Προς το περιεχόμενο

Εύσημα στην vodafone

Musicfanatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι στο πρόγραμμα fiber 100 από 10 μήνες περίπου χωρίς προβλήματα. Πριν 25 μέρες άρχισα να έχω πολλαπλές αποσυνδέσεις και ταχύτητες download απράδεκτες (από 30-70Kbps). Επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη της vodafone που πράγματι έδειξε αμέριστο ενδιαφέρον και επαγγελματισμό. Στείλανε αρχικά τεχνικό σπίτι που πρότεινε αλλαγή ρουτερ. Μου στείλανε το "αμαρτωλό" H300 S. Καμιά βελτίωση (αν και μερικές φορές έπιανε 107MBps). Τελικά ήρθαν άλλες δύο φορές, μια συνδυαστική παρουσία ΟΤΕ+vodafone. Ήμουνα έτοιμος να σουτάρψ το ρούτερ και να πάρω κάποιο AVM. Ο τεχνικός μου πρότεινε να μην κάνω βιαστική κίνηση. Τελικά ήρθε άλλη μια φορά τεχνικός ΟΤΕ και άλλαξε μια κάρτα στο καφάο. Έκτοτε λύθηκαν όλα τα προβλήματα (εδώ και 15 μέρες), Το ρούτερ είναι κολλημένο στα 107/10ΜΒps και όλες οι συσκευές δουλεύουν άψογα (streamer, TIDAL, TV box...)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Musicfanatic είπε

Είμαι στο πρόγραμμα fiber 100 από 10 μήνες περίπου χωρίς προβλήματα. Πριν 25 μέρες άρχισα να έχω πολλαπλές αποσυνδέσεις και ταχύτητες download απράδεκτες (από 30-70Kbps). Επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη της vodafone που πράγματι έδειξε αμέριστο ενδιαφέρον και επαγγελματισμό. Στείλανε αρχικά τεχνικό σπίτι που πρότεινε αλλαγή ρουτερ. Μου στείλανε το "αμαρτωλό" H300 S. Καμιά βελτίωση (αν και μερικές φορές έπιανε 107MBps). Τελικά ήρθαν άλλες δύο φορές, μια συνδυαστική παρουσία ΟΤΕ+vodafone. Ήμουνα έτοιμος να σουτάρψ το ρούτερ και να πάρω κάποιο AVM. Ο τεχνικός μου πρότεινε να μην κάνω βιαστική κίνηση. Τελικά ήρθε άλλη μια φορά τεχνικός ΟΤΕ και άλλαξε μια κάρτα στο καφάο. Έκτοτε λύθηκαν όλα τα προβλήματα (εδώ και 15 μέρες), Το ρούτερ είναι κολλημένο στα 107/10ΜΒps και όλες οι συσκευές δουλεύουν άψογα (streamer, TIDAL, TV box...)

Αρα λαθος τιτλος

"Εύσημα στον ΟΤΕ"

• Like 1

28 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αρα λαθος τιτλος

"Εύσημα στον ΟΤΕ"

Οχι, σωστος τιτλος. Ευσημα στην vodafone, που ουτως η αλλως δεν θα ειχε προσβαση στο καφαο και επρεπε να στειλει τεχνικο του ΟΤΕ. Που οπως εγραψα ειχε ηδη παει μια φορα ο ΟΤΕ στο καφαο και ειπε οτι ολα ειναι οκ. Και μετα 5 μερες αφου δεν λυθηκε το προβλημα με παρεμβαση της vodafone πηγε ξανα και αλλαξε την καρτα και ετσι τελειωσε το προβλημα!

3 ώρες πριν, Musicfanatic είπε

Οχι, σωστος τιτλος. Ευσημα στην vodafone, που ουτως η αλλως δεν θα ειχε προσβαση στο καφαο και επρεπε να στειλει τεχνικο του ΟΤΕ. Που οπως εγραψα ειχε ηδη παει μια φορα ο ΟΤΕ στο καφαο και ειπε οτι ολα ειναι οκ. Και μετα 5 μερες αφου δεν λυθηκε το προβλημα με παρεμβαση της vodafone πηγε ξανα και αλλαξε την καρτα και ετσι τελειωσε το προβλημα!

Όπως το έγραψες.  Εύσημα στην vodafone.

Παρόμοια περίπτωση και με εμένα. Είχα 100αρα και πήγα σε 200αρα, δεν είχα όμως 200 αλλά 100 κάνω επίλυση προβλημάτων μέσω της εφαρμογής με τον ΤOBi δεν βρίσκει πρόβλημα αλλά βλέπει έχω μόνο 100 εκανα κάποιες ενέργειες που ζήτησε και αφού δεν άλλαξε κάτι αυτόματα κανονίζει να έρθει τεχνικός στο σπίτι, μου παίρνει ο τεχνικός τηλ. την επόμενη μέρα και κλείνουμε ραντεβού δεν βρίσκει πρόβλημα στη γραμμή μου ούτε στο ρουτερ και μου λέει δεν έχει 200 η περιοχή. Ενημερώνει την Vodafone και κανονίζει η Vodafone να έρθει ο ΟΤΕ έρχεται ο ΟΤΕ  (όχι στο σπίτι στο καφαο) λέει έχει 200. Κανονίζει μετά η Vodafone  συνδυαστική παρουσία ΟΤΕ + Vodafone τοτε παραδέχτηκε ο ΟΤΕ ότι δεν έχει 200. Με ενημερώνει ο τεχνικός της Vodafone ότι κάτι άλλαξε στο καφαο ο ΟΤΕ και ότι πλέον έχω 200 και όπως έγινε.

Επισης αυτό κράτησε μόνο λίγες μέρες αυτές τις μέρες είχα 100 παρ' όλα αυτά για τον συγκεκριμένο μήνα πλήρωσα μόνο 6€ χωρίς να κάνω καποια αίτηση, έγινε αυτόματα από τον TOBi.

Αν ήταν μόνο ο ΟΤΕ με έβλεπα να μην βρίσκω άκρη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...