vklon Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, GiannisTG33 είπε Καλησπέρα, Σκέφτομαι να βάλω και εγώ ένα συνδρομητικό πακέτο είτε Nova, είτε Cosmote καθαρά για τα αθλητικά μέσω ίντερνετ. Έχει κανείς εμπειρία από τα app των δύο σε android tv ? Και ως χρηστικότητα και αν κάνει buffering κλπ. Ευχαριστώ Εγώ έχω COSMOTE TV που δουλεύει απροβλημάτιστα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Το UI είναι σαφώς ανώτερο από την eon και στα γραφικά (πχ στο πρόγραμμα καναλιών δείχνει με εικόνες τι παίζει στο κάθε κανάλι, τα animation είναι πιο ομαλά κτλ. ενώ η eon τα έχει σαν λίστα λες και έχεις αποκωδικοποιητή δεκαετίας) Eon είχα βάλει τα Χριστούγεννα με την προφορά για ένα μήνα και ήταν άθλια. Πετούσε συνέχεια black screens, κοβόταν ο ήχος και δεν συγχρονίζονταν. Είναι πιο κακοφτιαγμένη εφαρμογή σαν σύνολο για αυτό έχει και λιγότερους πελάτες από την COSMOTE TV. Αν το κριτήριο σου δεν είναι μόνο η τιμή προτίμησε την COSMOTE. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από vklon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Αν καποιος το θελει μονο για αθλητικα, να βαλει οτι του ερχεται φτηνοτερο. Εγω θα κρατησω την ΕΟΝ λογω τιμης, μου ερχεται 7Ε λιγοτερο. Αν παλι θελετε και cinema με full πακετο η cosmote σαφως υπερτερει. Τα προβληματα που ειχε η ΕΟΝ τον πρωτο χρονο εχουν βελτιωθει και η εφαρμογη συνηθιζεται, δε μου κανει πλεον διαφορα απο της cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasbig Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Στις 31/8/2024 στις 1:23 ΜΜ, doomnx είπε Δεν είχα ποτέ τα προβλήματα που αναφέρεις. Σύνδεσε το μποξάκι σου με καλώδιο. Τα δικά μου κανάλια αλλάζουν άμεσα σε 50άρα γραμμή. Στα 4 χρόνια που το χρησιμοποιώ, 2 φορές είδα σφάλμα ορίου συσκευών όταν μεταπηδούσα δίκτυα μπρος πίσω. Βασικά έκατσα και χρονομέτρησα την αλλαγή καναλιών. Από τη στιγμή που θα πατήσω το κουμπί στο τηλεχειριστήριο μέχρι την εμφάνιση εικόνας του επόμενου καναλιού είναι ακριβώς 3 δευτερόλεπτα σε Skyworth συνδεμένο με WiFi στα 5GHz. Για τη σύγκριση, η TV που αλλάζει κανάλια μέσω Digea παίρνει 2,2 δευτερόλεπτα για κανάλια που είναι στο ίδιο μπουκέτο και 3,4 δευτερόλεπτα για κανάλια σε διαφορετικά μπουκέτα. Όσον αφορά το θέμα τον αλλαγών συσκευών έχει κάποιο όριο η cosmote? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luigy93 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. ΕΟΝ TV Σχετικά με την ταυτόχρονη θέαση σε 2 σταθερές συσκευές, πρέπει οι συσκευές να είναι συνδεδεμένες στην ίδια IP; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Στις 31/8/2024 στις 12:59 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Η εφαρμογή της Cosmote για Smart TV είναι χάλια, δεν έχουν κάνει την παραμικρή αναβάθμιση εδώ και μια δεκαετία, οι αλλαγές των καναλιών είναι υπερβολικά αργές,, ενώ τρώει φουλ σκάλωμα σε περίπτωση που κατα λάθος βγεις ή κλείσεις την τηλεόραση, μετά σου πετάει μήνυμα οτι δε μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα απο 2 συσκευές. Επίσης αν για Χ λόγους δεν είσαι δίπλα ακριβώς στο ρούτερ, θα κάνει συχνές αποσυνδέσεις γιατί θέλει τέλειο σήμα αλλιώς πάρε μαύρη οθόνη και laggy μενού που δεν αλλάζουν τα κανάλια. Στο πατρικό μου είχαμε συχνά θέματα με την Cosmote και η δικαιολογία τους ήταν "δεν έχετε ίντερνετ κοσμοτέ, δεν είναι σταθερό, για αυτό έχετε προβλήματα". ΕΟΝ, Netflix, Amazon Prime δούλευαν τέλεια βέβαια Η ΕΟΝ έχει πολύ καλύτερη εφαρμογή, προσωπικά δεν εχω καθολου κολλήματα, στην αλλαγή των καναλιών είναι γρηγορότερη και τώρα πλέον τα κανάλια της Κοσμοτέ τα βαζω μέσω της ΕΟΝ. Βασικά τρέχει τόσο καλά που δεν καταλαβαίνεις διαφορά οτι δεν έχεις πιάτο και είναι streaming. 2 χρόνια σχεδόν με ΕΟΝ και δεν εχω χρειαστεί ούτε μια φορά τεχνική υποστήριξη, which is a win. Αν κάποιον ωστόσο τον ενδιαφέρει το πρωτότυπο περιεχόμενο σε σειρές/ταινίες, η cote είναι ανώτερη Πραγματικά έτσι τρέχει και σε μένα η εφαρμογή κοσμοτε στην Samsung smart tv που είναι και καινούριο μοντέλο δυο χρόνων. Παρά πολλές αργές εναλλαγές καναλιών και όλα τα θέματα που περιγράφεις. Εν αντιθέσει βέβαια στο δωμάτιο έχω βάλει την εφαρμογή μέσω google chromecast όπου εκεί πάει σφαιρα! Η διαφορά μεταξύ chrome cast και Samsung tv είναι χαώδης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου στην ιδια φαση ειμαι και εγω , κλεινω προς eon με τα 50mbps μιας και με ενδιαφερουν μονο τα αθλητικα και η καλυτερη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλους, Πήρα προσφορά για nova/eon fiber 200 με nova/cosmote καναλια με κόστος 50 ευρώ το μήνα. Θεωρείτε ότι αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα