Soki11 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Εγώ που έκανα την αίτηση και απάντηση δεν πήρα ακόμα από το gov? Παίζει να μην έγινε; Γιατί με τα χθεσινά θέματα πιθανό είναι
Alchemist` Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Soki11 είπε Εγώ που έκανα την αίτηση και απάντηση δεν πήρα ακόμα από το gov? Παίζει να μην έγινε; Γιατί με τα χθεσινά θέματα πιθανό είναι Την ίδια απορία είχα, αν ανοίξεις τον οδηγό της εφαρμογής, λέει ότι θα πρέπει να ελεγχθούν τα δεδομένα και οικονομικά στοιχεία σου. Απάντηση σε έως και 2 βδομάδες. Εγώ αφού την έκανα σήμερα και πάτησε αποδοχή η σύζυγος, ξαναέμπαινα στην εφαρμογή για να δώ τυχόν αποτέλεσμα και δημιουργούνταν νέα αίτηση με κάθε είσοδο.... 1
valantis123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Εμένα γιατί δεν ήρθε κανένα μνμ στην σύζυγο για αποδοχή...?
djuan1988 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 45 minutes ago, valantis123 said: Εμένα γιατί δεν ήρθε κανένα μνμ στην σύζυγο για αποδοχή...? Ούτε σε εμένα ήρθε κάτι, και έκανα 3 φορές αίτηση. Δε βγάζεις άκρη γενικά. 1
Conan2046 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Alchemist` είπε Καλησπέρα, παιδιά μπορεί να ρωτήσω κάτι που έχει ξανασυζητηθεί, τώρα ξεκίνησα να ψάχνω το θέμα.... Σε αντίθεση με το πρώτο πρόγραμμα (όπου σου δίναν την αξία του ακινήτου), αυτό το πρόγραμμα μπορεί να συμπεριλάβει και έξοδα τεχνικών εργασιών/επισκευών στο προς αγορά ακίνητο? 'Εχει απευθυνθεί κανείς σε κάποια τράπεζα που προσφέρει κάποιο τέτοιο πακέτο συμπληρωματικά με το πρόγραμμα, έστω και με άλλους όρους? Ευχαριστώ. Η Εθνική ανάφερε ότι δίνει συμπληρωματικά δάνεια με μειωμένο μεν επιτόκιο εκτός προγράμματος δε (προφανώς) 1
Simeon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Edito είπε Και accept να σου κάνουν από το gov.gr η τράπεζα μπορεί να το απορρίψει μου είπαν . Δηλαδη είναι κάπως 50-50 η πας αλλού Ισχύει και μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα αίτηση σε πάνω από μια τράπεζα. 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Το αν τηρούνται οι προϋποθέσεις δε χρειάζεται η τράπεζα να το απαντήσει. Αναφέρομαι στην προέγκριση. Κι έτσι μου μεταφέρθηκε σήμερα απο την υπάλληλο της Πειραιώς. Μπορεί να μου είπε και μπαρούφα. Ίσως τρέχει κάποια πιο γρήγορη διαδικασία προέγκρισης λόγω του προγράμματος. Έως 2 εβδομάδες είναι το επίσημο χρονικό περιθώριο για την προεγκριση. 3 ώρες πριν, kirileman είπε Όσοι έχετε ξεκινήσει τη διαδικασία, η τράπεζα ζητάει ηλεκτρονική ταυτότητα για την έγκριση; Αν ναι, μην περιμένετε να βρει πολλά με έτοιμη ηλεκτρονική ταυτότητα, θα πρέπει να δώσετε προκαταβολή πριν την έγκριση. Θα πάρετε το ρίσκο; Δεν ζητάει στην προεγκριση αλλά στην τελική είναι απαραίτητο προφανώς. Ελάχιστοι πωλητές έχουν ασχοληθεί, κάποιοι δεν έχουν καν ΠΕΑ. Καλά μπορείς να ζήσεις τρελές καταστάσεις. Πάντως από μένα όχι προκαταβολή ελαφρά τη καρδια, μπορεί να πάει στραβά για πολλούς λόγους και να μην προχωρήσει η μεταβίβαση. 3 ώρες πριν, Alchemist` είπε Σε αντίθεση με το πρώτο πρόγραμμα (όπου σου δίναν την αξία του ακινήτου), αυτό το πρόγραμμα μπορεί να συμπεριλάβει και έξοδα τεχνικών εργασιών/επισκευών στο προς αγορά ακίνητο? Όχι αλλά μπορείς να πάρεις έξτρα δάνειο επισκευαστικο. 2
