orfeas_gr Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Καλησπέρα στην ομάδα ! Ερώτηση γιατί μου χουν φύγει τα λεφτά στα διόδια . Εχω φορτηγό ( 7.10€ αττική οδός ) διέλευση . Τι θα γίνει αν βάλω το epass του αυτοκινήτου μου στο φορτηγό ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μια φορά πέρασα με e-pass με ΙΧ με ποδήλατα φορτωμένα όρθια στην οροφή (συνολικό ύψος ~ 3 μέτρα), και με χρέωσε σαν φορτηγό. Δεν τη γλιτώνεις έτσι απλά, πάρτα από τους πελάτες σου καλύτερα. Επεξ/σία 30 Αυγούστου από mezger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 25 λεπτά πριν, orfeas_gr είπε Καλησπέρα στην ομάδα ! Ερώτηση γιατί μου χουν φύγει τα λεφτά στα διόδια . Εχω φορτηγό ( 7.10€ αττική οδός ) διέλευση . Τι θα γίνει αν βάλω το epass του αυτοκινήτου μου στο φορτηγό ; να βγάλεις epass για το φορτηγό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 1 hour ago, orfeas_gr said: Καλησπέρα στην ομάδα ! Ερώτηση γιατί μου χουν φύγει τα λεφτά στα διόδια . Εχω φορτηγό ( 7.10€ αττική οδός ) διέλευση . Τι θα γίνει αν βάλω το epass του αυτοκινήτου μου στο φορτηγό ; ελληνας entrepreneur 2024 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfeas_gr Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Στις 30/8/2024 στις 3:09 ΜΜ, JakeKaufman είπε ελληνας entrepreneur 2024 Κάνω τουλάχιστον 100 διελεύσεις την μέρα …. Άρα 700 + κάθε μέρα και cash …. Για φαντάσου να δινω 280-300 αντί για 700+ πως θα σου φαινόταν ; Αλλά βέβαια , στην Ελλάδα μιλάμε , κραζουμε , κοροϊδεύουμε χωρίς να ξέρουμε το ιστορικό …. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 9 minutes ago, orfeas_gr said: Κάνω τουλάχιστον 100 διελεύσεις την μέρα …. Άρα 700 + κάθε μέρα και cash …. Για φαντάσου να δινω 280-300 αντί για 700+ πως θα σου φαινόταν ; Αλλά βέβαια , στην Ελλάδα μιλάμε , κραζουμε , κοροϊδεύουμε χωρίς να ξέρουμε το ιστορικό …. Από τη στιγμή που αυτό που πρότεινες είναι πρακτικά απάτη, την απάντηση την βρίσκω λογική. Σε κάθε περίπτωση, εδώ είσαι: https://www.aodos.gr/diodia-e-pass/thelo-na-apoktiso-e-pass/syndromitika_programmata/friendly-truck/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 1 hour ago, orfeas_gr said: Κάνω τουλάχιστον 100 διελεύσεις την μέρα …. Άρα 700 + κάθε μέρα και cash …. Για φαντάσου να δινω 280-300 αντί για 700+ πως θα σου φαινόταν ; Αλλά βέβαια , στην Ελλάδα μιλάμε , κραζουμε , κοροϊδεύουμε χωρίς να ξέρουμε το ιστορικό …. Ο λόγος που πλυρωνει παραπάνω το φορτηγό είναι επειδή είναι ποιο μεγάλο σαν συνέπεια ποιο βαρύ και προκαλεί μεγαλύτερη φθορά στο οδόστρωμα (αν και συνήθος στην Ελλάδα είναι παράλογα όλα αυτό εδώ είναι απόλυτα λογικό και σωστό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, orfeas_gr said: Κάνω τουλάχιστον 100 διελεύσεις την μέρα …. Άρα 700 + κάθε μέρα και cash …. Για φαντάσου να δινω 280-300 αντί για 700+ πως θα σου φαινόταν ; Αλλά βέβαια , στην Ελλάδα μιλάμε , κραζουμε , κοροϊδεύουμε χωρίς να ξέρουμε το ιστορικό …. Και τώρα που ξέρω το «ιστορικό» δεν αλλάζει η γνώμη μου. Είσαι λαμόγιο και προσπαθείς να αγοράσεις μια υπηρεσία χωρίς να την πληρώσεις. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, orfeas_gr είπε Κάνω τουλάχιστον 100 διελεύσεις την μέρα …. Άρα 700 + κάθε μέρα και cash …. Για φαντάσου να δινω 280-300 αντί για 700+ πως θα σου φαινόταν ; Αλλά βέβαια , στην Ελλάδα μιλάμε , κραζουμε , κοροϊδεύουμε χωρίς να ξέρουμε το ιστορικό …. να πας απο αλλού αν δεν σε συμφέρει. 100 διελευσεις την ημέρα;Τι κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 15 hours ago, orfeas_gr said: Κάνω τουλάχιστον 100 διελεύσεις την μέρα …. Άρα 700 + κάθε μέρα και cash …. Για φαντάσου να δινω 280-300 αντί για 700+ πως θα σου φαινόταν ; Αλλά βέβαια , στην Ελλάδα μιλάμε , κραζουμε , κοροϊδεύουμε χωρίς να ξέρουμε το ιστορικό …. Sure κάνεις 100 διελεύσεις την ημέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Γιατι μπαινεις τοσες φορες στην αττικη οδο; Πηγαινε και λιγο απεξω αν ειναι. Αυτο που λες πάντως δεν γινετε. Δες τα προγραμματα τους μηπως εχουν κανενα απεριοριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 20 hours ago, orfeas_gr said: Κάνω τουλάχιστον 100 διελεύσεις την μέρα …. Άρα 700 + κάθε μέρα και cash …. Για φαντάσου να δινω 280-300 αντί για 700+ πως θα σου φαινόταν ; Αλλά βέβαια , στην Ελλάδα μιλάμε , κραζουμε , κοροϊδεύουμε χωρίς να ξέρουμε το ιστορικό …. Ένα απλό e-pass να έβγαζες, θα κέρδιζες γύρω στο 30λεπτο ανα διέλευση, 30 ευρώ την ημέρα στην τσέπη. Γιατί δεν το έχεις κάνει ήδη και ζορίζεσαι? Και με τόσες διελεύσεις βέβαια εννοείται θα βάλεις κάποιο πρόγραμμα με συνδρομή, όχι το απλό, και θα κερδίζεις ακόμα περισσότερα. Το θέμα είναι, γιατί ενώ έχεις 100 διελεύσεις τη μέρα, θα κάνει τη διαφορά το μισό διόδιο? Γιατί δε μεταφέρεις το κόστος στους πελάτες σου, όπως κάνει κάθε επιχείρηση και επαγγελματίας παντού ever? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 21 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Και τώρα που ξέρω το «ιστορικό» δεν αλλάζει η γνώμη μου. Είσαι λαμόγιο και προσπαθείς να αγοράσεις μια υπηρεσία χωρίς να την πληρώσεις. Μαλιστα, αυτος ειναι λαμογιο, η εταιρεια διαχειρισης που απαιτουσε αποζημιωσεις λογω μειωμενων εσοδων απο τα διοδια δεν ειναι. ΟΚ φιλος. 23 ώρες πριν, Black Demis είπε Ο λόγος που πλυρωνει παραπάνω το φορτηγό είναι επειδή είναι ποιο μεγάλο σαν συνέπεια ποιο βαρύ και προκαλεί μεγαλύτερη φθορά στο οδόστρωμα (αν και συνήθος στην Ελλάδα είναι παράλογα όλα αυτό εδώ είναι απόλυτα λογικό και σωστό) Αν εστεκε αυτο, ενα σμαρτ θα επρεπε να πληρωνει τα μισα διοδια απο ενα suv. Δε βλεπω να συμβαινει κατι τετοιο ομως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, lector said: Μαλιστα, αυτος ειναι λαμογιο, η εταιρεια διαχειρισης που απαιτουσε αποζημιωσεις λογω μειωμενων εσοδων απο τα διοδια δεν ειναι. ΟΚ φιλος. Μπορεί να είναι και οι 2, φίλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Μπορεί να είναι και οι 2, φίλος ΟΚ, με τη μικρη διαφορα οτι ο ενας εξοικονομει μερικες δεκαδες ευρω απο εναν ιδιωτη, ενω ο αλλος αρμεγει μερικα εκατομμυρια απο το δημοσιο. Μαζι τα φαγανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα