tzitzikas2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα. Ψάχνω τραπεζάκι με ροδακια με διαστάσεις μήκος 70εκ, πλάτος 40εκ και ύψος 40-60εκ περίπου για ενυδρείο νεροχελώνων. Θα πρέπει να αντέχει το βάρος του νερού. Ψάχνω Σκρουτζ, ΙΚΕΑ κτλ αλλά δεν ταιριάζουν οι διαστάσεις και είναι και ακριβά πάνω από.50€. θέλω με ροδακια γιατί θα έχει βρυσακι.στο κάτω μέρος το ενυδρείο για να το πηγαινω στο μπάνιο να.το αδειάζω για να βάζω καθαρό νερό. έχετε υπόψιν που να ψάξω? Ευχαριστώ!!
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 2 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Ψάχνω τραπεζάκι με ροδακια με διαστάσεις μήκος 70εκ, πλάτος 40εκ και ύψος 40-60εκ περίπου για ενυδρείο νεροχελώνων. Θα πρέπει να αντέχει το βάρος του νερού. Ψάχνω Σκρουτζ, ΙΚΕΑ κτλ αλλά δεν ταιριάζουν οι διαστάσεις και είναι και ακριβά πάνω από.50€. θέλω με ροδακια γιατί θα έχει βρυσακι.στο κάτω μέρος το ενυδρείο για να το πηγαινω στο μπάνιο να.το αδειάζω για να βάζω καθαρό νερό. έχετε υπόψιν που να ψάξω? Ευχαριστώ!! Δεν νομίζω ότι ειναι σώφρων να το μετακινείς απο εδώ και απο εκεί.Βάλε λάστιχο να αδειάζει και να γεμίζει νερό.
tzitzikas2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν νομίζω ότι ειναι σώφρων να το μετακινείς απο εδώ και απο εκεί.Βάλε λάστιχο να αδειάζει και να γεμίζει νερό. Απο ποια άποψη? Γιατί στο pet shop που θα παραγγείλω το ενυδρείο να το κατασκευάσουν μου το πρότειναν ως λύση . Ευχαριστώ Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2024 από tzitzikas2
DreamAxe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Έχει δίκιο, με το βάρος που έχει ένα γεμάτο ενυδρείο κάθε κίνηση είναι ρίσκο όσο είναι γεμάτο. Και δε νομίζω να βρεις ροδάκια που να σηκώσουν τόσο βάρος αξιόπιστα αν είναι φθηνά πλαστικά. Το άδειασμα είναι ΠΟΛΥ εύκολο σε κουβά με τη χρήση σωλήνα σαν σιφώνι. Δε θα σε κουράσει η διαδικασία., χρειάζεσαι μόνο λάστιχο, ένα κουβά και κάτι να κρατάει το λάστιχο. Άκυρο, τώρα πρόσεξα ότι θα έχει βρυσάκι στο κάτω μέρος. Αν βρεις λάστιχο να ταιριάζει απλά άδειασε σε κουβά (ή και απευθείας αν δεν το ψεκάζει τριγύρω όταν ανοίγει) 1
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 31 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Απο ποια άποψη? Γιατί στο pet shop που θα παραγγείλω το ενυδρείο να το κατασκευάσουν μου το πρότειναν ως λύση . Ευχαριστώ Τα σουρτα φέρτα με τόσο βάρος είναι ατύχημα που περιμένει να συμβεί. 1
hp8 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 ένα 5 μετρο στρατζαριστο 40χ40 ενισχυμένο κάνει 20 € Πας σένα σιδερά να στο κολλήσει Βαζεις και 4 ροδες βαρέως τύπου Ένα βάψιμο και μια μελαμίνη Έτοιμο
csontheline Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 18 hours ago, Ukforthemoment said: Δεν νομίζω ότι ειναι σώφρων να το μετακινείς απο εδώ και απο εκεί.Βάλε λάστιχο να αδειάζει και να γεμίζει νερό. Ίσως έχεις στο μυαλό σου τα γυάλινα των ψαριών που είναι τίγκα στο νερό και ζυγίζουν μερικές εκατοντάδες κιλά. Για τις χελώνες (από όσο έχω δει, δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες) είναι κάτι πλαστικά χαμηλού ύψους με -σχετικά- λίγο νερό, είναι δεν είναι 50 λίτρα, άρα μικρό βάρος (αυτό που έχω δει από κοντά ανάθεμα και αν είχε 10).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα