είναι θέμα υποκειμενικο. Πλούσιος δεν θεωρείσαι σε καμία περίπτωση επειδή θα πουλήσεις ένα ακίνητο παραπάνω από τον μέσο όρο η από την τιμή που θεωρείτε εσείς "λογική" η "normal" ως υποψήφιοι αγοραστές. Ειδικά σε μια χώρα με κόστος ζωής που θες το ελάχιστο 1000 ευρώ το μήνα για μια αξιοπρεπη ζωή στην Αθήνα, μετά μην σας κάνει εντύπωση γιατί το ενοίκιο είναι 1000 ευρώ, γιατί θες εργασία 20-25 ετών για να αγοράσεις ένα μεσο ακίνητο. Η αύξηση του κόστους ζωής φέρνει και αύξηση σε τιμές αγαθών προϊόντων και υπηρεσιών. Ο ιδιοκτήτης δεν είναι λεφτοδεντρο που του έρχονται τα λεφτά από τον ουρανό ώστε να μην έχει ανάγκες και να περιμένει ποτε θα κάνει την επόμενη ελεημοσύνη του ξεπουλωντας τα ακίνητα του. Είναι κατανοητό οτι υπάρχει πικρία σε κάποιους που θέλουν ένα ακίνητο και δεν βρισκουν. Αλλά μην φτάνουμε και σε υπερβολές. Στο τέλος θα πρέπει και να ντρεπομαστε δηλαδή επειδή βγάλαμε να πουλήσουμε το ακίνητο που κληρονομισαμε και δεν το βάζουμε να το πουλήσουμε στην τιμή που θεωρεί σωστά ο καθένας επειδή φαίνεται παλιό και έχει μωσαϊκό..... Spoiler Μην τρέχετε όλοι παιδιά, ειδικά για εσάς έχω ένα special ακίνητο, πλακάκι πάνω από παλιό δάπεδο και γυψοσανιδουλα πάνω από το παλιό ασοβαντιστο ντουβάρι, πρίζες διακόπτες ταμπλο καινούργια πάνω σε καλωδίωση του 60 από αυτή που η φάση και ουδέτερος είναι μαύρο χρώμα. Η γείωση βγήκε από την σωλήνα της ΕΥΔΑΠ μπήκε στο καλοριφέρ. Υδραυλικά μόνο νέες βρύσες απλά να φαίνονται, από πισω οι παλιοί χαλκοσωληνες. Για τα πλακάκια του μπάνιου δεν ξέραμε τι να κάνουμε, αντί για αλλαγή βάλαμε wd40 και τώρα φαίνονται γυαλιστερά. Τζάμπα δίνεται, το αφεντικό τρελάθηκε και ξεπουλαει. 33 λεπτά πριν, Disrespect είπε Πότε τελειωνει η μαλακία; Θέλω να αγοράσω ενα μικρό διαμέρισμα για τον γιό μου αλλά δεν θέλω να πληρώσω το καπέλο που βάζει ο καθε αχρηστος κληρονόμος. Να μην αγοράσεις τότε από κληρονόμο ακίνητο. Ψαξε να βρεις ιδιοκτήτη που θα το έχει αγοράσει ο ίδιος με δικά του λεφτά και όχι κληρονομιά. 1 4 2
paylidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Είναι τραγικό και στενάχωρο σε κάθε thread που θα ανοίξει σχετικά με ακίνητα να εμφανίζεται μια μερίδα κόσμου οι οποίοι ξεσπουν το μένος τους για διάφορους λόγους μέσω απόψεων και παρόμοιων χαρακτηρισμων σαν τους παραπάνω σε ιδιοκτήτες ακινήτων που τα έχουν βάλει για πώληση / ενοικίαση. Εσείς αν έχετε τόση εμπαθεια με τα σπίτια που προέρχονται από κληρονομιά γιαγιαδων, βρίσκονται στην Κυψέλη ή έχουν μωσαϊκό, να μην αγοράσετε ποτέ τέτοιο ακίνητο και να βρείτε με άλλα κριτήρια. Ακόμα καλύτερα αν σας τύχει από την γιαγιά σας κάτι, είτε κάντε το αποποίηση είτε πάρτε το και χαρίστε το μετά. Το ότι εσείς και πολλοί άλλοι έχετε την προσδοκία να σας "χαριστει" ένα ακίνητο στην τιμή που βολεύει εσάς δεν σημαίνει ότι θα το πράξει κιόλας ο ιδιοκτήτης του. Ο καθένας για τους λόγους του κοιτάει να βγάλει όσο πιο πολλά μπορεί και τον παίρνει από το αντικείμενο που θέλει να πουλήσει, ακίνητο, αυτοκίνητο κοκ, και πολύ καλά κάνει. Αν διαφωνείτε με αυτή την λογική, τότε εφαρμόστε την εσείς πρώτα σε ότι πουλατε, στις υπηρεσίες που παρέχετε, η ακόμα και να μην διεκδικήσετε κάτι παραπάνω στον μισθό σας. Το τι σημαίνει πλούσιος επίσης είναι θέμα υποκειμενικο. Πλούσιος δεν θεωρείσαι σε καμία περίπτωση επειδή θα πουλήσεις ένα ακίνητο παραπάνω από τον μέσο όρο η από την τιμή που θεωρείτε εσείς "λογική" η "normal" ως υποψήφιοι αγοραστές. Ειδικά σε μια χώρα με κόστος ζωής που θες το ελάχιστο 1000 ευρώ το μήνα για μια αξιοπρεπη ζωή στην Αθήνα, μετά μην σας κάνει εντύπωση γιατί το ενοίκιο είναι 1000 ευρώ, γιατί θες εργασία 20-25 ετών για να αγοράσεις ένα μεσο ακίνητο. Η αύξηση του κόστους ζωής φέρνει και αύξηση σε τιμές αγαθών προϊόντων και υπηρεσιών. Ο ιδιοκτήτης δεν είναι λεφτοδεντρο που του έρχονται τα λεφτά από τον ουρανό ώστε να μην έχει ανάγκες και να περιμένει ποτε θα κάνει την επόμενη ελεημοσύνη του ξεπουλωντας τα ακίνητα του. Είναι κατανοητό οτι υπάρχει πικρία σε κάποιους που θέλουν ένα ακίνητο και δεν βρισκουν. Αλλά μην φτάνουμε και σε υπερβολές. Στο τέλος θα πρέπει και να ντρεπομαστε δηλαδή επειδή βγάλαμε να πουλήσουμε το ακίνητο που κληρονομισαμε και δεν το βάζουμε να το πουλήσουμε στην τιμή που θεωρεί σωστά ο καθένας επειδή φαίνεται παλιό και έχει μωσαϊκό..... Απόκρυψη περιεχομένων Μην τρέχετε όλοι παιδιά, ειδικά για εσάς έχω ένα special ακίνητο, πλακάκι πάνω από παλιό δάπεδο και γυψοσανιδουλα πάνω από το παλιό ασοβαντιστο ντουβάρι, πρίζες διακόπτες ταμπλο καινούργια πάνω σε καλωδίωση του 60 από αυτή που η φάση και ουδέτερος είναι μαύρο χρώμα. Η γείωση βγήκε από την σωλήνα της ΕΥΔΑΠ μπήκε στο καλοριφέρ. Υδραυλικά μόνο νέες βρύσες απλά να φαίνονται, από πισω οι παλιοί χαλκοσωληνες. Για τα πλακάκια του μπάνιου δεν ξέραμε τι να κάνουμε, αντί για αλλαγή βάλαμε wd40 και τώρα φαίνονται γυαλιστερά. Τζάμπα δίνεται, το αφεντικό τρελάθηκε και ξεπουλαει. Να μην αγοράσεις τότε από κληρονόμο ακίνητο. Ψαξε να βρεις ιδιοκτήτη που θα το έχει αγοράσει ο ίδιος με δικά του λεφτά και όχι κληρονομιά. Δε πετυχες τιποτα, κυριολεκτικά εκτος θεματος και ουσίας... Δε δικαιουμαι αυτο το δανειο, δε χρειάζομαι κανένα δάνειο βασικά, και εχω ηδη αρκετά ακινητα, οποτε μιλάω απο τη πλευρα του ιδιοκτήτη και οχι του εν δυνάμει αγοραστή... Απο εκει κ περα επιμενω οτι αυτο το δανειο ειναι η χαρα του κατσαπλιά εκμεταλλευτη κερδοσκόπου που πουλάει φυκια για μεταξωτές κορδέλες... Προσωπικά ουδεποτε θα μπορουσα να αποδεχτώ μια τετοια κατασταση ως ιδιοκτητης, για αυτο και νοικιάζω/πουλάω με βαση τι αξιζει το εκαστοτε ακινητο και οχι την "αγορά" και ας εχω χασούρα... Καλυτερα να πιστευει ο ενοικιαστης οτι με "επιασε κοροιδο" και να πεφτει καθε μηνα το νοικι στην ώρα του παρα να με καταρίεται που του ανεβασα το νοικι 30-40-50+% επειδη "εκει ειναι η αγορά". Σε καθε περιπτωση προφανως και εχω βγαλει και εγω υπεραξία σε πώληση ακινήτου (ακομα και αυτοκινητου) αλλα αλλο πραγμα το κερδος (που περιλαμβάνει μεσα το ρισκο) και άλλο η αισχροκερδια... Μάλλον ανηκεις στη κατηγορία που ανεφερα για αυτο και θιχτηκες τοσο πολύ... πονανε οι αληθειες, σορρυ... 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα