yiankap Δημοσ. Παρασκευή στις 11:26 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:26 πμ 8 λεπτά πριν, kostas-1982 είπε Κι εγω εκανα την αιτηση για το προγραμμα στις 15/ 1 , αλλα δεν εχω ακόμα απάντηση. Ηθελα να ρωτησω όμως αν σας έχει ερθει καποιο mail με τον αριθμο πρωτοκολλου της αιτησης. Σε εμενα δεν εχει ερθει ουτε αυτο. Μονο οταν εγινε ο ελεγχος των στοιχειων της συζυγου και πατησε αποδοχη , της έγραψε εναν 6ψηφιο αριθμο και την ημερομηνία (οχι sms ,ουτε mail ) . Δηλαδη αν δεν τον σημειωσεις την ωρα εκεινη , δεν μπορεις να βρεις τον αριθμο πρωτοκολλου της αίτησης σου; Σε εσας έχει ερθει κατι που να αναφέρει αριθμό πρωτοκολλου αιτησης; (Σκέφτομαι μήπως πήγε κατι λάθος με την άιτηση μου ...) Όχι δεν ήρθε τίποτα ούτε σε εμένα...
Simeon Δημοσ. Παρασκευή στις 01:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:40 μμ 3 ώρες πριν, MaKek είπε Καλημερα,να κανω μια ερωτηση αν ξερει καποιος να απαντησει.Ειμαι εγγαμη αλλα με διαφορετικες δηλώσεις,ο ενας απο εμας ειναι τειρεσια απο μια παλια αγορα,του 2008 αν θυμαμαι καλα.Αν κανει ο αλλος που ειναι πεντακαθαρος την αιτηση θα μας το εεγκρινουν ή κοιτανε και τους δυο? Το έχω ξαναγράψει, να μην μπει στην αίτηση αυτός που ήταν/είναι στον τειρεσία. Βασικά αν φαίνεται ότι χρωστάει δάνειο είναι απίθανο να του εγκρίνουν αυτό.
vasilistimplalexis Δημοσ. Παρασκευή στις 03:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:06 μμ Καλησπέρα, την πρώτη μέρα έκανα 4-5 αιτήσεις στο gov.gr γιατί κολλούσε και με οδηγούσε στο να κάνω κάθε φορά νέα αίτηση. Έκανε συγκατάθεση σε όλες η σύζυγος. Και μπαίνει σήμερα η σύζυγος στο link της τελευταίας αίτησης και την άφησε να κάνει συγκατάθεση με σημερινό αριθμό πρωτοκόλλου. Τι φάση; Ακυρώνονται όλες οι προηγούμενες αιτήσεις; Ισχύουν όλες; Γιατί να σε αφήνει να κάνεις νέα αίτηση; Ακυρώνεται αυτόματα η παλιά; Ξέρει κανείς τίποτα;
colombiano747 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:00 μμ 19 ώρες πριν, chocorellos είπε να ρωτήσω κάτι? εγώ φαίνομαι άγαμος και το εισόδημα μου είναι κοντά στα κατωτατα όρια . έστω οτι βρίσκω ένα σπίτι με 3υ/δ στα 150000 και κάνω αίτημα. υπάρχει πιθανότητα να εγκριθω για αυτό το ποσό ή βλέπουν οικογενειακή κατάσταση κλπ και θα πούνε " α αυτός είναι άγαμος χωρις παιδιά οπότε θα του δώσουμε λιγότερα"? μου το είπανε μεσίτες αυτό και ήθελα να δω αν ισχύει και αν έχει ακούσει κανείς κατι Το ότι δεν έχεις παιδιά είναι θετικό για την αίτηση σου γιατί η τράπεζα το υπολογίζει ως έξοδα στο εισόδημα σου για να σ βγάλει το τελικό όριο έγκρισης. Γενικά, τσεκάρει πολλές παραμέτρους όπως εισόδημα 3 ετιας και πιο πίσω, άμα έχεις παιδιά, οικογενειακή κατάσταση , άμα έχεις άλλα δάνεια και πιστωτικές, ακίνητη και κινητές αξίες που κατέχεις, μέχρι και το ΤΚ που ζεις τώρα είναι κριτήριο τους. 2
panoramix222000 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:06 μμ 59 λεπτά πριν, vasilistimplalexis είπε Καλησπέρα, την πρώτη μέρα έκανα 4-5 αιτήσεις στο gov.gr γιατί κολλούσε και με οδηγούσε στο να κάνω κάθε φορά νέα αίτηση. Έκανε συγκατάθεση σε όλες η σύζυγος. Και μπαίνει σήμερα η σύζυγος στο link της τελευταίας αίτησης και την άφησε να κάνει συγκατάθεση με σημερινό αριθμό πρωτοκόλλου. Τι φάση; Ακυρώνονται όλες οι προηγούμενες αιτήσεις; Ισχύουν όλες; Γιατί να σε αφήνει να κάνεις νέα αίτηση; Ακυρώνεται αυτόματα η παλιά; Ξέρει κανείς τίποτα; Καλησπέρα! Και εγώ την πρώτη μέρα έκανα 2-3 αιτήσεις, αλλά δεν ξέρω τι γίνετε. Αναρωτίεμαι το ίδιο πράγμα.
txcellas Δημοσ. Παρασκευή στις 04:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:39 μμ 31 λεπτά πριν, panoramix222000 είπε Καλησπέρα! Και εγώ την πρώτη μέρα έκανα 2-3 αιτήσεις, αλλά δεν ξέρω τι γίνετε. Αναρωτίεμαι το ίδιο πράγμα. Και εγώ το ίδιο ρε παιδιά. Κολλούσε και έστελνε αβέρτα email. Έχω 5 email ότι έχω κάνει την αίτηση:)
chocorellos Δημοσ. Παρασκευή στις 04:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:48 μμ εμένα στην αίτηση του gov δεν μου έχει κάποιο δικό μου email ούτε μπορώ να κάνω επεξεργασία για να το δηλώσω
kostas-1982 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:54 μμ Mε το τμήμα εξυπηρέτησης που κατάφερα να επικοινωνήσω μου είπαν ότι μπορείς να κάνεις πολλές φορές αίτηση και για να σιγουρευτω , να ξανακανω. Εγώ απλώς δεν είχα σημειώσει τον αριθμό πρωτοκόλλου της πρώτης και έκανα άλλη μια , γιατί τον ζήτησε η τράπεζα. Ας ελπίσουμε πως θα εξεταστεί η πρώτη που έκανε ο καθένας και όχι η τελευταία, γιατί μάλλον πολλοί έκαναν το ίδιο πράγμα, πατώντας το link στο mail τους. Επίσης με εμημερωσαν πως αφού εβγαλε μήνυμα στη/στον σύζυγο ότι έχει υποβληθεί και ειναι υπό επεξεργασία, λογικά έχει κατατεθεί σωστά και περιμένουμε απάντηση μέσω sms ή mail για το αν κρίθηκα επιλεξιμος.
techplastic Δημοσ. Παρασκευή στις 06:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:45 μμ Καλησπέρα σε όλους , έχει κάνει κάποιος μέσο GOV την αίτηση για βεβαίωση επιλεξιμότητας ? Έχει περάσει 1 βδομάδα που έκανα την αίτηση και απάντηση δεν έχω λάβει ακόμα...... 🙁
Simeon Δημοσ. Παρασκευή στις 06:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:59 μμ 13 λεπτά πριν, techplastic είπε Καλησπέρα σε όλους , έχει κάνει κάποιος μέσο GOV την αίτηση για βεβαίωση επιλεξιμότητας ? Έχει περάσει 1 βδομάδα που έκανα την αίτηση και απάντηση δεν έχω λάβει ακόμα...... 🙁 Διάβασες έστω και το προηγούμενο από το δικό σου μήνυμα? 3
vasilistimplalexis Δημοσ. Παρασκευή στις 09:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:38 μμ Άρα άλλες 15 μέρες για να πάρουμε τη βεβαίωση από τη στιγμή που θα μάθουμε ότι είμαστε επιλέξιμοι;
Εψιλάντης Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 μμ 47 λεπτά πριν, vasilistimplalexis είπε Άρα άλλες 15 μέρες για να πάρουμε τη βεβαίωση από τη στιγμή που θα μάθουμε ότι είμαστε επιλέξιμοι; Αδερφέ καλησπέρα, γενικά θέλω να σου πω από την δική μου πλευρά πως μου συνέβησαν ακριβώς όλα όσα είχες πει σε προηγούμενο σου μήνυμα. Κάνω αίτηση μπαμ με το που ανοίγει η πλατφόρμα και λαμβάνω email και SMS με το υποτιθέμενο λινκ παρακολούθησης. Όπως καταλαβαίνεις έκανα και εγώ 120 αιτήσεις. Πλέον έχουν κόψει τα email επιβεβαίωσης (μάλλον γιατί όλοι την πάταγαν με το λινκ, δεν τους πέρασε από το μυαλό απλά να αφαιρέσουν το λινκ, δεν συζητάω καν για το να το φτιάξουν). Μίλησα τηλεφωνικά λοιπόν με την ελληνική αναπτυξιακή τράπεζα μιας και αυτή έχει αναλάβει το support. Δυστυχώς είχαν βάλει κάποιες κυρίες οι οποίες δεν είχαν γνώσεις πληροφορικής και σίγουρα δεν είχαν τρέξει δοκιμαστικά ούτε μια φορά την διαδικασία. Όταν τους ανέφερα για κόκκινα κουτάκια με το γνωστό κείμενο (Δεν έχετε δικαίωμα να εκτελέσετε αυτή την ενέργεια) και τι σημαίνουν, για πολλαπλές αιτήσεις από εμένα και από γνωστούς μου και ποια θα κοιτάξουν στο τέλος κλπ κλπ λάμβανα απαντήσεις τύπου: "Εμ κύριε το έχετε μπουκώσει το μηχάνημα, μπείτε από άλλο μπράζουερ". Στο τέλος μιας και δεν έβγαζε κανείς λογική, λαμβάνω και το καταπληκτικό "Εμ κύριε δε γνωρίζω τι μου λέτε για το ποια αίτηση θα κοιτάξουν από όλες που κάνατε, δεν έπρεπε να τις κάνετε, δεν είμαι και μέσα στο gov για να ξέρω, εδώ γίνεται χαμός. Και Κυριακές να δουλεύουμε δεν θα τελειώσουμε". Ίσως έχουν καταλάβει λοιπόν ότι η πλατφόρμα πάει για φόλα και για αυτό ένας φίλος πιο πάνω είπε πως πήρε προέγκριση χωρίς τον κωδικό. Τώρα τι να πω; Το δικό σού email τι ακριβώς είναι; Τι ρώτησες και έλαβες αυτή την απάντηση διότι αυτό που λες δεν το διάβασα μέσα στο κείμενο σου. 1
vasilistimplalexis Δημοσ. Σάββατο στις 12:10 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:10 πμ 1 ώρα πριν, Εψιλάντης είπε Αδερφέ καλησπέρα, γενικά θέλω να σου πω από την δική μου πλευρά πως μου συνέβησαν ακριβώς όλα όσα είχες πει σε προηγούμενο σου μήνυμα. Κάνω αίτηση μπαμ με το που ανοίγει η πλατφόρμα και λαμβάνω email και SMS με το υποτιθέμενο λινκ παρακολούθησης. Όπως καταλαβαίνεις έκανα και εγώ 120 αιτήσεις. Πλέον έχουν κόψει τα email επιβεβαίωσης (μάλλον γιατί όλοι την πάταγαν με το λινκ, δεν τους πέρασε από το μυαλό απλά να αφαιρέσουν το λινκ, δεν συζητάω καν για το να το φτιάξουν). Μίλησα τηλεφωνικά λοιπόν με την ελληνική αναπτυξιακή τράπεζα μιας και αυτή έχει αναλάβει το support. Δυστυχώς είχαν βάλει κάποιες κυρίες οι οποίες δεν είχαν γνώσεις πληροφορικής και σίγουρα δεν είχαν τρέξει δοκιμαστικά ούτε μια φορά την διαδικασία. Όταν τους ανέφερα για κόκκινα κουτάκια με το γνωστό κείμενο (Δεν έχετε δικαίωμα να εκτελέσετε αυτή την ενέργεια) και τι σημαίνουν, για πολλαπλές αιτήσεις από εμένα και από γνωστούς μου και ποια θα κοιτάξουν στο τέλος κλπ κλπ λάμβανα απαντήσεις τύπου: "Εμ κύριε το έχετε μπουκώσει το μηχάνημα, μπείτε από άλλο μπράζουερ". Στο τέλος μιας και δεν έβγαζε κανείς λογική, λαμβάνω και το καταπληκτικό "Εμ κύριε δε γνωρίζω τι μου λέτε για το ποια αίτηση θα κοιτάξουν από όλες που κάνατε, δεν έπρεπε να τις κάνετε, δεν είμαι και μέσα στο gov για να ξέρω, εδώ γίνεται χαμός. Και Κυριακές να δουλεύουμε δεν θα τελειώσουμε". Ίσως έχουν καταλάβει λοιπόν ότι η πλατφόρμα πάει για φόλα και για αυτό ένας φίλος πιο πάνω είπε πως πήρε προέγκριση χωρίς τον κωδικό. Τώρα τι να πω; Το δικό σού email τι ακριβώς είναι; Τι ρώτησες και έλαβες αυτή την απάντηση διότι αυτό που λες δεν το διάβασα μέσα στο κείμενο σου.
techplastic Δημοσ. Σάββατο στις 10:29 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:29 πμ 15 ώρες πριν, Simeon είπε Διάβασες έστω και το προηγούμενο από το δικό σου μήνυμα? Καλημέρα , θα μπορούσες απλά να γράψεις πως αυτό που ρωτάω έχει απαντηθεί ήδη σε άλλη σελίδα και όχι να ειρωνεύεσαι . 1
Simeon Δημοσ. Σάββατο στις 11:39 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:39 πμ 1 ώρα πριν, techplastic είπε Καλημέρα , θα μπορούσες απλά να γράψεις πως αυτό που ρωτάω έχει απαντηθεί ήδη σε άλλη σελίδα και όχι να ειρωνεύεσαι . Δεν το έγραψα ειρωνικά, τα τελευταία μηνύματα ήταν για αυτόν ακριβώς τον προβληματισμό που έχεις κι εσύ. Κυριολεκτικά το προηγούμενο ποστ από το δικό σου το έγραφε. Φιλικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα