Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι τι δάνειο δίνει η τράπεζα σε κάποιον με 20,000 εισόδημα (είναι φορολογητέο ή μικτό;), που για ένα μισθωτό ιδιωτικού τομέα σημαίνει να έχει καθαρό μισθό 1,100 ευρώ (αν είναι το μικτο). Μέχρι τι ποσοστό του μισθού του δέχεται να είναι η δόση...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.

Ολα τα επιδοματα/προγραμματα στο καθαρο ποσο ειναι.

Πρακτικα βεβαια δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει η επιδοματικη πολιτικη ή αν θα ημασταν καλυτερα να μην υπηρχαν ολα αυτα ή να επαιρναν ολοι αναλογικα το βοηθημα.

αν ο ενας εχει 19.900 ειναι φτωχος.. και αν εχει 20.001 ειναι προνομιουχος;

Δημοσ.

Καθαρό ποσό; Δηλαδή σε όποιον έχει 20,000 καθαρά (μετά από φόρους κρατήσεις); Ή καθαρά εννοείς το φορολογητέο (μετά τις εισφορές);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ που είχα πάει πριν 4 μήνες .

Για 75Κ έπρεπε να πληρώσω 140 στο τέλος .
Για 30 χρόνια ακόμα και όταν τους ζήτησα να γίνει στα 20 .

Νομίζω πως αξίζει .

Το θέλω για τους γονείς μου .

Ειναι 35 χρόνια στ Αθήνα με ενοίκιο .🥲

Πριν από 3 μήνες τους άλλαξα σπίτι και όταν κατάλαβαν που έχει πάει η αγορά και ποσό δύσκολο είναι να βρεις ένα σχετικά φτηνό σπίτι τρελάθηκαν .

Με όνειρα και λίγη προσπάθεια όλο και κάτι μπορεί να γίνει 

Επεξ/σία από Edito
  • Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή ήταν 16k το χρόνο προϋπόθεση για να λάβεις το δάνειο και τώρα το πήγανε στα 20k εκκαθαριστικό για να το πάρει κάποιος η κατάλαβα λαθος;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο link, γράφει ότι στο πρόγραμμα Σπίτι μου 2, το επιτόκιο θα είναι λιγότερο κατά 50%.

Πόσο ήταν το επιτόκιο στο πρόγραμμα Σπίτι μου 1;

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Δηλαδή ήταν 16k το χρόνο προϋπόθεση για να λάβεις το δάνειο και τώρα το πήγανε στα 20k εκκαθαριστικό για να το πάρει κάποιος η κατάλαβα λαθος;

ναι ετσι λεγεται αλλα θα ανακοινωθει επισημα.

αυτα για ατομικο εισοδημα... μετα εχει και προσαυξηση αν εισαι παντρεμενος και παιδια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Μεχρι 16 κ εισοδηματικό κρητιριο για να συμμετάσχεις στο προγραμμα.Με 16κ δεν περισσεύει να πληρώνεις και δοση δανειου για αυτο πηγε απατο.Στα 20κ + βγαίνει υποθετικα ποιο ευκολα μια δοση δανειου ..........λενε αυτοι τωρα.

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Στο link, γράφει ότι στο πρόγραμμα Σπίτι μου 2, το επιτόκιο θα είναι λιγότερο κατά 50%.

Πόσο ήταν το επιτόκιο στο πρόγραμμα Σπίτι μου 1;

Αν ειναι 50% κατω απο αυτο που δινουν οι τραπεζες παλι πολυ ειναι. Τα δανεια αυτη τη στιγμη ειναι ασυμφορα. Μονο για αυτους που θα πληρωνουν με μαυρα αξιζει. Δλδ βαζει ο ενας το δανειο (τα λεφτα μπροστα που θελεις) απο τα καθαρα και κυριως το ξεπληρωνει ο αλλος απο τα μαυρα. Γιατι δεν τους φτανει να δικαιολογησουν αγορα cash.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...