dioska Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Καλησπέρα σας, Στην περιοχή που είμαι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την ταχύτητα του ίντερνετ(σταθερό), φτάνει στα 8mbps και τα δεδομένα του κινητού αγγίζουν τα 70mbps Σκέφτηκα να αγοράσω ένα router που δέχεται sim κάρτα Το έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό; Χρειάζεται να ξέρω κάτι πριν το επιχειρήσω; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σε κάποια εταιρεία με μόνο απεριόριστα δεδομένα οικονομικά, εσείς τι χρησιμοποιείται; Το Router: https://www.skroutz.gr/s/39244231/TP-LINK-Archer-MR600-v3-Asyrmato-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-5-me-4-THyres-Ethernet.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Πρέπει να ξέρεις τι σημα, ταχύτητα πιάνει η εντύπου θέλεις να βάλεις. Πολύ αξιόπιστος @kanasta88 και η καλύτερη λύση για μένα είναι να πας σε αυτό Αν πιάνεις και 5g θα είσαι σούπερ. Εγώ προτείνω ή frog προπληρωμενη για ένα χρόνο στα 140€ αν μένεις Αθήνα η Θεσσαλονίκη η μετά αυτό που έκανα και εγώ cosmote neo με 33€ το μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Αν δεν βρεις φτηνό ίντερνετ με κάρτα και κοντεύεις τα 35Ε τον μήνα, ή αν η λήψη κινητού δεν είναι τέλεια, τότε αρχίζεις να σκέφτεσαι και τη λύση starlink. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Έτσι λειτουργώ στο σπίτι εδώ και 3 χρόνια και έχω καταργήσει το σταθερό. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα