Προς το περιεχόμενο

Τέλος εποχής για το Fmovies, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα πειρατικού περιεχομένου

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KyloRen είπε

Εγώ δεν θα σε ευχαριστήσω.

Δεν είναι το fmovies αυτό, κλώνος είναι με κλεμμένα logos.

Το fmovies χρησιμοποιούσε vidsrc, όχι vidcloud ή upcloud.

Δεν είναι το fmovies αυτό, η τελευταία διεύθυνση του αληθινού ήταν fmovies24 dot to και μόνο αυτή.

Τα συνεργαζόμενα sites ήταν συγκεκριμένα όπως το Bflixz και μόνο αυτά.

Το όλο θέμα είναι ότι έκλεισε το vidsrc που ήταν πολύ καλό και είχε υπότιτλους σε τόσες γλώσσες και ελληνικά.

Το vidcloud και το upcloud δεν έχει καν υπότιτλους για τις περισσότερες γλώσσες.

PS:

Για όποιον ενδιαφέρεται για τέτοια sites  ας ψάξει για καλά sites στο champagne ή στο fmhy.

Οι χαζοκλώνοι που μπορείς να βρεις με το google search δεν λένε κάτι.

22 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αφού έκλεισε λέμε.. τι δεν καταλαβαίνετε;

Δεν νοιώθουν.  Βρίσκουν ένα χαζοκλώνο στο google search και τον ποστάρουν :lol:

Να βάλω κι εγώ

https://fmovies00.com/

thank me later :lol:

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 5
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, anergos13 είπε

Μια Ιστορια χωρις τελος , εδω και 25 χρονια που θυμαμε να ξεκινησα να κατεβαζω torrents( με ενα laptop και μια γραμμη 1mbps απο την Altec )

τα ιδια και τα ιδια , κλεινει το pirate bay , κλεινει το gamato , κλεινει το popocorn ....

βαλαμε kodi , πηραμε  mag 250  κλπ 

και η ζωη συνεχιζεται...

Από την εποχή του mini nova .... όπως τα είπες αδερφέ 

• Like 2

48 minutes ago, mindreader said:

Πρωτη φορα το ακουω κι εγω. Αφου δεν το ξερει κανεις, πως ηταν η μεγαλυτερη πλατφορμα;

αφου ξερεις εδω , πλερωνουμε για να δουμε . 

tenor.gif

• Like 1
  • Haha 2

Να πω την αληθεια πρωτη φορα ακουσα για το fmovies. Λογικα δεν πρεπει να υπηρχε στην Ελλαδα καθολου αλλα στον υπολοιπο κοσμο φαινεται να ηταν παρα πολυ διαδεδομενο. 

6 ώρες πριν, johnys91 είπε

Ενω συνολικα να θες 40 με 50 ευρω για ολες τις streaming υπηρεσιες ειναι λογικο ειδικα για Ελλαδα και γενικα σε χωρες με χαμηλο εισοδημα .  Οι περισσοτεροι που μπαινουν σε αυτα τα σαιτ ειναι κυριως απο τετοιες χωρες και ετσι καλα κρατει η πειρατεια ... αμα θελουν να το πολεμησουν ας ριξουν τις τιμες σε φυσιολογικα επιπεδα . Αλλα οχι πρεπει οι τιμες των μετοχων να ανεβαινουν .... με αποτελεσμα οχι μονο να σε χρεωνουν αλλα σου κοπανανε και διαφημισεις απο πανω  .

Ειναι δυσκολο να εχει καποιος 5-6 συνδρομητικες ωστε να τα βλεπει ολα. Καποτε υπηρχε η filmnet Ελλαδα επειτα nova cosmote tv και με το netflix ο κοσμος μπηκε για τα καλα στο νομιμο streaming. Σημερα ομως εχουμε disney hulu hbo amazon apple και ποσες αλλες που δεν ξερουμε. Μαζι με ote tv+nova για οποιον θελει και αθλητικα βγαινει πανω απο 100 ευρω το μηνα. Ειναι παρα πολλα οχι μονο για Ελλαδα αλλα για τον περισσοτερο κοσμο. Για αυτο ακμαζουν τα πειρατικα streaming. Ολα σε ενα θελει ο κοσμος οτι εκαναν με αθλητικα nova+ote να γινει και σε ταινιες+σειρες με μια τιμη 30-40 το μηνα για ολα και πιστεψτε με πολλοι θα το πληρωσουν και ειναι λογικο. 

14 ώρες πριν, XarisArgy είπε

Ναι αλλα στέκονται ακομα τα hdtoday.cc και hdtoday.tv. Heymovies.watch, huramovies.watch, flixwave.watch. Οσα και να κλεισουν απλα παιρνουν καινούρια domains. 

Τι είναι όλα αυτά ? Εάν σου πω πρώτη φορά τα ακούω !!!

• Thanks 1

10 ώρες πριν, mindreader είπε

Πρωτη φορα το ακουω κι εγω. Αφου δεν το ξερει κανεις, πως ηταν η μεγαλυτερη πλατφορμα;

"κανεις" λεγοντας; γιατι εγω το ηξερα, οπως και το fboxz ("αδελφικη" σελιδα με πανω απο 50 εκ. επισκεψεις τον μηνα), το aniwave (πανω απο 140 εκ.) και το anix...ειμαι σιγουρος οτι ουτε αυτα τα ξερεις εσυ και οι περισσοτεροι εδω μεσα.

on topic: το fmovies ειχε θεμα εδω και περιπου 1-1,5 χρονο με πολλες αλλαγες στο TLD του, πρεπει να ειχαν γινει πανω απο 4-5 απ'οσο θυμαμαι. επισης τωρα που επεσε, αρκετες αλλες πλατφορμες που γνωριζω εχουν χασει τους ελληνικους υποτιτλους σε πολλες ταινιες. τουλαχιστον το καλο ειναι οτι απ'οταν το εριξαν εχω βρει καμια 10αρια νεες.

Βλέπω να πηγαίνουν όλοι Ρωσία , και μετά να δω εγώ την ace , πλάκα πλάκα το real debrid μην μας πειράξουν .

Υ.Γ. (ερώτηση χαζού) εγώ που πληρώνω συνδρομή στην real debrid είμαι παράνομος ή νόμιμος αν βλέπω ταινίες ; Χμμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...