Metaksas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου ρε παιδια δεν καταλαβα , οσοι πηγαν απο τραπεζα και δεν περιμεναν εγκριση απο gov ηρθε η απαντηση αμεσως δλδ?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Η έγκριση απο gov και η αίτηση για προέγκριση δανειοδότησης απο την τράπεζα είναι δύο διαφορετικά πράγματα. 20 λεπτά πριν, Simeon είπε Ισχύει και μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα αίτηση σε πάνω από μια τράπεζα. Έως 2 εβδομάδες είναι το επίσημο χρονικό περιθώριο για την προεγκριση. Δεν ζητάει στην προεγκριση αλλά στην τελική είναι απαραίτητο προφανώς. Ελάχιστοι πωλητές έχουν ασχοληθεί, κάποιοι δεν έχουν καν ΠΕΑ. Καλά μπορείς να ζήσεις τρελές καταστάσεις. Πάντως από μένα όχι προκαταβολή ελαφρά τη καρδια, μπορεί να πάει στραβά για πολλούς λόγους και να μην προχωρήσει η μεταβίβαση. Όχι αλλά μπορείς να πάρεις έξτρα δάνειο επισκευαστικο. 'Οντως προμοτάρουν τα επισκευαστικά και δε ξέρω μηπως είναι και μια καλή πάσα απο το κράτος στις τράπεζες για να τα πουλήσουν. Αντικειμενικά, στην Αθηνα σε νορμάλ περιοχές τα περισσότερα σπίτια που είναι στα όρια του προγράμματος, εαν δεν εχεις ακόμα 50,000 καβάτζα να ρίξεις για να πας σε κάτι των 250,000 π.χ., είναι άθλια και θέλουν βαριά ανακαίνιση. Οπότε από τη μια η τράπεζα δανείζει με ένα μεγάλο ποσό ένα δανειολήπτη που αλλιώς δε θα το έπαιρνε (άρα επωμίζεται κάποιο Χ ρίσκο να το πιστολιάσει), απο την άλλη όμως του πουλάει και ένα επισκευαστικό με υψηλότερο επιτόκιο και μικρότερη διάρκεια 1
Alchemist` Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Metaksas είπε ρε παιδια δεν καταλαβα , οσοι πηγαν απο τραπεζα και δεν περιμεναν εγκριση απο gov ηρθε η απαντηση αμεσως δλδ? Όχι δεν ήρθε αμέσως η απάντηση. Μιλώντας για μένα ως παράδειγμα, είχα κάνει αίτηση στην ίδια τράπεζα στο προηγούμενο πρόγραμμα και τότε είχε εγκριθεί. Μου είπαν στο τηλ ότι μπορούμε να προχωρήσουμε και θα επισυναφθεί η απάντηση από το gov αργότερα, οπότε μου έκλεισαν ραντεβού. Εικάζω ότι θεωρούν πως αφού επιλέχθηκα την προηγούμενη φορά, με αυστηρότερους όρους, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εγκριθεί η αίτησή μου και τώρα... Τότε δεν είχα προχωρήσει γιατί δεν βρήκα σπίτι που να μου αρέσει και δεν ήθελα να χρεωθώ 30χρόνια απλά και μόνο γιατί ήταν καλή πρόταση το πρόγραμμα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από Alchemist`
Vault13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Στην αιτηση πρεπει να εχουμε βρει σπιτι και να διαλέξουμε συγκεκριμενο δανειο; Δηλαδη πρεπει να εχουμε ξεκαθαρισει τι θελουμε; υπρχει κινδυνος να χασω την προθεσμια;
Edito Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Να ρωτήσω κάτι , όταν λένε πως πρέπει να είναι μέχρι 150 δηλαδή με μπαλκόνια και ότι άλλο έχει ;
sheera Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Καλημέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω, αν ο αιτών είναι άνεργος και δεν έχει ατομικό εισόδημα, αλλά είναι έγγαμος, τότε μετράει το οικογενειακό του εισόδημα για την προέγκριση ;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, Vault13 είπε Στην αιτηση πρεπει να εχουμε βρει σπιτι και να διαλέξουμε συγκεκριμενο δανειο; Δηλαδη πρεπει να εχουμε ξεκαθαρισει τι θελουμε; υπρχει κινδυνος να χασω την προθεσμια; Για να δεσμεύσεις το ποσό ναι. Για να πάρεις προέγκριση απο την τράπεζα οχι 1
meetme Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Γεια σας, διαβάζω ότι μπορεί να υπογράψει μόνο ο ένας σύζυγος την αίτηση, ενώ συνυπολογίζεται το οικογενειακό εισόδημα. Οπότε τι αλλάζει αν υπογράψουν και οι δύο σύζυγοι ή μόνο ο ένας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα