emoytoyidioy Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Θέλω να πάρω ένα ραδιο για το αυτοκίνητο . Είμαι ανάμεσα σε https://www.skroutz.gr/s/12974897/Sony-DSX-A410BT-Ichosystima-Aytokinitou-Universal-1DIN-Bluetooth-USB-AUX-me-Apospomeni-Prosopsi.html https://www.skroutz.gr/s/19490683/Sony-DSX-A510BD-Ichosystima-Aytokinitou-Universal-1DIN-Bluetooth-USB-AUX-me-Apospomeni-Prosopsi-DSXA510BD-EUR.html https://www.skroutz.gr/s/28312652/Pioneer-MVH-330DAB-Ichosystima-Aytokinitou-Universal-1DIN-Bluetooth-USB-AUX-me-Apospomeni-Prosopsi.html Τα δύο πρώτα είναι Σόνυ και η μόνη τους διαφορά είναι το ψηφιακό ραδιόφωνο . Καταρχήν αξίζει να πάρω με ψηφιακό ραδιόφωνο ή είναι αρκετά νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει τέτοιο σήμα ? Σε σχέση με το τρίτο το pioneer τι διαφορές έχουν ?? Δεν θέλω να βάλω ενισχυτές . Θέλω σε δεύτερη φάση να αλλάξω μπρος και πίσω ηχεία και ως εκεί . Το αυτοκίνητο έχει από ένα ηχείο στις 4 πόρτες και δύο τουιτερακια στις κολώνες . Με τι ηχεία μου προτείνετε να συνδυάσω ότι πάρω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iml Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Βασικά αποφάσισε τι χρώμα φως ταιριάζει στο εσωτερικό με τα υπόλοιπα όργανα του αυτοκινήτου. Σε κάποια μπορείς να αλλάξεις το χρώμα, αλλά συνήθως όχι. Και τα 3 είναι πάνω κάτω ίδια για μένα, δες στις λεπτομέρειες αν χρειάζεσαι κάτι. 50 watt (55w των sony αν λένε αλήθεια, usb, bluetooth, ίσως τα sony να εχουν οθόνη περισσότερων χαρακτήρων. Σε αναπαραγωγή από usb είχε σημασία, τώρα με τα κινητά όχι ιδιαίτερα. Αξιοπρεπέστατες μονάδες που πέρασαν από τα χέρια μου σε 1DIN, sony, pioneer και kenwood. Δεν είχα παράπονα Το ψηφιακό ράδιο αν υπάρχει καλώς, αν όχι πάλι καλώς, ακούμε τόσα χρόνια για αυτό που το πιο πιθανό είναι να αλλάξεις αμάξι πριν γίνει mainstreem. Δεν ξέρω τι προβλέπεται, ρώτα και άλλους, εμένα δεν θα με ένοιαζε. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από iml 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emoytoyidioy Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Το χρώμα δεν με πολύ απασχολεί. Είναι χαμηλά η τοποθέτηση και ταιριάζουν όλα. Αυτό που βρίσκω χρήσιμο είναι η αυξομείωση της φωτεινότητας ή και το κλείσιμο εντελώς , στην οδήγηση το βράδυ. Sony έχω ένα , όχι πολύ παλιό μοντέλο , αλλά δεν πιάνει καλά ράδιο και προτιμώ ένα pioneer που έχω . Διάβασα στα σχόλια στο Σκρουτζ ότι πλέον τα sony που ποσταρα , πιάνουν πολύ καλά, καλύτερα και από pioneer. Το θέμα με το ψηφιακό ραδιόφωνο είναι αν υφίσταται ή είναι κάτι που θα γίνει ? Για παράδειγμα όταν είχαν βγει οι τηλεοράσεις με οθόνες υψηλής ευκρίνειας, τα κανάλια εξακολουθούσαν να στέλνουν την χαμηλή ανάλυση που έστελναν και μόνο σε κάτι λίγες ταινίες στο dvd μπορούσες να καταλάβεις διαφορά. Ακόμα και τώρα στην εκπομπή hd δεν υπάρχει διαφορά. Αντίστοιχα εγώ στο ράδιο εάν ακούω μικρούς σταθμούς , έχουν ψηφιακό σήμα όλοι ή μόνο οι μεγάλοι ? Και υπάρχει διαφορά στον ήχο, ή θα έχω αλλάξει ράδιο , αυτοκίνητο και διαφορά καμία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 10 ώρες πριν, emoytoyidioy είπε Το χρώμα δεν με πολύ απασχολεί. Είναι χαμηλά η τοποθέτηση και ταιριάζουν όλα. Αυτό που βρίσκω χρήσιμο είναι η αυξομείωση της φωτεινότητας ή και το κλείσιμο εντελώς , στην οδήγηση το βράδυ. Sony έχω ένα , όχι πολύ παλιό μοντέλο , αλλά δεν πιάνει καλά ράδιο και προτιμώ ένα pioneer που έχω . Διάβασα στα σχόλια στο Σκρουτζ ότι πλέον τα sony που ποσταρα , πιάνουν πολύ καλά, καλύτερα και από pioneer. Το θέμα με το ψηφιακό ραδιόφωνο είναι αν υφίσταται ή είναι κάτι που θα γίνει ? Για παράδειγμα όταν είχαν βγει οι τηλεοράσεις με οθόνες υψηλής ευκρίνειας, τα κανάλια εξακολουθούσαν να στέλνουν την χαμηλή ανάλυση που έστελναν και μόνο σε κάτι λίγες ταινίες στο dvd μπορούσες να καταλάβεις διαφορά. Ακόμα και τώρα στην εκπομπή hd δεν υπάρχει διαφορά. Αντίστοιχα εγώ στο ράδιο εάν ακούω μικρούς σταθμούς , έχουν ψηφιακό σήμα όλοι ή μόνο οι μεγάλοι ? Και υπάρχει διαφορά στον ήχο, ή θα έχω αλλάξει ράδιο , αυτοκίνητο και διαφορά καμία? σταθμοι DAB υπάρχουν με εξωπραγματικη ποιοτητα ηχου σε σχέση με τα fm δεν έχουν καμιά σχέση με τα fm μην τα μπλέκεις, το πρόβλημα είναι οτι μόνο στην αθήνα έχω συναντήσει ( έχω εργοστασιακό dab ) και είναι λίγοι 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emoytoyidioy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Πειραιά μένω , οπότε θα έχω σήμα . Το θέμα είναι πόσο λίγοι είναι? Για παράδειγμα είναι μόνο οι 5-6 που έχουν και αντίστοιχο τηλεοπτικό κανάλι ?? Υπάρχει προοπτική να γίνουν πολλοί στο προσεχές μέλλον? Μην πάρω ψηφιακό για να ακούω ειδήσεις ... Σαν λειτουργία πως είναι? Είναι διαφορετική μπάντα ? Δηλαδή έχει fm, mw, dab ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, emoytoyidioy είπε Πειραιά μένω , οπότε θα έχω σήμα . Το θέμα είναι πόσο λίγοι είναι? Για παράδειγμα είναι μόνο οι 5-6 που έχουν και αντίστοιχο τηλεοπτικό κανάλι ?? Υπάρχει προοπτική να γίνουν πολλοί στο προσεχές μέλλον? Μην πάρω ψηφιακό για να ακούω ειδήσεις ... Σαν λειτουργία πως είναι? Είναι διαφορετική μπάντα ? Δηλαδή έχει fm, mw, dab ?? κοίτα αν είναι να πάρεις κάτι για το dab και μόνο όχι δεν αξίζει να δώσει 50-60 € παραπάνω , π.χ. οι σταθμοί που πιάνω παπάγο δεν τους έπιανα σήμερα στην βούλα, είναι λίγοι και δεν νομίζω ότι θα αυξηθούν , είναι άλλη μπάντα δεν έχει σχέση με τα fm Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από NTC Labs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου On 30/08/2024 at 23:38, emoytoyidioy said: Θέλω να πάρω ένα ραδιο για το αυτοκίνητο . Είμαι ανάμεσα σε https://www.skroutz.gr/s/12974897/Sony-DSX-A410BT-Ichosystima-Aytokinitou-Universal-1DIN-Bluetooth-USB-AUX-me-Apospomeni-Prosopsi.html https://www.skroutz.gr/s/19490683/Sony-DSX-A510BD-Ichosystima-Aytokinitou-Universal-1DIN-Bluetooth-USB-AUX-me-Apospomeni-Prosopsi-DSXA510BD-EUR.html https://www.skroutz.gr/s/28312652/Pioneer-MVH-330DAB-Ichosystima-Aytokinitou-Universal-1DIN-Bluetooth-USB-AUX-me-Apospomeni-Prosopsi.html Τα δύο πρώτα είναι Σόνυ και η μόνη τους διαφορά είναι το ψηφιακό ραδιόφωνο . Καταρχήν αξίζει να πάρω με ψηφιακό ραδιόφωνο ή είναι αρκετά νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει τέτοιο σήμα ? Σε σχέση με το τρίτο το pioneer τι διαφορές έχουν ?? Δεν θέλω να βάλω ενισχυτές . Θέλω σε δεύτερη φάση να αλλάξω μπρος και πίσω ηχεία και ως εκεί . Το αυτοκίνητο έχει από ένα ηχείο στις 4 πόρτες και δύο τουιτερακια στις κολώνες . Με τι ηχεία μου προτείνετε να συνδυάσω ότι πάρω ? pioneer ειχα καποτε παρομοια πηγη χωρις ομως το ΒΤ. Σκυλι του θανατου, αξιοπιστη και αρκετα ποιοτικη. Σονυ τα μοντελα που ποσταρες δε τα ξερω Απο εκει και περα επειδη βλεπω οτι θες πηγουλα για ποιοτικη μουσικη διαλεξε μια απο αυτες και καλυτερα κρατα χρημα για κανα 4καναλο ενισχυτη και τις καλωδιωσεις του μιας και εχεις τοσα ηχεια. Ηχεια αν δε θες να αυξηθει τρελα το κοστος θα πρεπει να ψαξεις να δεις τη διαμετρο τους (αν ειναι στρογγυλα που συνηθως ειναι) και να δεις τι παιζει στην αγορα σε ποιο ποιοτικο EDIT: Δε καταλαβα γιατι δε θες ενισχυτη, αν δε θες για τους δικους σου λογους παρε μονο μια πηγη, δυσκολα θα καταλαβεις διαφορα αν αλλαξεις ακομα και ηχεια σε ποιοτητα ηχου (οι ενισχυτες που εχουν οι πηγες.....ειναι για να ειναι). Το dab (ψηφιακο ραδιο) ειναι το μελλον ακομα και στη χωρα μας και καποια στιγμη θα ερθει απλως οι ραδιοφωνικοι σταθμοι στη χωρα μας δεν ειναι ακομα ετοιμοι (αναβαθμιση εξοπλισμου). Επειδη εχω δοκιμασει εξωτερικο ειναι χρησιμο μιας και πεταει στην οθονη μηυνυματα, ειδησεις κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Στις 1/9/2024 στις 11:23 ΠΜ, emoytoyidioy είπε Πειραιά μένω , οπότε θα έχω σήμα . Το θέμα είναι πόσο λίγοι είναι? Για παράδειγμα είναι μόνο οι 5-6 που έχουν και αντίστοιχο τηλεοπτικό κανάλι ?? Υπάρχει προοπτική να γίνουν πολλοί στο προσεχές μέλλον? Μην πάρω ψηφιακό για να ακούω ειδήσεις ... Σαν λειτουργία πως είναι? Είναι διαφορετική μπάντα ? Δηλαδή έχει fm, mw, dab ?? Ναι αυτοι οι 5-6 ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα