jimgekk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπόν θέλω να συνδέσω 3-4 ασύρματες κάμερες που έχω πάρει γύρο γύρο από το σπίτι και το θέμα είναι πως το wifi δεν αρκεί θέλω να πάρω κάποια repeaters για να κάνω την δουλειά μου και δεν έχω καταλήξει σε κάτι θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει ποιο θα είναι καλύτερο για αυτήν την δουλειά.+θέλω 2 από αυτά να συνδέθουν το 1 με το άλλο και το 1 να είναι αδιάβροχο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2024 από jimgekk
kormos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 10 λεπτά πριν, jimgekk είπε Λοιπόν θέλω να συνδέσω 3-4 ασύρματες κάμερες που έχω πάρει γύρο γύρο από το σπίτι και το θέμα είναι πως το wifi δεν αρκεί θέλω να πάρω κάποια repeaters για να κάνω την δουλειά μου και δεν έχω καταλήξει σε κάτι θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει ποιο θα είναι καλύτερο για αυτήν την δουλειά.+θέλω 2 από αυτά να συνδέθουν το 1 με το άλλο και το 1 να είναι αδιάβροχο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. ...δεν πιστεύω ότι θα λειτουργήσει ποτέ όλο αυτό που σκέφτεσαι σωστά.
geosoftgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 https://www.tp-link.com/gr/home-networking/deco/deco-x50-outdoor/
SabotazNic Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Μαζι με το πανω για εξωτερικο χωρο, θες και ενα deco m4 v4 για τον εσωτερικο χωρο. Θα δημιουργησεις mesh δικτυο και θα εισαι οκ. Αν και δεν βλεπω τον λογο για το εξωτερικο access point. Αν παρεις ενα διπλο κιτ για μεσα, θα καλυψεις και εξωτερικους τοιχους για να βαλεις καμερα (εκτος αν βαλεις καμερα σε χωρο μακρια απο το σπιτι (γκαραζ, αποθηκη κτλ)). Γενικα θα μοιαζει οπως η παρακατω εικονα απο το λινκ 2 ώρες πριν, kormos είπε ...δεν πιστεύω ότι θα λειτουργήσει ποτέ όλο αυτό που σκέφτεσαι σωστά. Γινεται με access points Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2024 από SabotazNic 1
jimgekk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, kormos είπε ...δεν πιστεύω ότι θα λειτουργήσει ποτέ όλο αυτό που σκέφτεσαι σωστά. Τι θα πρότεινες? Access point ειναι μονο με ενσύρματο και δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα
elio_1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Θα πρότεινε σύνδεση με καλώδιο για να μην σε απασχολήσει ποτέ ξανά... Ενδεχομένως POE cameras και UPS για να καταγράφουν και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
Λύση kormos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Λύση Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 9 ώρες πριν, jimgekk είπε Τι θα πρότεινες? Access point ειναι μονο με ενσύρματο και δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα Αυτό ακριβώς που αναφέρετε παρακάτω. Οι ασύρματες συσκευές τέτοιου τύπου μόνο συχνές αποσυνδέσεις ή κολλήματα θα φέρουν. Η ουσία κάμερες/καταγραφικό είναι ότι γίνεται η εγκατάσταση και όλα σταματάνε εκεί. 4 ώρες πριν, elio_1 είπε Θα πρότεινε σύνδεση με καλώδιο για να μην σε απασχολήσει ποτέ ξανά... Ενδεχομένως POE cameras και UPS για να καταγράφουν και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα