Ducatista Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 παιδια θελω να στειλω ενα δεμα στην αγγλια σε συγγενη το θεμα ειναι οτι θα εχει μια επιδιορθωση που ειχα κανει σε ενα κοσμημα και αναρωτιεμαι αν περασει τελωνειο η αν εχω αλλα μπλεξιματα καθως δεν μπορω να το ασφαλισω γιατι φανταζομαι θελει να δηλωσεις ποσο και δεν ξερω αν πληρωσει μετα εκει κλπ! εχει στειλει κανεις αλλος?
June Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Για δέμα σε συγγενή μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεταφορική. Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές τον Σπουργίτη χωρίς κανένα πρόβλημα με τελωνείο. Ούτε όταν έλαβα, ούτε όταν έστειλα. Έχει υπολογιστή κόστους στη σελίδα: https://spourgitis.gr/metafores-in-vasileio/
Ducatista Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, June είπε Για δέμα σε συγγενή μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεταφορική. Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές τον Σπουργίτη χωρίς κανένα πρόβλημα με τελωνείο. Ούτε όταν έλαβα, ούτε όταν έστειλα. Έχει υπολογιστή κόστους στη σελίδα: https://spourgitis.gr/metafores-in-vasileio/ Είναι ουσίαστικα φάκελος απλά αν το στείλω έτσι θα περάσει τελωνείο αυτός με ποιον τρόπο δουλεύει και πως ξέρουμε ότι θα είναι safe? Φυσικά μπορώ να στείλω μαζί και κανένα παιχνιδάκι αν πάει σαν δέμα αλλά μην το ψάχνουμε μετά γιατί άκρη δεν θα βγει!
June Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Μπορεις να στειλεις και φακελο. Η παραδοση την τελευταια φορα που εστειλα μεσω της μεταφορικής έγινε με FedEx - UPS.
FilipposMD Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Σπουργίτη έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ για κούτες, αλλά είσαι σίγουρος ότι θέλεις να στείλει κόσμημα έτσι; Δεν ξέρω πόσο ακριβό είναι, αλλά εγώ θα το έστελνα μόνο χέρι με χέρι αν έχει κάποια αξία χρηματική ή συναισθηματική.
Ducatista Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 7 ώρες πριν, FilipposMD είπε Σπουργίτη έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ για κούτες, αλλά είσαι σίγουρος ότι θέλεις να στείλει κόσμημα έτσι; Δεν ξέρω πόσο ακριβό είναι, αλλά εγώ θα το έστελνα μόνο χέρι με χέρι αν έχει κάποια αξία χρηματική ή συναισθηματική. Δεν είμαι σίγουρος όχι είναι αρκετά μεγάλη η αξία του χέρι με χέρι πρέπει να πάω εγώ.. μια εξυπηρέτηση έκανα θα πληρώσω και αεροπλάνο! 8 ώρες πριν, June είπε Μπορεις να στειλεις και φακελο. Η παραδοση την τελευταια φορα που εστειλα μεσω της μεταφορικής έγινε με FedEx - UPS. Ναι αλλά θα περάσει τελωνείο ομως
June Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 11 ώρες πριν, Ducatista είπε Δεν είμαι σίγουρος όχι είναι αρκετά μεγάλη η αξία του χέρι με χέρι πρέπει να πάω εγώ.. μια εξυπηρέτηση έκανα θα πληρώσω και αεροπλάνο! Ναι αλλά θα περάσει τελωνείο ομως Δεν περνάει τελωνείο, το έγραψα ήδη. Έχω στείλει και έχω λάβει δέματα, προσωπικά. Αν περνούσε δε θα το πρότεινα. Μπορείς να ρωτήσεις και την ίδια τη μεταφορική, βέβαια.
Ducatista Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 4 ώρες πριν, June είπε Δεν περνάει τελωνείο, το έγραψα ήδη. Έχω στείλει και έχω λάβει δέματα, προσωπικά. Αν περνούσε δε θα το πρότεινα. Μπορείς να ρωτήσεις και την ίδια τη μεταφορική, βέβαια. Επειδή θα εμπλακεί η fedex λέω ότι θα περάσει τελωνειο αν έχεις στείλει όμως δεν έχω λόγο να μην σε πιστεψω.. είδες ότι δεν πέρασε όμως η απλά δεν είχες κάτι μέσα για να περάσει
FilipposMD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 16 ώρες πριν, Ducatista είπε Δεν είμαι σίγουρος όχι είναι αρκετά μεγάλη η αξία του χέρι με χέρι πρέπει να πάω εγώ.. μια εξυπηρέτηση έκανα θα πληρώσω και αεροπλάνο! Ναι αλλά θα περάσει τελωνείο ομως Το λέω μήπως υπάρχει δυνατότητα κάποιος γνωστός να ταξιδεύει και να γίνει μια συνεννόηση του στυλ "του το δίνω στο Βενιζέλος και πάς και το παίρνεις από το σπίτι του γνωστού στο Λονδίνο". Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά το λέω γιατί καμιά φορά χάνονται ή "χάνονται" πράγματα και παίρνεις ένα ρίσκο όταν το στέλνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα