Stalin1917 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Αγορασα μια μεταχειρησμενη 6700ΧΤ απο και εφαγα φολα! Πρασσινη οθονη στα καλα καθουμενα με τρομακτικο ηχο στα ακουστικα (μονο στα ενσυρματα) στα ασυρματα ακουστικα δεν ερχετε ηχος! Εχω δοκιμασει νομιζω τα παντα εκτος απο το να βγάλω το XMP! Bios update. chipset update . DDU drivers παλιους και νεους Εβαλα την καρτα στο PC του Γιου μου τα ιδια (εχουμε ιδιο CPU 12100F) αλλα διαφορετικη Mobo συνηθως το παθαινει οταν κατι αλλαζει. ΠΧ οταν βγαινω απο ενα game. Θερμοκρασιες λογικες σε Furmark βγαζει το benchmark χωρις θεμα. αυτο το βιντεο εχει ιδιο προβλημα με ακριβως την ιδια καρτα αλλα το παθαινει 15 δευτερα στο Furkmark! Που θα βρω εναν τυπο σαν και αυτον να κανει μια διαγνωση ή επισκευη με το αντιτιμο φυσικα! Υπαρχει καποιος εδω μεσα? ευχαριστω Επεξ/σία 30 Αυγούστου από Stalin1917 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Έχεις ενεργοποιημένο το freesync? Για αρχή δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις. Αν δεν στο ξανα κάνει τότε δοκίμασε άλλο καλώδιο. Μπορέι να φταίει είτε το καλώδιο, είτε το ίδιο το Port της GPU. Οπότε δοκίμασε κ σε άλλο port. Τέλος τσέκαρε αν το bios της κάρτας είναι valid και καλού κακού για να αποκλείσεις την περιπτωση να έχουν γίνει mod τα timings της vram (mining), βάλε ενα valid bios απο εδώ: https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=AMD&manufacturer=&model=RX+6700+XT&interface=&memType=&memSize=&since= 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τροφοδοτικά, τί έχετε; Επίσης, καλώδια οθόνης αν έχετε άλλο για δοκιμή; Επεξ/σία 30 Αυγούστου από tasvar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stalin1917 Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Update: Παραξενα πραγματα!!! προσπαθωντας να βγαλω ακρη κοιτουσα το GPU-Z και κατα τυχη πεφτει το ματι μου εδω το BUS interface ελεγε PCIe X16 4.0 @ X8 (Δηλαδη οτι η μητρικη ειναι Χ16 αλλα η καρτα δουλευε Χ8!) κανω reseat την καρτα καθαρηζω λιγο τα χρυσα connectors PCIe στην καρτα και voila 16Χ16 τρωω πρασσινες οθονες κανω DDU drivers kai reinstall σταματαν τα crashes! καμια ιδεα κανεις? Το PSU Ειναι καινουριο Be quiet 850W gold καλωδιο HDMI της Ugreen καινουριο και akrivo to bios της καρτας ειναι valid το τσεκαρα Επεξ/σία 31 Αυγούστου από Stalin1917 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Stalin1917 είπε Update: Παραξενα πραγματα!!! προσπαθωντας να βγαλω ακρη κοιτουσα το GPU-Z και κατα τυχη πεφτει το ματι μου εδω το BUS interface ελεγε PCIe X16 4.0 @ X8 (Δηλαδη οτι η μητρικη ειναι Χ16 αλλα η καρτα δουλευε Χ8!) κανω reseat την καρτα καθαρηζω λιγο τα χρυσα connectors PCIe στην καρτα και voila 16Χ16 τρωω πρασσινες οθονες κανω DDU drivers kai reinstall σταματαν τα crashes! καμια ιδεα κανεις? Το PSU Ειναι καινουριο Be quiet 850W gold καλωδιο HDMI της Ugreen καινουριο και akrivo to bios της καρτας ειναι valid το τσεκαρα Αυτο στο gpu-z στο βγαζει οταν η κάρτα ειναι σε full load? Τρεχει καποιο 3d game/benchmark απο πισω? Για δοκίμασε κ δες αν παει x16. Εχω την εντύπωση οτι σε idle κατεβαζει το bus speed για εξοικονόμηση ενέργειας οποτε ειναι φυσιολογικό. Επίσης δοκιμασε κ το καλώδιο κ σε αλλο port της καρτας αλλα πρώτα απ ολα βγαλε το freesync κ δες αν συνεχίζεται το πρόβλημα. Αν διορθώνεται τοτε 100% φταίει ειτε το καλώδιο (δεν λεει κατι αν ειναι καινούριο ή ακριβό) ειτε το συγκεκριμένο port της gpu Επεξ/σία 31 Αυγούστου από charllestone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 31/8/2024 στις 2:16 ΠΜ, Stalin1917 είπε Update: Παραξενα πραγματα!!! προσπαθωντας να βγαλω ακρη κοιτουσα το GPU-Z και κατα τυχη πεφτει το ματι μου εδω το BUS interface ελεγε PCIe X16 4.0 @ X8 (Δηλαδη οτι η μητρικη ειναι Χ16 αλλα η καρτα δουλευε Χ8!) κανω reseat την καρτα καθαρηζω λιγο τα χρυσα connectors PCIe στην καρτα και voila 16Χ16 τρωω πρασσινες οθονες κανω DDU drivers kai reinstall σταματαν τα crashes! καμια ιδεα κανεις? Το PSU Ειναι καινουριο Be quiet 850W gold καλωδιο HDMI της Ugreen καινουριο και akrivo to bios της καρτας ειναι valid το τσεκαρα Με λιγα λογια εφτιαξε το θεμα σου δεν καταλαβα? Ηθελε απλα καθαρισμα? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stalin1917 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, akoinonitos είπε Με λιγα λογια εφτιαξε το θεμα σου δεν καταλαβα? Ηθελε απλα καθαρισμα? μπα! τα ιδια! την αλλαξα παστα και παντς επεσε η θρεμοκρασια 10 βαμους αλλα παλι πρασσινες οθονες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, Stalin1917 είπε μπα! τα ιδια! την αλλαξα παστα και παντς επεσε η θρεμοκρασια 10 βαμους αλλα παλι πρασσινες οθονες Μπορεις να δοκιμασεις ενα δυο πραγματακια αν δεν το εχεις κανει? Κανε ενα ddu. Και βαλε το πισι να κλεισει.Κανε ενα clear cmos στην μητρικη σου. Βγαλε την καρτα και βαλτην στην αλλη pcie θυρα αν εχει η μητρικη σου. Αν δεν εχει δοκιμασε να βαλεις απο το bios το pcie να ειναι gen 3. Πριν ανοιξεις το πισι κλεισε το internet ,ανοιξε πισι περασε τους τελευταιους adrenaline και μετα ανοιξε το internet. Επισης μπορεις να δοκιμασεις να κατεβασεις τα ρολογια της gpu και της vram κατω απο τα stock ,να δεις πως θα παει. Υπαρχει πιθανοτητα η καρτα να εχει λιωσει στο mining απο τον προηγουμενο κατοχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stalin1917 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μπορεις να δοκιμασεις ενα δυο πραγματακια αν δεν το εχεις κανει? Κανε ενα ddu. Και βαλε το πισι να κλεισει.Κανε ενα clear cmos στην μητρικη σου. Βγαλε την καρτα και βαλτην στην αλλη pcie θυρα αν εχει η μητρικη σου. Αν δεν εχει δοκιμασε να βαλεις απο το bios το pcie να ειναι gen 3. Πριν ανοιξεις το πισι κλεισε το internet ,ανοιξε πισι περασε τους τελευταιους adrenaline και μετα ανοιξε το internet. Επισης μπορεις να δοκιμασεις να κατεβασεις τα ρολογια της gpu και της vram κατω απο τα stock ,να δεις πως θα παει. Υπαρχει πιθανοτητα η καρτα να εχει λιωσει στο mining απο τον προηγουμενο κατοχο? Ειμαι σιγουρος οτι την ελιωσε στο mining! Αμα εβλεπες σε τι χαλι ηρθε αποκλειεται να ηταν μεσα σε κουτι PC! οτι ειπες παραπανω τα εχω κανει 10 φορες! εκανε το ιδιο σε 2 διαφορετικα PC! το δικο μου και του γιου μου! Ο κοπριτης μου την εσπρωξε ενω του ειπα οτι ειναι τα λεφτα του γιου μου (10 ετων) που τα μαζευε ολο το καλοκαιρι! Και δεν ελεγα ψεμματα! καλα τωρα ο γιος πηρε την δικια μου (Intel ARC 770 asrock) η οποια ειναι καρταρα! Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από Stalin1917 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calico Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Gpu και τροφοδοτικά μόνο καινουρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δεν δοκιμάζεις να παίξεις με τις μνήμες από το bios? XMP ανοιχτό, κλειστό, rebar . Μήπως αλλάξει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα