Προς το περιεχόμενο

Eon Tv vs Cosmote Tv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, 

Σκέφτομαι να βάλω και εγώ ένα συνδρομητικό πακέτο είτε Nova, είτε Cosmote καθαρά για τα αθλητικά μέσω ίντερνετ. 

Έχει κανείς εμπειρία από τα app των δύο σε android tv ? Και ως χρηστικότητα και αν κάνει buffering κλπ. 

Ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

από όλα τα Ελληνικά apps το καλύτερο για μένα είναι αυτό της Cosmote τόσο απο εμπειρία χρήσης όσο και content (οχι αθλητικά) 

τα έχω δοκιμάσει σε android tv kai Samsung tv

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα EON TV την περασμένη εβδομάδα καθαρά λόγω διαφοράς τιμής σε σχέση με το COSMOTE TV. Νομίζω ότι το COSMOTE TV έχει λίγο καλύτερο περιεχόμενο σε ταινίες, σειρές, παραγωγές κλπ πέρα από τα αθλητικά που πλέον είναι ίδια και στις δύο πλατφόρμες. Προσωπικά, προτιμώ την εφαρμογή της EON μακράν σε σχέση με της COSMOTE TV, τα κανάλια αλλάζουν άμεσα και απροβλημάτιστα με γραμμή 50mbps και πάνω, σε αντίθεση με της COSMOTE που θέλουν μερικά δευτερόλεπτα και πολλές φορές αργούν τόσο που σε υποχρεώνουν να γυρίσεις πίσω στο μενου και να επιλέκεις από εκεί πάλι το κανάλι που θέλεις.

Επεξ/σία από kaktos77

καλως ή κακως πιστευω και τα cosmote cinema και τα nova cinema ειναι λιγο ετσι και ετσι σε αυτα που προσφερουν . δηλαδη αν ψαχνεις κατι καλο και πιο γνωστο θα το βρεις στο netflix ή σε αλλες παρομοιες πλατφορμες. Στα υπολοιπα καναλια ειναι ακριβως το ιδιο. Η μονο διαφορα ειναι οτι η εον δεν εχει mega ant1 αν θυμαμαι καλα αν σε ενδιαφερει τοσο αυτο. Εγω ημουν ακριβως στην ιδια φαση με εσενα πριν 1 μηνα και προτιμησα το εον απο θεμα κοστος(2-3 ευρω διαφορα το μηνα ειναι βεβαια δεν ειναι κατι σπουδαιο) και επειδη διαβαζα απο διαφορους οτι η εφαρμογη της eon τρεχει λιγο πιο απροβληματιστα απο της cosmote. Τωρα αν θες να εχεις μια συνδρομη για ολα, δηλαδη να πληρωνεις μια φορα για ολα βαλε cosmote tv μιας και ειναι και το netflix μεσα σε αυτο αν και η τιμη νομιζω ειναι σχεδον η ιδια σαν να εχεις αλλη μια ξεχωριστη συνδρομη

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά, όπως ο φίλος και εγώ είμαι σε σκέψεις να βάλω ενα από τα δύο. Οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες! Το θέμα είναι το εξής, ποια πλατφόρμα έχει καλύτερο περιεχόμενο?  Επίσης τα λιγότερα κολλήματα? Καθώς και το live στους αγώνες ποιός έχει την λιγότερη καθυστέρηση? 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, 

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα το κομμάτι των σειρών/ταινιών

Για Eon με βλέπω πιο πολύ λόγο της προσφοράς για 3 μήνες δωρεάν και ένα 3 ευρώ φθηνότερο. 

10 ώρες πριν, alex.fentagin είπε

καλως ή κακως πιστευω και τα cosmote cinema και τα nova cinema ειναι λιγο ετσι και ετσι σε αυτα που προσφερουν . δηλαδη αν ψαχνεις κατι καλο και πιο γνωστο θα το βρεις στο netflix ή σε αλλες παρομοιες πλατφορμες. Στα υπολοιπα καναλια ειναι ακριβως το ιδιο. Η μονο διαφορα ειναι οτι η εον δεν εχει mega ant1 αν θυμαμαι καλα αν σε ενδιαφερει τοσο αυτο. Εγω ημουν ακριβως στην ιδια φαση με εσενα πριν 1 μηνα και προτιμησα το εον απο θεμα κοστος(2-3 ευρω διαφορα το μηνα ειναι βεβαια δεν ειναι κατι σπουδαιο) και επειδη διαβαζα απο διαφορους οτι η εφαρμογη της eon τρεχει λιγο πιο απροβληματιστα απο της cosmote. Τωρα αν θες να εχεις μια συνδρομη για ολα, δηλαδη να πληρωνεις μια φορα για ολα βαλε cosmote tv μιας και ειναι και το netflix μεσα σε αυτο αν και η τιμη νομιζω ειναι σχεδον η ιδια σαν να εχεις αλλη μια ξεχωριστη συνδρομη

Λειπει και το Μακεδονια TV απο το EON/Nova. Για οποιον δεν εχει digea. Αληθεια το πλεονεκτημα του EON ποιο ειναι σε σχεση με το πιατο;

10 ώρες πριν, alex.fentagin είπε

εον δεν εχει mega ant1

4 ώρες πριν, GiannisTG33 είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, 

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα το κομμάτι των σειρών/ταινιών

Για Eon με βλέπω πιο πολύ λόγο της προσφοράς για 3 μήνες δωρεάν και ένα 3 ευρώ φθηνότερο. 

Ειναι δεσμευση 24 μηνων σωστα; Να μην πας βαση προσφορας. 

28 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Λειπει και το Μακεδονια TV απο το EON/Nova. Για οποιον δεν εχει digea. Αληθεια το πλεονεκτημα του EON ποιο ειναι σε σχεση με το πιατο;

Ειναι δεσμευση 24 μηνων σωστα; Να μην πας βαση προσφορας. 

Όλα είναι 2 χρόνων συμβόλαιο. Και Εοn και Cosmote. 

Χωρίς δέσμευση είναι 6-8 ευρώ παραπάνω τον μήνα, οπότε δεν θα έλεγα ότι αξίζει, για εμένα τουλάχιστον  

12 ώρες πριν, GiannisTG33 είπε

Καλησπέρα, 

Σκέφτομαι να βάλω και εγώ ένα συνδρομητικό πακέτο είτε Nova, είτε Cosmote καθαρά για τα αθλητικά μέσω ίντερνετ. 

Έχει κανείς εμπειρία από τα app των δύο σε android tv ? Και ως χρηστικότητα και αν κάνει buffering κλπ. 

Ευχαριστώ 

Cosmote TV πολύ καλύτερη ποιότητα και περιεχόμενο.

11 ώρες πριν, andreasbig είπε

Καλησπέρα παιδιά, όπως ο φίλος και εγώ είμαι σε σκέψεις να βάλω ενα από τα δύο. Οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες! Το θέμα είναι το εξής, ποια πλατφόρμα έχει καλύτερο περιεχόμενο?  Επίσης τα λιγότερα κολλήματα? Καθώς και το live στους αγώνες ποιός έχει την λιγότερη καθυστέρηση? 

Η καθυστέρηση στην Cosmote TV OTT είναι 8 δευτερόλεπτα περίπου σε σχέση με επίγεια Digea, η οποία έχει άλλα 8 δευτερόλεπτα καθυστέρηση σε σχέση με τον πραγματικό χρόνο. Κολλήματα δεν αντιμετώπισα ποτέ στην Cosmote TV.

Το περιεχόμενο θα το κρίνεις εσύ. Καθένας έχει διαφορετικά γούστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ΕΟΝ όταν το δοκίμασα με τη δωρεάν προσφορά τους ενός μηνός είχε πολλά κολλήματα κατά την παρακολούθηση.

Επεξ/σία από djcat

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, GiannisTG33 είπε

Χωρίς δέσμευση είναι 6-8 ευρώ παραπάνω τον μήνα, οπότε δεν θα έλεγα ότι αξίζει, για εμένα τουλάχιστον  

Ηθελα να πω, τα λιγα χρηματα που σου χαριζουν για 3 μηνες δωρεαν, να μην ειναι το πρωτο κριτήριο, αλλα απο τα τελευταια, μια που θα μεινεις 2 χρονια εκει.

Επεξ/σία από Vault13

8 ώρες πριν, doomnx είπε

Cosmote TV πολύ καλύτερη ποιότητα και περιεχόμενο.

Η καθυστέρηση στην Cosmote TV OTT είναι 8 δευτερόλεπτα περίπου σε σχέση με επίγεια Digea, η οποία έχει άλλα 8 δευτερόλεπτα καθυστέρηση σε σχέση με τον πραγματικό χρόνο. Κολλήματα δεν αντιμετώπισα ποτέ στην Cosmote TV.

Το περιεχόμενο θα το κρίνεις εσύ. Καθένας έχει διαφορετικά γούστα.

Άρα λοιπόν περίπου στα 16 δευτερόλεπτα καθυστέρηση.  

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση με βοήθησες αρκετά!

Η εφαρμογή της Cosmote για Smart TV είναι χάλια, δεν έχουν κάνει την παραμικρή αναβάθμιση εδώ και μια δεκαετία, οι αλλαγές των καναλιών είναι υπερβολικά αργές,, ενώ τρώει φουλ σκάλωμα σε περίπτωση που κατα λάθος βγεις ή κλείσεις την τηλεόραση, μετά σου πετάει μήνυμα οτι δε μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα απο 2 συσκευές.

Επίσης αν για Χ λόγους δεν είσαι δίπλα ακριβώς στο ρούτερ, θα κάνει συχνές αποσυνδέσεις γιατί θέλει τέλειο σήμα αλλιώς πάρε μαύρη οθόνη και laggy μενού που δεν αλλάζουν τα κανάλια. Στο πατρικό μου είχαμε συχνά θέματα με την Cosmote και η δικαιολογία τους ήταν "δεν έχετε ίντερνετ κοσμοτέ, δεν είναι σταθερό, για αυτό έχετε προβλήματα". ΕΟΝ, Netflix, Amazon Prime δούλευαν τέλεια βέβαια

Η ΕΟΝ έχει πολύ καλύτερη εφαρμογή, προσωπικά δεν εχω καθολου κολλήματα, στην αλλαγή των καναλιών είναι γρηγορότερη και τώρα πλέον τα κανάλια της Κοσμοτέ τα βαζω μέσω της ΕΟΝ. Βασικά τρέχει τόσο καλά που δεν καταλαβαίνεις διαφορά οτι δεν έχεις πιάτο και είναι streaming. 2 χρόνια σχεδόν με ΕΟΝ και δεν εχω χρειαστεί ούτε μια φορά τεχνική υποστήριξη, which is a win. 

Αν κάποιον ωστόσο τον ενδιαφέρει το πρωτότυπο περιεχόμενο σε σειρές/ταινίες, η cote είναι ανώτερη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Η εφαρμογή της Cosmote για Smart TV είναι χάλια, δεν έχουν κάνει την παραμικρή αναβάθμιση εδώ και μια δεκαετία, οι αλλαγές των καναλιών είναι υπερβολικά αργές,, ενώ τρώει φουλ σκάλωμα σε περίπτωση που κατα λάθος βγεις ή κλείσεις την τηλεόραση, μετά σου πετάει μήνυμα οτι δε μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα απο 2 συσκευές.

Επίσης αν για Χ λόγους δεν είσαι δίπλα ακριβώς στο ρούτερ, θα κάνει συχνές αποσυνδέσεις γιατί θέλει τέλειο σήμα αλλιώς πάρε μαύρη οθόνη και laggy μενού που δεν αλλάζουν τα κανάλια. Στο πατρικό μου είχαμε συχνά θέματα με την Cosmote και η δικαιολογία τους ήταν "δεν έχετε ίντερνετ κοσμοτέ, δεν είναι σταθερό, για αυτό έχετε προβλήματα". ΕΟΝ, Netflix, Amazon Prime δούλευαν τέλεια βέβαια

Η ΕΟΝ έχει πολύ καλύτερη εφαρμογή, προσωπικά δεν εχω καθολου κολλήματα, στην αλλαγή των καναλιών είναι γρηγορότερη και τώρα πλέον τα κανάλια της Κοσμοτέ τα βαζω μέσω της ΕΟΝ. Βασικά τρέχει τόσο καλά που δεν καταλαβαίνεις διαφορά οτι δεν έχεις πιάτο και είναι streaming. 2 χρόνια σχεδόν με ΕΟΝ και δεν εχω χρειαστεί ούτε μια φορά τεχνική υποστήριξη, which is a win. 

Αν κάποιον ωστόσο τον ενδιαφέρει το πρωτότυπο περιεχόμενο σε σειρές/ταινίες, η cote είναι ανώτερη

Δεν είχα ποτέ τα προβλήματα που αναφέρεις. Σύνδεσε το μποξάκι σου με καλώδιο. Τα δικά μου κανάλια αλλάζουν άμεσα σε 50άρα γραμμή. Στα 4 χρόνια που το χρησιμοποιώ, 2 φορές είδα σφάλμα ορίου συσκευών όταν μεταπηδούσα δίκτυα μπρος πίσω.

Βασικά έκατσα και χρονομέτρησα την αλλαγή καναλιών. Από τη στιγμή που θα πατήσω το κουμπί στο τηλεχειριστήριο μέχρι την εμφάνιση εικόνας του επόμενου καναλιού είναι ακριβώς 3 δευτερόλεπτα σε Skyworth συνδεμένο με WiFi στα 5GHz.

Για τη σύγκριση, η TV που αλλάζει κανάλια μέσω Digea παίρνει 2,2 δευτερόλεπτα για κανάλια που είναι στο ίδιο μπουκέτο και 3,4 δευτερόλεπτα για κανάλια σε διαφορετικά μπουκέτα.

Επεξ/σία από doomnx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...