Προς το περιεχόμενο

Η Motorola λανσάρει το edge 50 neo με εντυπωσιακή οθόνη και ταχεία φόρτιση

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

29 λεπτά πριν, oldnew είπε

Τέλος η συζήτηση με σένα, δεν έχει νόημα. 

Μη το παιρνει προσωπικα , δεν τρεχει μια ,  βαλε ενα λινκ για καθε τυχον ενδιαφερομενο  να κανει δουλεια του.

Τεσπα ενα οποιοδηποτε αλλο , διαφορετικα ειναι μουφα η προσφορα η μια και μοναδικη στον κοσμο.

• Confused 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω το Edge 40 Neo. Τους υποψήφιους αγοραστές τους ενδιαφέρουν οι παραχωρήσεις που θα κάνουν. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά ξέρουν να τα διαβάσουν και να κρίνουν. Εγώ θα γράψω για κάτι που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά. Μεγάλη καθυστέρηση στην αναβάθμιση λογισμικού. Δεν αναφέρομαι στα security patches, αλλά στο λειτουργικό. Αργούν πολύ και φαίνεται ότι δεν έχει καλή παράδοση σε αυτό η Motorola. Βγάζει όμως τίμια τηλέφωνα από πλευράς hardware - τιμής γενικά.

1 hour ago, nepomuk said:

Μη το παιρνει προσωπικα , δεν τρεχει μια ,  βαλε ενα λινκ για καθε τυχον ενδιαφερομενο  να κανει δουλεια του.

Τεσπα ενα οποιοδηποτε αλλο , διαφορετικα ειναι μουφα η προσφορα η μια και μοναδικη στον κοσμο.

Link έχω βάλει ηδη. Αν πατήσεις εκει που γράφει "δες την προσφορά" σε πετάει εδω, όπου βάζεις και τον εκπτωτικο κωδικό που γράφει στο λινκ που εχω βαλει και σε πάει στην τιμή που γράφω. 

https://www.gshopper.com/6th-anniversary-exclusive-oneplus-12-global-rom-oxygenos-16-1tb-original-oneplus-charger-100w-eu-plug.html?sscid=81k8_y3hts&utm_source=shareasale&utm_campaign=1538645&utm_medium=3628998&clickid=81k8_y3hts

3 λεπτά πριν, oldnew είπε

Link έχω βάλει ηδη. Αν πατήσεις εκει που γράφει "δες την προσφορά" σε πετάει εδω, όπου βάζεις και τον εκπτωτικο κωδικό που γράφει στο λινκ που εχω βαλει και σε πάει στην τιμή που γράφω. 

https://www.gshopper.com/6th-anniversary-exclusive-oneplus-12-global-rom-oxygenos-16-1tb-original-oneplus-charger-100w-eu-plug.html?sscid=81k8_y3hts&utm_source=shareasale&utm_campaign=1538645&utm_medium=3628998&clickid=81k8_y3hts

Ειπαμε ενα οποιοδηποτε αλλο λινκ  και βεβαια χωρις τελωνεια και δασμους .

Το συγκεκριμενο που προτεινεις  θα περασει τελωνειο  , πας για μαλι και βγαινεις κουρεμενος ,

χωρια οτι πιθανοτατα δεν θα ειναι η Ευρωπαικη εκδοση .

Μη το κουραζουμε αλλο , εχεις μια και μοναδικη προσφορα  που δεν υπαρχει πουθενα αλλου  στον κοσμο.

Σε καταστηματα απο Ελλαδα και τεσπα χωρις τελωνεια  η τιμη παει στα 850 και βαλε .

Ολα αυτα για να μην παραπλανηθει  κανεις ενδιαφερομενος .

Καλες αγορες.

• Confused 1

Η τιμή θα πέσει το θέμα είναι αν η Motorola φτιάξει τις αναβαθμίσεις και το άλλο θέμα είναι τα 8gb. Πλέον τα 12 τείνουν να γίνουν το στάνταρ, αλλά δε μπορεί να αποφύγει τις γυφτιές είναι στο dna της. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, nepomuk said:

Σοβαρολογουμε ; 850+ ευρω κινητο Κινεζιά; Με τοσα παει ο κοσμος στο μηλαρακι εστω και ελαφρως μεταχειρισμενο απο τις αγγελιες ινσομνια

με ασφαλεια συναλλαγης  99,99999 %

Σωστά σωστά επειδή το μηλαράκι ειναι USA made 100%....😄

😆

Επεξ/σία από Panosglasgow
  • Like 2

1 hour ago, nepomuk said:

Το συγκεκριμενο που προτεινεις  θα περασει τελωνειο  , πας για μαλι και βγαινεις κουρεμενος ,

Μη το κουραζουμε αλλο , εχεις μια και μοναδικη προσφορα  που δεν υπαρχει πουθενα αλλου  στον κοσμο.

Σε καταστηματα απο Ελλαδα και τεσπα χωρις τελωνεια  η τιμη παει στα 850 και βαλε .

Καλες αγορες.

Είδες να πέρασε τελωνείο κανενα απο εκει στη συζήτηση που έχει? Η τιμή είναι φιξ με τα πάντα μεσα. Πως το κάνουν οι Κινέζοι είναι δικό τους θέμα, αλλα το κάνουν. Ρώτα και αυτούς που παρέλαβαν εκει, 100αδες προϊόντα από τα λινκ που δίνουν εκει. 

Εσυ είπαμε, πάρε αιφον απ τα παπλικ με 2000€ ως έξυπνη αγορά.. 

• Like 1

2 hours ago, nepomuk said:

Καλες αγορες.

Αγορίνα μου λες βλακειες με το συμπάθιο. Όλα αυτά κάνουν τριγωνικές αποστολές και δεν πληρώνεις κανένα τελωνείο κανέναν δασμο. Μην λες ότι να ναι χωρίς να γνωρίζεις και παραπλανεις κόσμο. 

• Like 3
  • Thanks 1

5 ώρες πριν, nepomuk είπε

Καλες αγορες.

καλο ειναι αν  δεν γνωριζεις κατι να μην γραφεις κατι που παραπλανει τον κοσμο που ενδιαφερεται να αγορασει απο εκει.οσο για το link που ποσταρε ο φιλος μια χαρα ειναι και το τηλεφωνο ειναι global rom χωρις τελωνειο και εξτρα χρεωσεις.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενδιαφέρον γιατί είναι βασικά σχετικά μικρό (συγκρίσιμο με  xiaomi 14 αλλά λιγο μεγαλύτερο από s23). Δεν εχουμε και πολλά μικρά. Στα άλλα θετικά η καμερα Χ3 με OIS (οπότε μαλλον σοβαρή). 

στα θεωρητικά μειον  Protection    Corning Gorilla Glass 3 (νομίζω ειναι λιγο σε σχεση με νεότερα), μπαταρία 4300 (το 5000 το θεωρούσαν στανταρ) αλλά μετράει πόσο κρατάει χωρίς οι ΜΤ να φημίζονται για ενεργειακή απόδοση., και μερικά ψιλά οπως δεν εχει ir (εγώ το θελω) και αυτά που δεν τα δίνουν πια σε καλά κινητά 3.5mm

Οταν και ΑΝ η τιμή του ελλάδα πέσει τελική στα 400€ (ελπίζω σε κανα 6μηνο?) το βλέπω καλή πρόταση... 

Επεξ/σία από keysmith

πως παει η Motorola απο αυτονομια???...ψαχνω ενα κινητο με καλη αυτονομια.δεν με ενδιαφέρουν καμερες και δεν παιζω παιχνιδια

6 ώρες πριν, eri77 είπε

πως παει η Motorola απο αυτονομια???...ψαχνω ενα κινητο με καλη αυτονομια.δεν με ενδιαφέρουν καμερες και δεν παιζω παιχνιδια

Έχω το Edge 40, με συνεχείς χρήση κλήσεις, μυνήματα, social . και κάποιες φωτογραφίες βγάζει άνετα την μέρα, αν τύχει και δεν το χρησιμοποιώ πολύ άντεχει και δύο μέρες. Φωτογραφίες πολύ καλές, καθαρό λογισμικό χωρίς πρόσθετα βαρίδια, βάζεις εσύ ότι θέλεις, πολύ καλή παραμετροποίηση. Κάθε δύο μήνες έρχονται ενημερώσεις, η αναβάθμιση αργεί αλλά όταν έρχεται δεν υπήρχαν δυσάρεστες εκπλήξεις όπως σε άλλες εταιρείες. Τα Motorola είναι πάρα πολύ καλές και οικονομικές συσκευές που δουλεύουν απροβληματιστα.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...