Edito Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Όχι απλά μου είπαν χωρίς βεβαίωση να πάω από εκεί . το τελικό % μου είπε είναι 2.22 η 2.24% στα 170.000€ μου είπε πως βγαίνει 499€ και κάτι cent το μήνα Δεν νομίζω να το πάρω επειδή το 24 έκανα ένα χειρουργείο και δεν δούλεψα με αποτέλεσμα να μην έχω εισόδημα . 🥺
txcellas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Παιδιά στο link πριν προλάβω να αποδεχτώ από το κινητό της συζύγου μου ήρθε email που λέει ότι έχω ήδη υποβάλει την αίτηση μου. Προσπάθησα να αποδεχτώ και κόλλησε με αποτέλεσμα να το καταφέρω μετά από 3 φορές αλλά να μου έρθουν 3 διαφορετικά email ότι έχω υποβάλει αίτηση. Τι φάση;
JDimi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 39 λεπτά πριν, Edito είπε Όχι απλά μου είπαν χωρίς βεβαίωση να πάω από εκεί . το τελικό % μου είπε είναι 2.22 η 2.24% στα 170.000€ μου είπε πως βγαίνει 499€ και κάτι cent το μήνα Δεν νομίζω να το πάρω επειδή το 24 έκανα ένα χειρουργείο και δεν δούλεψα με αποτέλεσμα να μην έχω εισόδημα . 🥺 Καλησπέρα, 170000 ήταν τα χρήματα που ζητούσες ή η αξία του ακινήτου; Για 30 χρονιά με 2.24 επιτόκιο νομίζω ότι βγαίνει κοντά στα 650 το μήνα 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 41 λεπτά πριν, Edito είπε Όχι απλά μου είπαν χωρίς βεβαίωση να πάω από εκεί . το τελικό % μου είπε είναι 2.22 η 2.24% στα 170.000€ μου είπε πως βγαίνει 499€ και κάτι cent το μήνα Δεν νομίζω να το πάρω επειδή το 24 έκανα ένα χειρουργείο και δεν δούλεψα με αποτέλεσμα να μην έχω εισόδημα . 🥺 Μου φαινεται χαμηλή η δόση που σου είπε για 170,000. Πιο κοντά στα 650 είναι για αυτό το επιτόκιο (και 30 χρόνια) 2
Edito Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Τόσο μου είπε επειδή λόγο χαμηλού εισοδήματος δεν μπορώ να υπερβάλλω τα 500€ εγώ ήθελα 180 απλά στα 180 νομίζω ήταν κοντά στα 530€ τα 175 ήταν 507 περίπου κάτω από 10αρικο και μου είπε πως τα 170 είναι 499 Δεν νομίζω να γίνει αποδοχή. Τεσπα Παντός παιδιά αλήθεια από το να πληρώνεις άτομο κάθε μήνα και να βλέπεις τα story του κάθε Χριστούγεννα Πάσχα και καλοκαίρι να πηγαίνει διακοπές είναι κακό . Να σου λέει κάθε 1-2 χρόνια πως πρέπει να το ανεβάσει επειδή τα ενοίκια έχουν πάει στο Θεό . Και αυτό επειδή του άφησε ο μπαμπάς και η μάνα ένα σπίτι και δεν θέλει να δουλέψει αρμέγοντας ό,τι βρει . εγω για τους δικούς μου το θέλω επειδή λείπω συνέχεια εξωτερικό λόγο δουλειάς . Στο τελευταίο σπίτι έκατσαν 10 χρόνια δλδ 120 μήνες χ 450€ .54.000 ειναι 40 χρόνια στ Αθήνα με ενοίκιο. Ειναι μεγάλο λάθος . Πσ .και ότι βάζεις στο σπίτι είναι δικό σου το κάνεις για σένα όχι για τον χ-Ψ . αν μπορεί κάποιος να το πάρει ας πάει δεν θα χάσει κάτι . τεσπα αυτά Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από Edito
Simeon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Δεν είχες φαντάζομαι απάντηση για προέγκριση ε; Φίλε αυτό δεν γίνεται επιτόπου, χρειάζεται χρόνος. Διαφέρει από τράπεζα σε τράπεζα. 16 λεπτά πριν, Edito είπε Τόσο μου είπε επειδή λόγο χαμηλού εισοδήματος δεν μπορώ να υπερβάλλω τα 500€ εγώ ήθελα 180 απλά στα 180 νομίζω ήταν κοντά στα 530€ τα 175 ήταν 507 περίπου κάτω από 10αρικο και μου είπε πως τα 170 είναι 499 Λάθος σου είπαν ή κατάλαβες, με 2.2 τα 170 θα είναι περίπου 650€ για 30 χρόνια, όπως σου είπαν και παραπάνω. 17 λεπτά πριν, Edito είπε Παντός παιδιά αλήθεια από το να πληρώνεις άτομο κάθε μήνα και να βλέπεις τα story του κάθε Χριστούγεννα Πάσχα και καλοκαίρι να πηγαίνει διακοπές είναι κακό . Να σου λέει κάθε 1-2 χρόνια πως πρέπει να το ανεβάσει επειδή τα ενοίκια έχουν πάει στο Θεό . Και αυτό επειδή του άφησε ο μπαμπάς και η μάνα ένα σπίτι και δεν θέλει να δουλέψει αρμέγοντας ό,τι βρει . εγω για τους δικούς μου το θέλω επειδή λείπω συνέχεια εξωτερικό λόγο δουλειάς . Στο τελευταίο σπίτι έκατσαν 10 χρόνια δλδ 120 μήνες χ 450€ .54.000 ειναι 40 χρόνια στ Αθήνα με ενοίκιο. Ειναι μεγάλο λάθος . Πσ .και ότι βάζεις στο σπίτι είναι δικό σου το κάνεις για σένα όχι για τον χ-Ψ . Αν ήταν τόσο μονοδιάστατο το θέμα θα αγόραζαν όλοι ασχέτως επιδοτήσεων. Προφανώς δεν είναι έτσι. 18 λεπτά πριν, Edito είπε αν μπορεί κάποιος να το πάρει ας πάει δεν θα χάσει κάτι . Κάτι σου διαφεύγει αλλά οκ.
Edito Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 499 είναι, μια ώρα με είχε εκεί για να κάνω τα χαρτιά
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, Simeon είπε Φίλε αυτό δεν γίνεται επιτόπου, χρειάζεται χρόνος. Διαφέρει από τράπεζα σε τράπεζα. Στην πρώτη φαση του προγράμματος ηταν άμεση η απάντηση. Επίσης η υπάλληλος της Πειραιώς μου ειπε πως όσες αιτήσεις έγιναν χθες έλαβαν ήδη απάντηση... 3 λεπτά πριν, Edito είπε 499 είναι, μια ώρα με είχε εκεί για να κάνω τα χαρτιά Δεν αμφισβήτησε κανένας οτι έκανες αιτηση, απλώς σου έδωσε λάθος πληροφορία για το ύψος της δόσης. Με ενα excel εύκολα μπορεις να το διασταυρώσεις... 1
Edito Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Εμένα μου είπαν πως μέχρι 15/2 θα έχουν στείλει απάντηση Λες να ήταν τόσο χαζούλης .Τ να σου πω . Θα σου έλεγα πως θα μάθω 15/2 απλά δεν θα το κάνουν accept. Με το καλό όσα άτομα το πάρουν 1
Simeon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Στην πρώτη φαση του προγράμματος ηταν άμεση η απάντηση. Επίσης η υπάλληλος της Πειραιώς μου ειπε πως όσες αιτήσεις έγιναν χθες έλαβαν ήδη απάντηση... Αν εννοείς το τυπικό "τηρούνται οι προϋποθέσεις" τότε οκ. Η τραπεζική προέγκριση όμως χρειάζεται ημέρες όπως είπαν και στον @Edito
Edito Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Και accept να σου κάνουν από το gov.gr η τράπεζα μπορεί να το απορρίψει μου είπαν . Δηλαδη είναι κάπως 50-50 η πας αλλού 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Simeon είπε Αν εννοείς το τυπικό "τηρούνται οι προϋποθέσεις" τότε οκ. Η τραπεζική προέγκριση όμως χρειάζεται ημέρες όπως είπαν και στον @Edito Το αν τηρούνται οι προϋποθέσεις δε χρειάζεται η τράπεζα να το απαντήσει. Αναφέρομαι στην προέγκριση. Κι έτσι μου μεταφέρθηκε σήμερα απο την υπάλληλο της Πειραιώς. Μπορεί να μου είπε και μπαρούφα. Ίσως τρέχει κάποια πιο γρήγορη διαδικασία προέγκρισης λόγω του προγράμματος. 1
kirileman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Όσοι έχετε ξεκινήσει τη διαδικασία, η τράπεζα ζητάει ηλεκτρονική ταυτότητα για την έγκριση; Αν ναι, μην περιμένετε να βρει πολλά με έτοιμη ηλεκτρονική ταυτότητα, θα πρέπει να δώσετε προκαταβολή πριν την έγκριση. Θα πάρετε το ρίσκο; Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από kirileman
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Edito είπε Και accept να σου κάνουν από το gov.gr η τράπεζα μπορεί να το απορρίψει μου είπαν . Δηλαδη είναι κάπως 50-50 η πας αλλού Το gov σου βεβαιώνει πως έχεις τα "τυπικά προσόντα". Το αν η τράπεζα σε θεωρήσει αξιόπιστο για χρηματοδότηση είναι άλλη ιστορία. Αν π.χ. εχεις 10,000 εισόδημα, 3 μαξαρισμένες κάρτες και ζητήσεις 190,000 δάνειο, λογικό είναι το άκυρο 1
Alchemist` Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Καλησπέρα, παιδιά μπορεί να ρωτήσω κάτι που έχει ξανασυζητηθεί, τώρα ξεκίνησα να ψάχνω το θέμα.... Σε αντίθεση με το πρώτο πρόγραμμα (όπου σου δίναν την αξία του ακινήτου), αυτό το πρόγραμμα μπορεί να συμπεριλάβει και έξοδα τεχνικών εργασιών/επισκευών στο προς αγορά ακίνητο? 'Εχει απευθυνθεί κανείς σε κάποια τράπεζα που προσφέρει κάποιο τέτοιο πακέτο συμπληρωματικά με το πρόγραμμα, έστω και με άλλους όρους? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα