Προς το περιεχόμενο

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ...

peart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,σήμερα γύρισα σπίτι και διαπίστωσα οτι δεν είχε ρεύμα,έκανα έλεγχο στον πίνακα και ήταν πεσμένο το ρελέ και μια ασφάλεια του σαλονιού. Είχε προηγηθεί δυνατή βροχή και πιθανώς έπεσε κάποιος κεραυνός. Όταν προσπάθησα να ανοίξω την τηλεόραση αυτη δεν ανταποκρίθηκε, ειναι ουσιαστικά νεκρή,οπότε θεωρώ οτι την έκανε την δουλειά του ο κεραυνός. Παρόλο που έχω προστατευτικό το APC Essential Surgearrest 1 PM1W GR Μονόπριζο Ασφαλείας , δεν προστάτεψε την συσκευή μου, το οποίο πάντως λειτουργεί κανονικα.... Τι συμβαίνει τώρα ? πλακέτα ? τροφοδοτικό ? κάτι άλλο ? Είμαι εκτός εγγύησης (έληξε πριν 1 εβδομάδα την τύχη μου) και θέλω να μάθω το κόστος επισκευης περίπου...

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, peart είπε

πλακέτα ? τροφοδοτικό ? κάτι άλλο ?

αγνωστο αν δεν το δει καποιος

2 ώρες πριν, peart είπε

και θέλω να μάθω το κόστος επισκευης περίπου...

μοντελο?

2 ώρες πριν, peart είπε

Όταν προσπάθησα να ανοίξω την τηλεόραση αυτη δεν ανταποκρίθηκε, ειναι ουσιαστικά νεκρή

Δοκιμασε με εκτος την πριζα να πατησεις για μισο λεπτο το on/off απο το τηλεκοντρολ, και το ιδιο στην πριζα. Μηπως και (αν ξεφορτιζουν και οι τιβι με παρομοιο τροπο οπως τα pc)

• Like 1

Ένας τεχνικός που ρώτησα είπε ότι μπορεί να δώσουμε 150 ευρώ για κάποιο εξάρτημα,(λογικά πλακέτα) να το βαλει αλλα μετά πάλι να μην δουλεύει η τηλεοραση.

Το μοντέλο ειναι   QLED TV HISENSE 55A7GQ UHD 4K SMART ... δοκίμασα αυτό με το τηλεκοντρόλ μήπως ξεφορτιστεί, αλλά τίποτα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Απο το προστατευτικό μονοπριζο που εχεις περνας και την κεραία για τη ληψη (αν εχεις); Η τηλεόραση είχε άλλα καλώδια συνδεδεμένα πχ Ethernet; Καλο θα είναι να ανιχνευτεί και απο που την εφαγε να μην το ξαναπαθεις.

• Like 2

• 1 μήνα μετά...
Στις 2/9/2024 στις 1:22 ΠΜ, actorgr είπε

πλακετα επισκευαζεται πολυ φθηνα αν οφειλεται  εκει η βλαβη...

Ο μάστορας είπε ότι είναι κλειδωμένες γενικά οι καινούργιες και δεν μπορεί να επέμβει στην πλακέτα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...