Morosis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Με 1000 ζορια εκανα την αιτηση,στην 2η φορα που εκανα αιτηση εβγαλα ακρη,στην 1η δεν με αφηνε να κανω ταυτοποιηση απο το κιν της γυναικας,δεν ερχοταν μηνυμα,εκανα ξανα απο την αρχη και ολα κομπλε,απλα περιμενουμε τωρα Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από Morosis
Soki11 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ποιο λομπουρδε πεθαίνεις φίλε. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από Soki11
gxyp Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, Morosis είπε Με 1000 ζορια εκανα την αιτηση,στην 2η φορα που εκανα αιτηση εβγαλα ακρη,στην 1η δεν με αφηνε να κανω ταυτοποιηση απο το κιν της γυναικας,δεν ερχοταν μηνυμα,εκανα ξανα απο την αρχη και ολα κομπλε,απλα περιμενουμε τωρα Σας ήρθε επιβεβαίωση υποβολής της αίτησης;;;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, gxyp είπε Σας ήρθε επιβεβαίωση υποβολής της αίτησης;;; Όχι 1
Morosis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, gxyp είπε Σας ήρθε επιβεβαίωση υποβολής της αίτησης;;; Στην 1η αιτηση οχι,στην 2η οπως εγραψα πιο πανω,ναι. Βεβαια μου σταλθηκε και η 1η αιτηση στο email ενω δεν μπορουσα να την αποδεχτω απο το κιν της γυναικας μου λογικα λογο του lag
gxyp Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Morosis είπε Στην 1η αιτηση οχι,στην 2η οπως εγραψα πιο πανω,ναι. Βεβαια μου σταλθηκε και η 1η αιτηση στο email ενω δεν μπορουσα να την αποδεχτω απο το κιν της γυναικας μου λογικα λογο του lag Εμένα μόνο στην γυναίκα μου εμφανίστηκε ότι έχει υποβληθεί σε εμένα όχι..
vanni Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 19 ώρες πριν, JDimi είπε Καλησπέρα, Από πού έχεις την πληροφορία ότι δεν μπορεί να πωληθεί ένα ακίνητο με στεγαστικό από το σπίτι μου; Το μόνο που βρήκα είναι ότι απαγορεύεται να το ενοικιάσεις πριν τα 7 έτη. Υπάρχει στο ΦΕΚ σελίδα 5 5. Κατά τη διάρκεια του δανείου ΤΑΑ απαγορεύεται και είναι αυτοδικαίως άκυρη οποιαδήποτε εμπράγματη σύμβαση που έχει ως αντικείμενο τη μεταβίβαση ή την επιβάρυνση του αποκτηθέντος ακινήτου, πλην αυτής που απαιτείται για παροχή εξασφάλισης για το δάνειο ΤΑΑ και για τυχόν στεγαστικό δάνειο, που αφορά σε εργασίες επισκευής ή ανακαίνισης αποκλειστικά επί του ακινήτου αυτού. Η μεταβίβαση του αποκτηθέντος ακινήτου είναι εφικτή μόνο κατόπιν ολοσχερούς εξόφλησης του δανείου ΤΑΑ, καθώς αυτό δεν μεταβιβάζεται.
Morosis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, gxyp είπε Εμένα μόνο στην γυναίκα μου εμφανίστηκε ότι έχει υποβληθεί σε εμένα όχι.. Μονο απο την γυναικα σου στελνεις την οριστικοποιηση,δεν χρειαζεται να παει κ στους 2. Εσυ εκανες την αιτηση,εκεινη αποδεχτηκε.Αμα σου ηρθε το ιδιο μηνυμα,εγραφε οτι αριθμος ταδε / 15-01-2025 εχει υποβληθει επιτυχως και βρισκεται υπο επεξεργασια,θα ενημερωθειτε για το αποτελεσμα ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ 1
parlapipas25 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Έκανα την αίτηση μου ήρθε ενα μήνυμα με σύνδεσμο για να δω την αίτηση μου αλλα δεν το φορτώνει. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
JDimi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, vanni είπε Υπάρχει στο ΦΕΚ σελίδα 5 5. Κατά τη διάρκεια του δανείου ΤΑΑ απαγορεύεται και είναι αυτοδικαίως άκυρη οποιαδήποτε εμπράγματη σύμβαση που έχει ως αντικείμενο τη μεταβίβαση ή την επιβάρυνση του αποκτηθέντος ακινήτου, πλην αυτής που απαιτείται για παροχή εξασφάλισης για το δάνειο ΤΑΑ και για τυχόν στεγαστικό δάνειο, που αφορά σε εργασίες επισκευής ή ανακαίνισης αποκλειστικά επί του ακινήτου αυτού. Η μεταβίβαση του αποκτηθέντος ακινήτου είναι εφικτή μόνο κατόπιν ολοσχερούς εξόφλησης του δανείου ΤΑΑ, καθώς αυτό δεν μεταβιβάζεται. Αυτό όμως από ότι καταλαβαίνω ισχύει σε κάθε στεγαστικό. Βγάζεις προς πώληση και ένα μέρος του συνολικού ποσού πάει στην τράπεζα για αποπληρωμή ώστε να ελευθερωθεί το ακίνητο και να γίνει η μεταβίβαση. Το υπόλοιπο μένει στον πωλητή. 1
Papakaliati Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 3 hours ago, Simeon said: Πρέπει να αντιληφθείτε ποιός είναι ο σκοπός του προγράμματος και ποιόν ωφελεί. Hint: Δεν καίγονται να βρουν σπίτια στην πλέμπα. Με αυτό ως δεδομένο, αν κάποιος ωφελείται με τους δικούς του υποκειμενικούς περιορισμούς, να το κυνηγήσει. Αν ήθελαν να παρέχουν σπίτια θα ξεκινούσε πρόγραμμα ανοικοδόμησης εργατικής κατοικίας από τον ΟΑΕΔ/ΔΥΠΑ/whatever. Ε και ποιους ωφελεί ρε συ; 15ετιας τουλάχιστον με τιμή κάτω απο 250.000, χωρίς πρώτη κατοικία; Τους λεφτάδες και βιομηχανους;
vasilistimplalexis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Έκανα τη διαδικασία, έκανα και την αποδοχή από τη γυναίκα μου και μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα. Σημαίνει ότι είμαι απορριπτέος ή όχι; Έχω μπερδευτεί. Σημειωτέον, έχω ένα μικρό ακίνητο στο όνομά μου αλλά από την τράπεζα μου είχαν πει πριν βγει το ΦΕΚ ότι μάλλον δεν με αποκλείει γιατί είναι λίγα τετραγωνικά και έχω οικογένεια με 2 παιδιά.
sheera Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, vasilistimplalexis είπε Έκανα τη διαδικασία, έκανα και την αποδοχή από τη γυναίκα μου και μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα. Σημαίνει ότι είμαι απορριπτέος ή όχι; Έχω μπερδευτεί. Σημειωτέον, έχω ένα μικρό ακίνητο στο όνομά μου αλλά από την τράπεζα μου είχαν πει πριν βγει το ΦΕΚ ότι μάλλον δεν με αποκλείει γιατί είναι λίγα τετραγωνικά και έχω οικογένεια με 2 παιδιά. Καλησπέρα! Κι εγώ που έκανα αίτηση το ίδιο μου βγάζει. Σε δυο βδομάδες είδα ότι στέλνουν sms ή email με την απάντηση. Μία ερώτηση, στην τράπεζα σας είπαν αν μπορείτε να κοιτάζετε για ακίνητα ως 150 τμ που αναφέρει το πρόγραμμα ή εφόσον έχετε ήδη ακίνητο θα μπορείτε για τα υπολειπόμενα τετραγωνικά;
txcellas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Αποδέκτης:XXXΧΧΧΧΧΧΧΧXXXX , ΑΦΜ: XXΧΧΧΧΧΧΧXXX Αποστολέας: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / MYHOUSE2 Για να δείτε την αιτησή σας επιλέξτε τον σύνδεσμο: https://viacrms.apps.ΧΧΧΧΧXXXX Εφόσον έχετε ήδη υποβάλλει την αίτησή σας, παρακαλούμε αγνοήστε το παρόν μήνυμα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας αποστέλλεται από το Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης περιλαμβάνει στο πάνω μέρος του το ονοματεπώνυμό σας και τέσσερα ψηφία από τον ΑΦΜ σας. Εάν λάβετε μήνυμα που αναφέρει ότι προέρχεται από το Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης χωρίς να περιέχει τα στοιχεία αυτά, να το διαγράψετε καθώς θα είναι πλαστό και πιθανώς να περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο. Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης / Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Αυτό μου εστειλαν στο EMAIL. Τώρα περιμένουμε την τελικά έγκριση;
Simeon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Papakaliati είπε Ε και ποιους ωφελεί ρε συ; 15ετιας τουλάχιστον με τιμή κάτω απο 250.000, χωρίς πρώτη κατοικία; Τους λεφτάδες και βιομηχανους; Σε spoiler διότι είναι εκτός θέματος Spoiler Άνθρωποι με ατομικό εισόδημα 10.000€ ή οικογένειες με 2 παιδιά και οικογενειακό εισόδημα 20.000€ κανονικά δεν θα έπρεπε να παίρνουν στεγαστικό δάνειο τέτοια ποσά, είναι ταμάμ για μελλοντικό πιστόλι. Πρέπει να είσαι πολύ ευλαβικός με τα έξοδά σου για να μην κοκκινίσει το δάνειο. Ουσιαστικά επιδοτείται η μεταβίβαση των παλιών και αχρησιμοποίητων ακινήτων που δεν είχαν προοπτικές αξιοποίησης. Αυτό προκαλεί στρέβλωση της αγοράς βέβαια. 250.000€ είναι πολύ μεγάλο ποσό για ανθρώπους του μεροκάματου που είναι μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει. Οι "λεφτάδες και οι βιομήχανοι" γελάνε με αυτά, βασικά δεν χρειάζεται καν να είσαι "λεφτάς ή βιομήχανος" για να σε αφήνει αδιάφορο. Κυρίως ωφελούνται όσοι έχουν μαύρο χρήμα και τους έρχεται κουτί εάν δεν μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να δανειοδοτηθούν. Επίσης άλλο συν για όσους έχουν μαύρο χρήμα είναι η κατά πάσα πιθανότητα απαραίτητη ανακαίνιση, που δεν θα φαίνεται πουθενά και μπορεί να σπρωχθεί σημαντικό ποσό. Bonus Ανέκαθεν γίνονταν κρατήσεις υπέρ ΟΕΚ. Με αυτά τα λεφτά τρέχουν τα προγράμματα. Μέχρι το 2012, που καταργήθηκε ο ΟΕΚ λόγω μνημονίων, επιδοτούσε αγορά/κατασκευή αλλά και πραγματοποιούσε κατασκευές οικισμών για εργατικές κατοικίες. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να εκτονωθεί η κατάσταση στην αγορά και όχι με επιδότηση επιτοκίων για να κάνουν δουλειά οι τράπεζες. Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα