LouCi4er Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, nikos5800 είπε σε λιγο θα του πειτε να παρει την 4090😁αμα μπορει να κανει την υπερβαση η ρχ 7700χτ ειναι μια χαρα καρτουλα👍 Αστο φιλε,εδω μεσα ειναι ολοι τους η καταστροφη μας.Εγω ειχα ξεκινησει για 7600 την απλη θυμαμαι πριν κατι μηνες και στο τελος με βαλανε και πηρα 7900GRE.😂 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 50 minutes ago, nikos5800 said: σε λιγο θα του πειτε να παρει την 4090😁αμα μπορει να κανει την υπερβαση η ρχ 7700χτ ειναι μια χαρα καρτουλα👍 Εγώ σκέψου έχω την 7600 και είμαι πλήρως ευχαριστημένος για τη χρήση που κάνω. Απλά θεωρώ ότι αν έχεις την RX 5700 δεν αξίζει να αναβαθμίσεις σε 7600 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOS25271 Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Βαγγέλης Γουμπέρης είπε Ε νομιζω για τωρα οι 2 16αρες θα με καλυψουν. Υπαρχει αλλη διαφορα εκτος απο το CAS ? Όχι, ίδιο cas (16), ίδια συχνότητα (3600). Εγώ έχω τις πρώτες 2 x 8gb με τα παρακάτω και 1.45v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου τσεκαρε και κανα ebay. προερχομενος απο rx 5700 και εγω,στο ebay βρηκα 6900xt Nitro+ στα 400Ε,μεταχειρισμενη ωστοσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα