Edito Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου https://www.cnn.gr/oikonomia/chrima/story/435806/programma-spiti-mou-2-sta-20-000-evro-to-etisio-eisodima-stin-deth-oi-anakoinoseis/amp Άντε με το καλό ! 1
txcellas Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Λογικά με το ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 3 θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι..
bikey77 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Δλδ όποιος έχει πάνω από 20.000 εισόδημα μπορεί να πάρει σπίτι εύκολα.. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι τι δάνειο δίνει η τράπεζα σε κάποιον με 20,000 εισόδημα (είναι φορολογητέο ή μικτό;), που για ένα μισθωτό ιδιωτικού τομέα σημαίνει να έχει καθαρό μισθό 1,100 ευρώ (αν είναι το μικτο). Μέχρι τι ποσοστό του μισθού του δέχεται να είναι η δόση... Επεξ/σία 31 Αυγούστου από ProponitisTouKanape
The_Judas Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Ολα τα επιδοματα/προγραμματα στο καθαρο ποσο ειναι. Πρακτικα βεβαια δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει η επιδοματικη πολιτικη ή αν θα ημασταν καλυτερα να μην υπηρχαν ολα αυτα ή να επαιρναν ολοι αναλογικα το βοηθημα. αν ο ενας εχει 19.900 ειναι φτωχος.. και αν εχει 20.001 ειναι προνομιουχος;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Καθαρό ποσό; Δηλαδή σε όποιον έχει 20,000 καθαρά (μετά από φόρους κρατήσεις); Ή καθαρά εννοείς το φορολογητέο (μετά τις εισφορές);
Edito Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εγώ που είχα πάει πριν 4 μήνες . Για 75Κ έπρεπε να πληρώσω 140 στο τέλος . Για 30 χρόνια ακόμα και όταν τους ζήτησα να γίνει στα 20 . Νομίζω πως αξίζει . Το θέλω για τους γονείς μου . Ειναι 35 χρόνια στ Αθήνα με ενοίκιο .🥲 Πριν από 3 μήνες τους άλλαξα σπίτι και όταν κατάλαβαν που έχει πάει η αγορά και ποσό δύσκολο είναι να βρεις ένα σχετικά φτηνό σπίτι τρελάθηκαν . Με όνειρα και λίγη προσπάθεια όλο και κάτι μπορεί να γίνει Επεξ/σία 31 Αυγούστου από Edito 2
txcellas Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Δηλαδή ήταν 16k το χρόνο προϋπόθεση για να λάβεις το δάνειο και τώρα το πήγανε στα 20k εκκαθαριστικό για να το πάρει κάποιος η κατάλαβα λαθος; 1
AntiCambeR Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στο link, γράφει ότι στο πρόγραμμα Σπίτι μου 2, το επιτόκιο θα είναι λιγότερο κατά 50%. Πόσο ήταν το επιτόκιο στο πρόγραμμα Σπίτι μου 1; Επεξ/σία 31 Αυγούστου από AntiCambeR 1
The_Judas Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 1 ώρα πριν, txcellas είπε Δηλαδή ήταν 16k το χρόνο προϋπόθεση για να λάβεις το δάνειο και τώρα το πήγανε στα 20k εκκαθαριστικό για να το πάρει κάποιος η κατάλαβα λαθος; ναι ετσι λεγεται αλλα θα ανακοινωθει επισημα. αυτα για ατομικο εισοδημα... μετα εχει και προσαυξηση αν εισαι παντρεμενος και παιδια. 1
filipprin Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, txcellas είπε Δηλαδή ήταν 16k το χρόνο προϋπόθεση για να λάβεις το δάνειο και τώρα το πήγανε στα 20k εκκαθαριστικό για να το πάρει κάποιος η κατάλαβα λαθος; Μεχρι 16 κ εισοδηματικό κρητιριο για να συμμετάσχεις στο προγραμμα.Με 16κ δεν περισσεύει να πληρώνεις και δοση δανειου για αυτο πηγε απατο.Στα 20κ + βγαίνει υποθετικα ποιο ευκολα μια δοση δανειου ..........λενε αυτοι τωρα. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από filipprin 1
basilis_k6 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Στο link, γράφει ότι στο πρόγραμμα Σπίτι μου 2, το επιτόκιο θα είναι λιγότερο κατά 50%. Πόσο ήταν το επιτόκιο στο πρόγραμμα Σπίτι μου 1; Αν ειναι 50% κατω απο αυτο που δινουν οι τραπεζες παλι πολυ ειναι. Τα δανεια αυτη τη στιγμη ειναι ασυμφορα. Μονο για αυτους που θα πληρωνουν με μαυρα αξιζει. Δλδ βαζει ο ενας το δανειο (τα λεφτα μπροστα που θελεις) απο τα καθαρα και κυριως το ξεπληρωνει ο αλλος απο τα μαυρα. Γιατι δεν τους φτανει να δικαιολογησουν αγορα cash.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα