Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να στειλω ενα δεμα στην αγγλια σε συγγενη το θεμα ειναι οτι θα εχει μια επιδιορθωση που ειχα κανει σε ενα κοσμημα και αναρωτιεμαι αν περασει τελωνειο η αν εχω αλλα μπλεξιματα καθως δεν μπορω να το ασφαλισω γιατι φανταζομαι θελει να δηλωσεις ποσο και δεν ξερω αν πληρωσει μετα εκει κλπ! εχει στειλει κανεις αλλος?

Δημοσ.

Για δέμα σε συγγενή μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεταφορική.

Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές τον Σπουργίτη χωρίς κανένα πρόβλημα με τελωνείο. Ούτε όταν έλαβα, ούτε όταν έστειλα.

Έχει υπολογιστή κόστους στη σελίδα:

https://spourgitis.gr/metafores-in-vasileio/

Δημοσ.
3 ώρες πριν, June είπε

Για δέμα σε συγγενή μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεταφορική.

Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές τον Σπουργίτη χωρίς κανένα πρόβλημα με τελωνείο. Ούτε όταν έλαβα, ούτε όταν έστειλα.

Έχει υπολογιστή κόστους στη σελίδα:

https://spourgitis.gr/metafores-in-vasileio/

Είναι ουσίαστικα φάκελος απλά αν το στείλω έτσι θα περάσει τελωνείο αυτός με ποιον τρόπο δουλεύει και πως ξέρουμε ότι θα είναι safe?

Φυσικά μπορώ να στείλω μαζί και κανένα παιχνιδάκι αν πάει σαν δέμα αλλά μην το ψάχνουμε μετά γιατί άκρη δεν θα βγει!

Δημοσ.

Μπορεις να στειλεις και φακελο. Η παραδοση την τελευταια φορα που εστειλα μεσω της μεταφορικής έγινε με FedEx - UPS.

Δημοσ.

Σπουργίτη έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ για κούτες, αλλά είσαι σίγουρος ότι θέλεις να στείλει κόσμημα έτσι; Δεν ξέρω πόσο ακριβό είναι, αλλά εγώ θα το έστελνα μόνο χέρι με χέρι αν έχει κάποια αξία χρηματική ή συναισθηματική.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, FilipposMD είπε

Σπουργίτη έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ για κούτες, αλλά είσαι σίγουρος ότι θέλεις να στείλει κόσμημα έτσι; Δεν ξέρω πόσο ακριβό είναι, αλλά εγώ θα το έστελνα μόνο χέρι με χέρι αν έχει κάποια αξία χρηματική ή συναισθηματική.

Δεν είμαι σίγουρος όχι είναι αρκετά μεγάλη η αξία του χέρι με χέρι πρέπει να πάω εγώ.. μια εξυπηρέτηση έκανα θα πληρώσω και αεροπλάνο!

8 ώρες πριν, June είπε

Μπορεις να στειλεις και φακελο. Η παραδοση την τελευταια φορα που εστειλα μεσω της μεταφορικής έγινε με FedEx - UPS.

Ναι αλλά θα περάσει τελωνείο ομως

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Ducatista είπε

Δεν είμαι σίγουρος όχι είναι αρκετά μεγάλη η αξία του χέρι με χέρι πρέπει να πάω εγώ.. μια εξυπηρέτηση έκανα θα πληρώσω και αεροπλάνο!

Δεν περνάει τελωνείο, το έγραψα ήδη. Έχω στείλει και έχω λάβει δέματα, προσωπικά. Αν περνούσε δε θα το πρότεινα.

Μπορείς να ρωτήσεις και την ίδια τη μεταφορική, βέβαια.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, June είπε

Δεν περνάει τελωνείο, το έγραψα ήδη. Έχω στείλει και έχω λάβει δέματα, προσωπικά. Αν περνούσε δε θα το πρότεινα.

Μπορείς να ρωτήσεις και την ίδια τη μεταφορική, βέβαια.

Επειδή θα εμπλακεί η fedex λέω ότι θα περάσει τελωνειο αν έχεις στείλει όμως δεν έχω λόγο να μην σε πιστεψω.. είδες ότι δεν πέρασε όμως η απλά δεν είχες κάτι μέσα για να περάσει

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Ducatista είπε

Το λέω μήπως υπάρχει δυνατότητα κάποιος γνωστός να ταξιδεύει και να γίνει μια συνεννόηση του στυλ "του το δίνω στο Βενιζέλος και πάς και το παίρνεις από το σπίτι του γνωστού στο Λονδίνο". Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά το λέω γιατί καμιά φορά χάνονται ή "χάνονται" πράγματα και παίρνεις ένα ρίσκο όταν το στέλνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...