despoina2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Προβλημα με εγκατάσταση windows απο usb την ώρα που φορτώνει τα αρχεία πριν πατήσω install μου βγάζει αυτό που έστειλα με φωτογραφια... γενικα δεν μιυ δινει να πατήσω καμία επιλογή ένα κενό.. μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει??? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Δοκίμασε άλλη θύρα USB. Δοκίμασε άλλο φλασάκι. Κάνε memory test. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
despoina2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Πήρα πρόσφατα έναν ssd και κατέβασα τα windows 7 και τα 10 και τα έβαλα με Rufus σε στικακια και μου βγάζει αυτό... με το memory test δεν έχω κάνει ακόμα να δω το απόγευμα θα το δοκιμάσω ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου πιο πιθανό μοιάζει για κατεστραμμένη έκδοση windows πάντως αυτό, σα να μην έχει τις σωστές γραμματοσειρές η κωδικοποίηση για να δείξει το κείμενο. Μάλλον πας να περάσεις Ελληνική έκδοση πειραγμένη. Δοκίμασε απο αλλού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
despoina2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Ευχαριστώ πολύ μου έδωσες λύσεις και μαλλον μια απο αυτες ηταν το προβλημα... κατέβασα άλλα windows με αγγλική έκδοση και μάλλον αυτό θα ήταν το πρόβλημα δεν κόλλησε σε κανένα βήμα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα