Προς το περιεχόμενο

Ath.Ena Card άθλιο user experience

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, christos4 είπε

Και αν γίνει κάτι και χαθεί η σύνδεση όσο γίνεται η φόρτωση της αξίας στην κάρτα, μπορεί να χάσεις και τα λεφτά σου.. 

Σίγουρα θα υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας που θα αποτρέπουν να συμβούν τέτοιες περιπτώσεις και οι πιθανότητες να σου συμβεί κάτι τέτοιο είναι ίδιες για οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις στο ίντερνετ, αλλά ακόμη και να γίνει κάτι τέτοιο κάνεις άμεσα κλήση στην τράπεζα για αμφισβήτηση συναλλαγής (μερικές τράπεζες προσφέρουν αμφισβήτηση συναλλαγής και από το e-banking).

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετικά προβληματική εφαρμογή καθώς αν η διαδικασία φόρτισης διακοπεί ή κολλήσει (πχ. στο 99%) τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπλοκάρει γενικά η δυνατότητα φόρτισης της κάρτας οπότε σε αυτή την περίπτωση η επικοινωνία με τον ΟΑΣΑ τηλεφωνικώς και ακολούθως με email είναι μονόδρομος για να επιδιορθωθεί.

Από την πολυετή εμπειρία μου με την εφαρμογή έχω καταλήξει σε μερικά συμπεράσματα:

1ον. Ορισμένες αναβαθμίσεις απλά καταστρέφουν την διαδικασία φόρτισης, οπότε εδώ και πάρα πολύ καιρό έχω ρυθμίσει το Play Store να μην ενημερώνει αυτόματα την εφαρμογή αφού έχω πετύχει μια έκδοση που λειτουργεί σχεδόν τέλεια στην συσκευή μου ύστερα από την προηγούμενη που μπλόκαρε την κάρτα μου (ouch!)
2ον. Ορισμένες κάρτες είναι πιο επιρρεπείς στο να δυσλειτουργήσουν κατά την φόρτιση ή είναι πιο δύσκολο να ανιχνευτούν από το NFC της συσκευής -ίσως έχουν διαφορετικά ολοκληρωμένα κλπ..
3ον. Υπάρχει περίπτωση η φόρτιση να κολλήσει στο 99% και μετά από αρκετά λεπτά να ολοκληρωθεί επιτυχώς (η υπομονή είναι αρετή.. LoL)
4ον. Καμία φορά μπορεί η φόρτιση να κολλήσει ή να αποτύχει πλήρως αλλά η κάρτα να μην κλειδωθεί (αν έχεις τύχη διάβαινε.. LoL)

ΥΓ.
Κρίμα..

Επεξ/σία από Directx
Δημοσ.

Μια κατάντια τα ΜΜΜ στη χώρα. Τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Το μετρό χθες ήταν φίσκα και ερχόταν κάθε 7 λεπτά σε ώρα αιχμής. Πλέον κάνει πολύ ζέστη στις αποβάθρες. Εν ετη 2024 δεν υπάρχει κάλυψη internet πουθενά, τουαλέτες ούτε λόγος, οι κυλιόμενες πολλές φορές πάνε μόνο προς μια κατεύθυνση, κάποιοι ανελκυστήρες είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας από τότε που άνοιξε το μετρό. Οι κλέφτες και οι γύφτοι είναι παντού φυσικά και δεν πληρωνουν ποτέ εισιτήριο. 

Τα πιο ωραία συστήματα εισιτηρίων τα έχω δει στην Ουγγαρία, Κροατία. Έχεις ένα app, scanareis ένα qr code μέσα στον συρμό και τέλος, πλήρωσες εισιτήριο. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 31/8/2024 στις 6:06 ΠΜ, spooker είπε

Το μετρό χθες ήταν φίσκα και ερχόταν κάθε 7 λεπτά σε ώρα αιχμής

Από Ιούλιο έτσι είναι. Τον Αύγουστο ανά 10 λεπτά και σε όποιον αρέσει. Ουδείς υπεύθυνος συγκινείται βέβαια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...